FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - UTA 0-0

VIDEO + FOTO Haosul din arbitraj continuă, deşi Vassaras spunea că nu sunt probleme! Chivulete n-a văzut un penalty clar în CSU Craiova - UTA + Părerea specialistului

FOTO: Captură TV @Digi Sport +5   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 22:30 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 23:19

UTA a cerut penalty în minutul 29 al partidei cu CS Universitatea Craiova, la o ținere evidentă a lui Nicușor Bancu (29 de ani) asupra brazilianului Erico (32 de ani). Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

CS Universitatea Craiova a fost surprinsă descoperită în minutul 29. Patru apărători au fost nevoiți să marcheze șase fotbaliști arădeni, iar plasamentul lor a lăsat de dorit.

O centrare din flancul drept l-a găsit perfect pe Miculescu, la 6 metri de poartă, dar atacantul dorit de FCSB a reluat pe lângă poartă, din plonjon.

Ce trebuie să facă formațiile din Liga 1 pentru a obține licența » Schimbările anunțate de GSP, confirmate de Burleanu
CEx
Ce trebuie să facă formațiile din Liga 1 pentru a obține licența » Schimbările anunțate de GSP, confirmate de Burleanu

Andrei Chivulete n-a văzut un penalty în CSU Craiova - UTA

Atent la David Miculescu, „centralul” Andrei Chivulete a ratat o ținere prelungită și evidentă.

+1 FOTO

Nicușor Bancu l-a tras secunde bune pe Erico, apoi l-a doborât în interiorul careului de 6 metri. Chivulete nu a fost atenționat nici de asistentul Andrei Constantinescu.

Aici începe cu o ținere reciprocă, dar Erico îi ia fața. Bancu îl trage de mână, de tricou. Aici mi se pare penalty. La o astfel de fază, Chivulete ar fi trebuit să vadă clar.
- Constantin Zotta, expert Telekom Sport în arbitraj

VIDEO cu faultul comis de Nicușor Bancu

Andrei Chivulete a nemulțumit pe toată lumea

O fază asemănătoare, dar mai puțin evidentă, a avut loc și în careul advers, în minutul 12, când Paul Papp a fost ținut în timpul unui corner al lui CSU Craiova. Apărătorul arădean i-a dat însă drumul mai rapid.

La lovitura asta de colț, Papp îi ia prim-planul lui Erico. Fundașul de la UTA îl ține, dar la un moment dat îi dă drumul. Mie mi se pare că Papp se aruncă, Nu mi se pare că această cădere e provocată de adversar. Eu spun că nu cred că se impunea penalty.
- Constantin Zotta, expert Telekom Sport în arbitraj

Nu au fost singurele faze în care deciziile lui Andrei Chivulete au fost contestate. Inclusiv Laurențiu Reghecampf i-a reproșat că lasă jocul mult prea liber și că nu scoate cartonașele galbene la intrările dure ale adversarilor.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Pe urmele lui Steliano și Matei! Mircea Rednic a lăsat încă un fotbalist în afara lotului

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit primul meci cu VAR din România: „E 100%, nu vă ascund!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (55)
dansy
dansy  •  15 Decembrie 2021, 17:56
Postat de leomantova pe 15 Decembrie 2021, 12:03

Uita-te la poza 4, iar daca nu stii ce e ala offside consulta Legile jocului...

Ai dreptate

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  15 Decembrie 2021, 13:59

Inainte de 1989 nu prea se dadeau meciuri la tv (in anii 70 se dadeau mai multe), dar cu camerele alea mari cum erau si mai cu seama specialisti adevarati vedeai tot si ofsaid, si penalty, si faulturi. Acum de la Tv-urile salvatoare ale fotbalului si comentatori de 2 bani nu e nimic ff clar ,dar verdictele sunt prezentate ca sigure si drepte cand e vorba de echipe luate in colimator. Exemple: Hora n-a facut nimic si a fost eliminat abuziv; Papp e tinut si impins din spate ,dar e prea usor pentru 11m(corect dupa mine),in schimb Bancu il tine secunde multe pe ut-ist (incepe pe linia de 6m si ii da drumul dupa 2-2,5 m cate se cunde ii trebuie,o continua si acum). Eu zic la fel nu era 11m, dar specialistii doritori de scandal zic se poate?? e 100%. Kolic pleaca la sital, dar nici macar cartonas galben pentru adversar. Kolic trece prin fata portarului fara sa-l atinga ,portarul ii da un sut in coapsa,dar cocluzia e Vai sarmanul portar!!!. Macar daca e incompetenta faceti-o cu toate echipele.

wrx.
wrx.  •  15 Decembrie 2021, 13:05
Postat de observator_federal pe 15 Decembrie 2021, 08:16

Ești la fel de ambițios și plin de coraj ca Emilian Grăjdinescu.

Gradinescu este la toate capitolele peste tine, Marcele!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează