FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Andrei Cordea, primul care a reacționat după eșecul cu Rakow: „Era normal” + ce spune despre Sorescu: „E la fel ca Vali Crețu”

FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia. Andrei Cordea (23 de ani) este sigură că vicecampioana va arăta altfel în partidele oficiale. +10   FOTO
FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia. Andrei Cordea (23 de ani) este sigură că vicecampioana va arăta altfel în partidele oficiale.

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 18:26 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 18:54

FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia. Andrei Cordea (23 de ani) este sigur că vicecampioana va arăta altfel în partidele oficiale. 

FCSB a pierdut ambele meciuri amicale ale stagiului de pregătire din Antalya, 1-6 la general cu polonezii de la Pogon și Rakow. Andrei Cordea nu este îngrijorat și așteaptă altă prestație peste 6 zile, când formația lui Pintilii se deplasează pe terenul lui Hermannstadt. 

VIDEO. Andrei Cordea: „Aici muncim și învățăm!”

„Venim după o săptămână în care am încărcat mult, era normal să nu fim la capacitate maximă. O să fie puțin mai ușor acum când intrăm în săptămâna meciului oficial. Victoriile contează doar în campionat. Aici doar muncim, învățăm și trebuie să fim sănătoși.

Sunt meciuri amicale, nici Sorescu nu știa ce jucători vor evolua la Rakow. Probabil se vede că ei au venit de pe data de 2 ianuarie, s-a văzut asta. Dacă nu e un meci oficial, sincer nu putem compara. Chiar nu pot să îmi dau cu părerea despre nivelul lor. 

Suntem bine, suntem fericiți. Ne-a spus și Pintilii înaintea meciului că cel mai important este să fim sănătoși”, a spus Andrei Cordea

Cordea îl laudă pe Sorescu: „Aveam nevoie de el!”

Cordea este încântat de transferul lui Deian Sorescu: „Este un jucător de calitate. Avem nevoie de un jucător cu nume. Sper să ne ajute să câștigăm campionatul, asta ne dorim cu toții. Poate aduce un plus de calitate și e ofensiv la fel ca Vali Crețu”.

Nu știu nimic despre transferuri. Cât o să fiu aici nu voi vorbi. Cât timp sunt la Steaua nu vreau să vorbesc despre alte cluburi. Cât timp nu e 100% nu o să vorbesc despre altceva. Cea mai mare dorință a mea în 2023 este să nu mai am probleme medicale
- Deian Sorescu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Rednic negociază revenirea pe bancă: „Sunt discuții cu echipe din prima ligă”

Transferul lui Cordea a picat » Nemții l-au luat pe Yeboah!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ricco
ricco  •  17 Ianuarie 2023, 00:34

Pt. fcsb... Bai NENOROCITILOR, ar trebui sa vi se interzica sa mai jucati meciuri internationale... Va aflati pe Ultima Treapta a DEGRADARII fotbalistice... Sunteti O RUSINE pt. Romania...

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2023, 18:43

“Andrei” Sorescu (așa cum l-ați botezat; cel puțin la ora la care scriu comentariul, numele lui e pocit) e cam de 36,5 ori mai bun decât Vali “micul Beckam” Crețu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează