FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-0

VIDEO Noul acționar dinamovist, misterios după victoria cu Botoșani: „Dacă le spun planul din spatele planului se vor alătura și alții”

Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din Superligă. Andrei Cionca, cel mai nou acționar al „câinilor”, a oferit declarații la finalul victoriei de pe „Arcul de Triumf”. +13   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din Superligă. Andrei Cionca, cel mai nou acționar al „câinilor”, a oferit declarații la finalul victoriei de pe „Arcul de Triumf”.

Articol de , - Publicat luni, 14 august 2023 23:25 / Actualizat marti, 15 august 2023 15:12

Dinamo a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, în runda cu numărul 5 din Superligă. Andrei Cionca, cel mai nou acționar al „câinilor”, a oferit declarații la finalul victoriei de pe „Arcul de Triumf”. 

Omul de afaceri Andrei Cionca a achiziționat un pachet modic de acțiuni, 28 la număr, de la unul dintre acționarii „Dinamo Socios”. Prezent la victoria cu FC Botoșani, Cionca a transmis că în curând va oferi mai multe detalii despre „planul din spatele planului”, cum misterios a numit mutarea. 

Ovidiu Burcă jubilează după prima victorie și are un mesaj pentru fotbalistul schimbat la pauză: „Tricoul lui Dinamo e greu!”
Dinamo - Botoșani 1-0
Ovidiu Burcă jubilează după prima victorie și are un mesaj pentru fotbalistul schimbat la pauză: „Tricoul lui Dinamo e greu!”

VIDEO. Andrei Cionca, după Dinamo - FC Botoșani: „Planul din spatele planului?”

„Am avut foarte mari emoții. Nu vreau să mă recunoască oamenii, data viitoare voi fi mai dibace. Planul din spatele planului? E foarte greu de vorbit astăzi, sunt multe lucruri imprevizibile. Eu am venit să ajut, am venit cu sufletul deschis. Am venit cu niște soluții pe care cred că le am.

Nu ei m-au convins să vin, eu i-am convins pe ei. Le sunt recunoscător. Cei de la Dinamo Socios au avut 128 de acțiuni, acum mai au 100. Eu zic că Dinamo este cea mai iubită echipă din țara asta, unii mă vor contrazice, dar are un potențial imens.

O procedură de restructurare nu e ușor de făcut. Sper că vom reuși să ne aliniem cu soluțiile propuse. Eu sunt convins că toată lumea e de bună credință. În cele din urmă vom ajunge la o soluție.

Intrarea mea a generat un elan, ăsta a fost mesajul pe care am vrut să îl dau. Oamenii de afaceri trebuie să își îndrepte atenția spre cultură, educație și sport. 

Am primit felicitări din partea unor prieteni. Au zis că dacă le spun și lor planul din spatele planurilor e posibil să se alăture. Eu cred că vor mai veni și alții”, a spus Andrei Cionca. 

Portretul ultimului sosit la Dinamo, Andrei Cionca

Interesul lui Cionca pentru Dinamo este mai vechi. Doar că până acum nu s-a ajuns la niciun acord între el și factorii de decizie de la club. Cionca este CEO și co-fondator Impetum Group, care a luat ființă în 2020. Conform ZF și Bussines Magazin, Cionca a absolvit cursurile Facultăţii de Drept ale Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj.

Conform BussinesMagazin, profilul lui Andrei Cionca a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. El ocupă locul 22 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri.

Cum se împart acționarii ce dețin controlul la Dinamo

- 80,77 % - cota deținută de Red&White

- 12,06 % - cota deținută de Asociația Peluza Cătălin Hîldan

- 7,03 % - cota deținută de Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (”Dinamo Badea”)

- 0,03 % - cota deținută de Dinamo Socios și Andrei Cionca

- 0,01 - cota deținută de Dorin Șerdean prin ”Lotus”

VIDEO CU FAZA. Dennis Politic, aproape de golul sezonului în Superligă » Fază de PlayStation pe „Arcul de Triumf”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Haos în aeroport la scurt timp după plecarea lui Alibec spre Qatar » Evenimentul care a eclipsat declarațiile atacantului

Soarta lui Toni Petrea este pecetluită! Cu cine ar putea aborda U Cluj derby-ului orașului, cu CFR

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (21)
sdoru
sdoru  •  16 August 2023, 07:18
Postat de rocky3 pe 15 August 2023, 11:14

N-auzi că a cumpărat actiuni? Înseamă că are ceva intenții!

Nu știu cum de toti au intenții de când Dinamo a revenit în Liga 1!!!Unde era acest mare dinamovist, se pare ca și acesta "crescut" de Cornel Dinu la fel ca și Borcea, când Negoiță vindea Dinamo pe un euro și nu era în insolventa??? NU CUMVA ACEST DOMN ARE O FIRMA, CU ALȚI ASOCIAȚI, PRIN CARE AJUTA SOCIETĂȚI AFLATE ÎN IMPAS ȘI ACUM ACEASTA SOCIETATE ARE NEVOIE DE UN NUME ÎN PORTOFOLIU PENTRU PUBLICITATE??? unde era acesr mare dinamovist anul trecut în august sau în luna ianuarie a acestui an??? Dintr-o data toți au planuri și au suflet :) Sunt mai reticent cu tot ce are recomandarea lui Cornel Dinu!!!

alexiosas
alexiosas  •  15 August 2023, 14:25
Postat de cordell.hull pe 15 August 2023, 08:41

0,03 % sunt acțiunile deținute cândva de Cornel Dinu… și sunt in număr de 128… iar 28 reprezintă mult mai puțin de 0,03%, ești fecefecesebist?

nu,dar nici cu tine nu-mi este rusine

Barna
Barna  •  15 August 2023, 12:06
Postat de steaua.libera pe 15 August 2023, 11:30

La mai putin de 0,03% din actiuni, sincer, nici n-ar trebui sa dea interviuri. Un suporter care si-a cumparat un tricou original a investit mai mult decat el!

Presa s-a năpustit pe el, omul a dat dovadă de cumpătare și bun simț, nu a făcut practic nicio declarație!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează