INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1

Antrenorul Slaviei, demoralizat după înfrângerea cu CFR: „Ca să batem o echipă cu un asemenea stil, ar fi trebuit să facem asta”

Jindrich Trpisovsky/ FOTO Imago Images
Jindrich Trpisovsky/ FOTO Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 10:29 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 11:39

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a analizat înfrângerea echipei sale cu CFR Cluj, scor 0-1, în grupele Conference League.

Tehnicianul cehilor consideră că ar fi fost necesar un gol rapid pentru a putea câștiga cu o echipă precum CFR Cluj, cu apărare compactă.

Scuffet, aproape de perfecțiune » Notele după victoria uriașă a celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga
SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1
Scuffet, aproape de perfecțiune » Notele după victoria uriașă a celor de la CFR Cluj cu Slavia Praga

Declarațiile lui Trpisovsky, după Slavia - CFR Cluj 0-1

„Ne-a luat prea mult timp să construit, am pasat prea lent. Totuși, am avut destule ocazii, dar din păcate nu am reușit să fructificăm măcar una dintre ele.

Ei, la prima fază mai periculoasă, care nici măcar nu părea periculoasă la început, au marcat. Apoi, jocul s-a pliat perfect pe stilul celor de la CFR Cluj. Când adversarul joacă un asemenea stil, trebuie să marchezi cât mai repede ca să ai șanse.

Îmi amintesc imediat meciul cu Sivasspor, a fost exact la fel acolo din punct de vedere ofensiv. Estimez că am avut poate 20 de ocazii de gol în aceste două meciuri și am marcat un singur gol. E o diferență uriașă față de competiția internă, unde reușim să transformăm ocaziile, aici ne lipsesc centimetri.

Am lovit bara de două ori, portarul a apărat foarte bine, iar unele execuții la finalizare au fost foarte slabe”, a declarat Jindrich Trpisovsky, potrivit iSport.cz.

Dan Petrescu, după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: „O jumătate de minune”

Petrescu s-a declarat extrem de entuziasmat de rezultat, pe care l-a descris drept „mai mare decât victoria cu Celtic”, referindu-se la succesul din vara lui 2019, scor 4-3, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

„Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc. Am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat.

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona o dată. La Slavia acasă nu câștigi, și ați văzut de ce. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic.

A fost un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face sau nu să intrăm și noi în calcule pentru calificare”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

Clasamentul grupei din care face parte CFR

Antrenorul Slaviei, demoralizat după înfrângerea cu CFR: „Ca să batem o echipă cu un asemenea stil, ar fi trebuit să facem asta”
clasamentul grupei lui CFR Cluj

Citește și

Panduru nu și-a putut imagina că CFR poate câștiga cu Slavia Praga: „Nu credeam niciodată”

Cristi Balaj, după victoria mare obținută de CFR Cluj: „Stilul Petrescu dă roade, dar n-am mai avut putere să mă uit la final”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  07 Octombrie 2022, 13:56

Greșit!Le trebuiau un arbitru ca cel care i-a „arbitrat”in meciul cu Sivas!

magic4ever
magic4ever  •  07 Octombrie 2022, 12:15

Bravo Dan Petrescu! O victorie foarte mare pentru fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează