FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 1-0

Se cere și la victorie demiterea lui Rednic: „Ciobotariu ar fi foarte bun!”

Vladimir Cohn (77 de ani), fost acționar la Dinamo, nu crede că Mircea Rednic (59 de ani) este antrenorul potrivit pentru formația din Ștefan cel Mare. +18   FOTO
Vladimir Cohn (77 de ani), fost acționar la Dinamo, nu crede că Mircea Rednic (59 de ani) este antrenorul potrivit pentru formația din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 16:18 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 16:38

Vladimir Cohn (77 de ani), fost acționar la Dinamo, nu crede că Mircea Rednic (59 de ani) este antrenorul potrivit pentru formația din Ștefan cel Mare. 

Dinamo a învins-o pe Chindia, scor 1-0, și a întrerupt seria de 15 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Vladimir Cohn nu este încântat de modul în care arată echipă și transmite, fără ocolișuri, că Mircea Rednic este un antrenor depășit și că ar trebui înlocuit. 

Rednic, enervat iar de Sorescu: „Am obosit să mă rog de el!” + jucătorul pe care-l compară cu Hîldan
Dinamo - Chindia 1-0
Rednic, enervat iar de Sorescu: „Am obosit să mă rog de el!” + jucătorul pe care-l compară cu Hîldan

Cohn: „Mircea Rednic nu e o soluție pe termen lung pentru Dinamo”

„Rednic nu are un lot care să-i permită să facă performanță, dar e și pe o pantă descendentă ca antrenor. Dacă ar fi după mine, aș aduce alt antrenor. Dacă în trecut ai fost foarte bun, nu înseamnă că vei fi și în viitor. Fotbalul se schimbă de la o zi la alta.

Jucătorii pe care i-a adus Rednic sunt deficitari la multe capitole. Mircea Rednic, pe termen lung, nu e o soluție. Un Liviu Ciobotariu ar fi foarte bun, poate și alți antrenori tineri. Rămâne însă problema jucătorilor. Dacă ei au valoare, are și antrenorul.

Pregătirea fizică a jucătorilor este absolut dezastruoasă, niciunul nu duce 90 de minute. Iar tehnica individuală a jucătorilor... mă uitam la Grigore, stoperul echipei. Sărea mingea din el ca din gard. Iliev a făcut o partidă excelentă ieri, dar de câte ori poți avea norocul pe care l-am avut cu Chindia?”, a spus Vladimir Cohn, la Pro X. 

Cohn ajută cu bani Dinamo

Vladimir Cohn a fost convins să susțină din nou Dinamo, temporar, cu toate că a stat ani la rândul departe de fotbal.

Mai exact, el achită 10.000 de euro pe lună, iar oficialii lui Dinamo achită din suma respectivă o parte a salariilor jucătorilor importanți. Nicolae Badea, care a gândit și detaliile insolvenței, dar și a proiectului nou DinamoWin, încearcă să găsească, la rândul său, alți oameni de afaceri interesați să finanțeze.

VIDEO Retrogradează Dinamo? MM Stoica despre situația „câinilor”: „E o chestiune de timp”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Stop joc! Anunțul lui Burleanu privind noul selecționer, făcut în timpul CEx de azi

VIDEO FCSB - RAPID. Petrea și-a însușit noul ordin primit azi de la Gigi Becali: „Da, face față”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  15 Decembrie 2021, 13:32

*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Decembrie 2021, 10:45

Un om care spune adevarul direct dar cu prea mult respect ptr strambul!

demolarii
demolarii  •  15 Decembrie 2021, 05:02

Ciubotariu a avut 2 ani la rând posibilitatea de a antrena. La ce condiții a oferit clubul Dinamo, doar sa fi vrut el, și era antrenor. Dar poate nu erau condițiile pe care le dorea Ciubotariu.....iar daca domnul Cohn da bani in proiectul lui Dinamo și are astfel de opinii, se nasc 2 intrebari:1. S-a informat despre situația din club? 2.Daca e informat, e sigur implicat?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează