FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Pe urmele lui Steliano și Matei! Mircea Rednic a lăsat încă un fotbalist în afara lotului

Atacantul Tomas Vestenicky (25 de ani) nu a fost inclus de Mircea Rednic în meciul pe care Dinamo îl va disputa joi, de la ora 17:30, pe terenul celor de la CS Mioveni.
Atacantul Tomas Vestenicky (25 de ani) nu a fost inclus de Mircea Rednic în meciul pe care Dinamo îl va disputa joi, de la ora 17:30, pe terenul celor de la CS Mioveni.

Articol de - Publicat marti, 14 decembrie 2021 19:44 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 19:51

Atacantul Tomas Vestenicky (25 de ani) nu a fost inclus de Mircea Rednic în meciul pe care Dinamo îl va disputa joi, de la ora 17:30, pe terenul celor de la CS Mioveni. 

Dinamo schimbă liniile în mercato de iarnă. În acest moment, 43 de fotbaliști sunt înregistrați la LPF în documentele clubului, iar la antrenamentul primei echipe Mircea Rednic are 26 de jucători sub comandă. 

Plus cei șapte la „grupa B”, în exil, Filip, Matei, Nica, Dudea, Mihaiu, Neicuțescu și Moldoveanu, care fie vor rezilia, fie vor fi împrumutați în 2022.

Se cere și la victorie demiterea lui Rednic: „Ciobotariu ar fi foarte bun!”
Dinamo - Chindia 1-0
Se cere și la victorie demiterea lui Rednic: „Ciobotariu ar fi foarte bun!”

Tehnicianul a anunțat deja că s-a dispensat de serviciile lui Filip și Matei, dar conducerea încă nu a reziliat angajamentele. Nu este chiar atât de simplu, jucătorii nu sunt mulțumiți cu tratamentul aplicat şi de faptul că li s-a stricat imaginea. Vor mai fi negocieri în privința detaliilor financiare.

Vestenicky rămâne la București

Nici măcar fotbaliștii aduși de Rednic nu sunt siguri că vor continua în Ștefan cel Mare. Principalii vizați, atacanții Vestenicky și Nunici. Nu s-au adaptat, nu au adus niciun plus până acum, roș-albii vor ca în sezonul de primăvară să aibă atacanți care să puncteze. 

Așa cum a transmis și Iuliu Mureșan, deunăzi, nu vor fi aduși mai mult de patru jucători, care să fie pregătiți, soluții imediate pentru primul "11".

Mai mult, conform informațiilor GSP.ro, slovacul Tomas Vestenicky nu face parte din lotul roș-albilor pentru duelul cu Mioveni, din deplasare. Jucătorul nu a marcat niciun gol în cele șase partide pe care le-a disputat în tricoul ”câinilor”. Atacantul de 25 de ani a ajuns în Ștefan cel Mare după ce a fost testat câteva zile la Săftica, însă până acum nu a impresionat.

Chiar și luni seară, când a fost titular cu Chindia (1-0), fiind înlocuit la pauză. Atacantul de 1,78m era liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. De-a lungul carierei, acesta a mai fost legitimat la FC Nitra, AS Roma, Modena și Cracovia.

Pe urmele lui Steliano și Matei! Mircea Rednic a lăsat încă un fotbalist în afara lotului
Tomas Vestenicky

Ce caută Mircea Rednic 

Am nevoie de mai multă calitate în echipă, vor mai fi 3-4 achiziții în iarnă. Atacanții nu marchează, am patru și au un singur gol. Și ăla din penalty! Vorbesc despre perioada de când sunt eu. Trebuie să ne întărim și la mijlocul terenului. Am Espinosa, Răuță, Carp, am muncitori, dar am nevoie de unul cu finețe, cu dribling, să scoată un om din joc. Mă bucur că am fost sprijinit de conducere, vom face tot posibilul să ne întărim
- Mircea Rednic

VIDEO Adrian Mihalcea, dezamăgit de atitudinea jucătorilor de la Dinamo: „Nu au dreptul să îndepărteze antrenorul”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Se cere și la victorie demiterea lui Rednic: „Ciobotariu ar fi foarte bun!”

Rednic, enervat iar de Sorescu: „Am obosit să mă rog de el!” + jucătorul pe care-l compară cu Hîldan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Decembrie 2021, 10:54

Redmic a continuat traditia si la dinamo ca peste tot unde a fost ! Destabilizare schimbarea lotului in totalitate cu straini fara valoare caderea devalizarea bugetului clubului in cauza si caderea la retrogradare !

4531220566969857
Lis Daniel  •  15 Decembrie 2021, 00:30

ADEVARUL ESTE ALTUL DACA NU BATE LA SCOR DE 5-0 URMATOARELE 2 MECIURI PLUS MAI SUNT 9 ETAPE IN CAMPIONAT 9 IN PLAY OUT TOATE CASTIGATE LA SCOR DE 5-0 RETROGRADAREA VA FI PENTRU EI DIN 3 MOTIVE 1. NU EXISTA PREGATIRE FIZICA 2. NU EXISTA FLEXIBILITATE PRODUCTIVITATE NICI PE TEREN SI NICI LA ANTRENAMENT 3.ULTIMUL RAND NU EXISTA IMPUNERE SI INCREDERE OARE DE CE NU SE EVOLUEAZA UNDE TREBUIE?

redbuldog
redbuldog  •  14 Decembrie 2021, 23:12
Postat de dinamo_forever_77 pe 14 Decembrie 2021, 21:26

"Li s-a stricat imaginea". Ba voi vorbiti serios? Pai mai rau decat au facut-o ei....nu a facut-o nimeni. Imaginea lor a fost cea din teren. DEPLORABILA....care imagine? Un tertip sa ciuguleasca niste bani NEMUNCITI si NEMERITATI, pentru ca stiu ca nu o sa-i ia nimeni. Despre asta este vorba.

Ei zic ca li s-a stricat imaginea..!?Mare, dar mare NErusinarea lor si sa se gandeasca ca s-ar putea sa li se strice si freza...!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează