FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Andrei Ciolacu știe de ce a „explodat” Andrea Compagno: „Asta îi trebuie unui atacant” + Pariază pe Rapid: „Sunt aproape de câștigarea campionatului”

Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB.
FOTO: GSP
Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB. FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 12:43 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 08:39

Andrei Ciolacu (30 de ani), atacantul formației malteze Floriana La Valletta, a comentat, în direct la emisiunea GSP Live, ascensiunea lui Andrea Compagno în fotbalul românesc. Cei doi au fost colegi la FCU Craiova 1948 între iulie 2020 și august 2021. 

Andrei Ciolacu a spus că el a fost cel care l-a ajutat pe italian să se integreze la formația din Bănie și că s-au înțeles bine, deși erau rivali pe post: „Tot timpul a fost umil, prietenos cu toți colegii. Pot spune că am ajutat la integrarea lui, că ne-am înțeles bine, deși eram rivali pe post. 

S-a depreciat numărul 10! Simbolul promovat de Hagi nu mai există nici măcar la clubul „Regelui” + Cum arată situația în Liga 1
SITUAȚIE
S-a depreciat numărul 10! Simbolul promovat de Hagi nu mai există nici măcar la clubul „Regelui” + Cum arată situația în Liga 1

Mulți îl catalogau ca fiind nu foarte mobil, dar a compensat prin faptul că are o atitudine foarte bună față de fotbal. Faptul că a devenit foarte eficient în fața porții este foarte bine, asta îi trebuie un atacant”, a declarat Ciolacu la GSP Live.

Atacantul a mai punctat și că nu îl surprinde faptul că Andrea Compagno a ajuns la FCSB: „Am văzut unele critici la început, că nu se va adapta la FCSB. Nu m-a surprins că a ajuns la FCSB, îl ajută și vârsta, iar patronul celor de la FCSB a văzut în el o oportunitate”.

VIDEO EXCLUSIV: Andrei Ciolacu, fostul coleg al lui Compagno, despre atacantul celor de la FCSB: „Asta nu mă surprinde”

Andrei Ciolacu, despre ce se întâmplă la Rapid: „Anul acesta sunt aproape de câștigarea campionatului”

Andrei Ciolacu a discutat și despre ce se întâmplă la Rapid, formație aflată pe locul secund în clasamentul SuperLigii: „Rapidul, față de Craiova (n.r. - FCU Craiova 1948), au fost aproape de play-off sezonul trecut, chiar dacă inițial se anunțase că obiectivul clubului era salvarea de la retrogradare. 

Cred că anul acesta cei de la Rapid sunt aproape de câștigarea campionatului, Este pozitiv ceea ce se întâmplă la Rapid in ultimul an, an și jumătate”.

Fostul atacant al giuleștenilor a spus și că speră ca formația de lângă Podul Grant să revină în grupele europene: „Sper ca Rapidul să se întoarcă în grupele europene, cu o astfel de conducere, cu o astfel de emulatie și cu, bineînțeles, cei mai frumoși suporteri”. 

VIDEO EXCLUSIV: Andrei Ciolacu despre situația de la Rapid: „Mă uit la fiecare meci”

Citește și alte articole:

Andrei Ciolacu, noi detalii din Malta despre cazul Devis Mangia: „Se mai iau declarații de la jucători, se verifică probele!”

Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi! Dacă nu-l aduce repede, praful și pulberea se va alege de banii investiți în transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Normal
Normal  •  08 Octombrie 2022, 00:43

Nu este semnat acest articol dar este clar ca este scris de unul strain de Bucuresti. Ar fi fost normal sa afle pana acum ca Stadionul Rapid Giulesti se afla in vecinatatea Podului Grant si nu *** dar *** tot *** ramane.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tudor.m
tudor.m  •  07 Octombrie 2022, 15:33

Haha, initial era doar "Ciolacu" in titlul stirii, dupa au pus si prenumele ca sa ascunda clickbaitul :)) ce penibili

Ionescu07
Ionescu07  •  07 Octombrie 2022, 14:43

Băi, nene Ciolacule, faptul că ai jucat la Rapid este benefic pentru cariera ta. Să spui însă de Rapid că are șanse la campionat, este mult prea mare defazajul. Chiar dacă sunt rapidist de 45 de ani, nu mă pot împiedica să nu recunosc că anul viitor, de centenar, nu avem nicio șansă să devenim campioni. Nu ne ajută nici valoarea jucătorilor și, mai ales, nici valoarea antrenorului Mutu. Dacă nu-și dau seama cei din conducere de acest lucru, înseamnă că degeaba există acest entuziasm și emulație din prezent.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează