FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi are pe masă mai multe oferte de a antrena » Ce așteaptă „Regele”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 12:19 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 13:48

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a dezvăluit că Gică Hagi a primit mai multe oferte de a antrena în ultimele luni.

Gică Hagi nu a mai antrenat din luna august a anului trecut, atunci când a renunțat la funcția de manager general pe care o ocupa la Viitorul. De atunci, a primit mai multe oferte de a antrena, însă le-a refuzat pe toate, potrivit spuselor lui Cristian Bivolaru. 

Cristian Bivolaru: „Gică Hagi nu a dat curs ofertelor”

„Eu știu de cel puțin două oferte. Una a ajuns la mine toamna trecută, dar au mai fost și altele cu siguranță, cărora Gică nu le-a dat curs pentru că își dorește un proiect pe care să-l pornească de la început, nu vrea să preia o echipă în cursul desfășurării unui campionat. Sunt convins că vor mai exista oferte, sper ca oferta ideală să vină la momentul potrivit și pentru el”, a declarat Bivolaru la PRO X. 

Una dintre echipele care l-ar avea pe Gică Hagi pe listă este Olympique de Marseille, unde „principalul” din acte, Andre Villas-Boas, este suspendat.

Gică Hagi are în palmares un titlu în Liga 1, în sezonul 2017, precum și Cupa României în 2019 și Supercupa în 2020. Hagi le-a mai antrenat pe Bursaspor, Galatasaray în două rânduri, Poli Timișoara și FCSB.

VIDEO. Gică Hagi își anunță revenirea: „Atât vă zic! Am luat-o de pe câmp și pot să devin cel mai bun în lume”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Valeriu Iftime pregătește terenul pentru următoarea afacere cu Gigi Becali: „Trebuie să meargă la FCSB, e mai talentat decât Moruțan”

Președintele Chindiei, memoriu la CCA după greșelile de arbitraj din Liga 1: „Arbitrii se cred Dumnezei!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  09 Februarie 2021, 22:48

a avut oferta toamna trecuta, dar el doreste un proiect de la zero, nu la jumatatea campionatului. Pai nu toamna incep campionatele?

22cea
22cea  •  09 Februarie 2021, 16:30
Postat de enigmaticul pe 09 Februarie 2021, 15:53

Ăsta are de vreo zece ani oferte, dar văd că se decide foarte greu!!! Nu știe pe care să o aleagă, sau........

Nu accepta nimic sub Real ,Barca sau in cel mai rau caz Liverpool :)))

enigmaticul
enigmaticul  •  09 Februarie 2021, 15:53

Ăsta are de vreo zece ani oferte, dar văd că se decide foarte greu!!! Nu știe pe care să o aleagă, sau........

Vezi toate comentariile (4)
Comentează