FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Un fotbalist de la Viitorul ar fi dorit în La Liga » Gică Hagi poate da lovitura

Andrei Ciobanu (#17), Viitorul
Andrei Ciobanu (#17), Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 14:40 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 16:54

Andrei Ciobanu (23 de ani), mijlocaș central la Viitorul, ar fi dorit de Real Betis, echipa de pe locul 7 în La Liga.

Andrei Ciobanu, internațional de tineret cu 4 goluri în acest sezon de Liga 1, ar putea schimba echipa și campionatul în vară.

Andrei Ciobanu, dorit de Real Betis

Potrivit Eurosport, mijlocașul echipei dobrogene este dorit în La Liga, de Real Betis. Sursa citată susține că Ciobanu este monitorizat de ceva timp de spanioli, care ar fi mulțumiți de progresul său și ar pregăti o ofertă pentru finalul sezonului.

Andrei Ciobanu a adunat 19 meciuri în acest sezon, 18 în Liga 1 și 1 în Cupa României, și a reușit să marcheze de 4 ori. Mijlocașul de la Viitorul se poate lăuda și cu 19 meciuri la reprezentativa de tineret a României, pentru care a înscris de 3 ori.

Ciobanu are o cotă de piață de 1 milion de euro potrivit Transfermarkt.com, în vreme ce întregul lot al lui Betis este cotat la 196,4 milioane de euro. 

În formula standard a andaluzilor, mijlocași centrali sunt Paul Akouokou (23 de ani) și Sergio Canales (29), în timp ce Nabil Fekir (27) evoluează în fața acestora, ca mijlocaș ofensiv. Betis îi mai are în centrul liniei mediene și pe Andres Guardado, Guido Rodriguez și William Carvalho.

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi are pe masă mai multe oferte de a antrena » Ce așteaptă „Regele”

Președintele Chindiei, memoriu la CCA după greșelile de arbitraj din Liga 1: „Arbitrii se cred Dumnezei!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează