FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Andrei Ciolacu, contra curentului: „Nu ar trebui să catalogăm atât de drastic eșecul celor de la FCSB. Multe țări evoluează, suntem surprinși, dar ăsta e adevărul”

FCSB a pierdut la scor, 0-5, în deplasarea de la Silkeborg.
FOTO: GSP
FCSB a pierdut la scor, 0-5, în deplasarea de la Silkeborg. FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 12:42 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 13:50

Andrei Ciolacu (30 de ani), atacantul maltezilor de la Floriana La Valletta, a comentat, în direct la GSP Live, prestațiile celor de la FCSB și CFR Cluj în UEFA Conference League.  

Elevii lui Nicolae Dică au fost învinși la scor de danezii de la Silkeborg, 0-5. De cealaltă parte, campioana României, CFR Cluj, a câștigat cu scorul de 1-0 pe terenul cehilor de la Slavia Praga

Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi!”
FCSB
Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi!”

Andrei Ciolacu: „Nu ar trebui să catalogăm atât de drastic eșecul celor de la FCSB”

Fostul atacant al celor de la Rapid și FCU Craiova 1948 este de părere că eșecul roș-albaștrilor suferit în fața nordicilor nu ar trebui să fie catalogat drept unul atât de drastic: „Nu ar trebui sa catalogăm atat de drastic eșecul celor de la FCSB, dar până la urmă Silkeborg, deși nu spune prea multe, vine dintr-un campionat foarte bun.

Multe țări evoluează, suntem surprinși, dar ăsta e adevărul, trebuie să ni-l asumăm”, a spus Andrei Ciolacu

Andrei Ciolacu: „Probabil ne-ar trebui o oră să numim toți jucătorii care au început bine și s-au stins”

Andrei Ciolacu a mai vorbit și despre calitatea jucătorilor români, despre care spune că întâmpină probleme în ceea ce privește mentalitatea și educația, motive pentru care fotbaliștii din țara noastră nu sunt la fel de apreciați în străinătate precum cei din afară, făcând referire la Octavian Popescu, tânărul jucător al FCSB-ului: „Un lucru care aș fi sigur că nu e unul din probleme este calitatea jucătorilor. Sunt sigur că există materie primă, cu calitate. Avem jucători talentați.

Erau așteptări foarte mari (n.r. - de la Octavian Popescu), dar din motive neștiute ... probabil ne-ar trebui o oră să numim toți jucătorii care au început bine si s-au stins pe parcurs. Problema e mentalitatea jucătorului, educația... astea vin din societate, alte explicații nu am. Vedem ca jucătorii de fotbal din afară sunt mult mai apreciați decât ai noștri”, a punctat Andrei Ciolacu

Andrei Ciolacu, după victoria CFR-ului de la Praga: „Este o gură de oxigen pentru CFR”

Andrei Ciolacu a comentat și victoria obținută aseară de elevii lui Dan Petrescu în fața Slaviei Praga, scor 1-0: „Am vazut finalul meciului. Bineînțeles că este o victorie importantă, nu contează cum câștigi pe terenul celor de la Slavia Praga, ci să câștigi. Cred că se mulțumeau și cu un egal.

Este o gură de oxigen pentru CFR, chiar dacă jocul nu a fost unul spectaculos. Totuși, CFR nu a avut în ultimii ani un joc spectaculos, ci unul pragmatic”, a mai declarat Andrei Ciolacu

VIDEO EXCLUSIV: Andrei Ciolacu despre evoluțiile europene: „Jucătorul român are calitate, dar se pierde pe parcurs”

Citește și alte articole:

Legenda Stelei dă de pâmânt cu cei de la FCSB: „Istoria acestei echipe s-a construit pe performanțe, nu pe interese financiare”

Antrenorul Slaviei, demoralizat după înfrângerea cu CFR: „Ca să batem o echipă cu un asemenea stil, ar fi trebuit să facem asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează