FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAKOW

VIDEO + FOTO KO în Antalya » FCSB, spulberată de liderul din Polonia cu 6 zile înainte de reluarea campionatului

FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia. +10   FOTO
FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia.

Articol de , - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 22:21 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 22:21

FCSB a pierdut și al doilea meci amical al cantonamentului din Antalya, 1-4 împotriva lui Rakow, liderul primei ligi din Polonia.

Mihai Pintilii a schimbat toată echipa față de testul de ieri, cedat 0-2 în fața altor polonezi, cei de la Pogon. Debutul înfruntării cu fosta echipă a lui Deian Sorescu a fost de coșmar.

Transferul lui Cordea a picat » Nemții l-au luat pe Yeboah!
FCSB
Transferul lui Cordea a picat » Nemții l-au luat pe Yeboah!

FCSB, făcută KO de fosta echipă a lui Sorescu

Polonezii au marcat de trei ori în primele 26 de minute, replica vicecampioanei României lăsându-se așteptată. 

Golul de onoare a purtat semnătura lui Omrani. În minutul 69, Olaru a executat rapid o lovitură liberă, l-a găsit nemarcat pe Cordea. Extrema a pasat ideal în fața porții pentru atacantul francez.

+6 FOTO

În partea secundă, Pintilii i-a mai trimis în teren pe tinerii Radaslavescu, Vlad Tudor, Luca Ciobanu și Daniel Toma. 

Rezultatul final a fost stabilit de croatul Fran Tudor, cu un șut în vinclu, de la marginea careului de 16 metri.

A fost ultimul test al stagiului de pregătire din Antalya. FCSB va reveni în România pe 20 ianuarie, iar două zile mai târziu va avea meci pe terenul lui revelației Hermannstadt.

Dezordonați în apărare, ofensivă ușor de blocat

  • Târnovanu n-a fost în apele lui, chiar dacă nu poate fi pus la zid pentru goluri. A mai "mermelit" o minge, n-a fost pe treabă ca în alte situații. 
  • Vali Crețu a început curajos, lăudat din tribună și de MM Stoica la câteva faze, dar a fost absorbit de mediocritatea defensivei. 
  • Dawa a dus tava. Pentru adversari. A ratat din nou intercepția în momente-cheie, a pus umărul la eșecul drastic de aseară. 
  • Haruț nu a vorbit aceeași limbă cu partenerul din defensivă, Dawa, detaliu ce a costat cel puțin un gol. 
  • Radunovici a urcat temerar în câteva rânduri. Și atât. 
  • Oaidă a încercat să compenseze în zona ofensivă, a avut două situații în care a încercat poarta, la 0-0 și la 1-3, în minutul 4, respectiv 71, a fost activ. 
  • Șut nu și-a apărat colegii din defensivă, se așteaptă un joc mai elaborat de la el. 
  • Olaru a luat în serios faptul că poartă banderola, dar responsabilitățile sale au și crescut. Nu și-a reglat tirul în fața porții, a avut o ocazie mare în minutul 78, dar a contribuit la reușita lui Omrani. A arătat disponibilitate mare de efort, să acopere mai multe zone. 
  • Cordea i-a pus minge de gol lui Omrani, la singura reușită a FCSB în presezon. Puțin, foarte puțin! Față de ceea ce a arătat în toamnă. 
  • Omrani a fost luat în primire și nu a mișcat, mult timp fiind în contratimp cu fazele. Are meritul de a fi la locul potrivit, la gol. 
  • Octavian Popescu nu s-a arătat deloc în joc. Împins în tușă, tamponat de Racovițan și de ceilalți de la Rakow, în orice zonă a terenului a fost, fotbalistul n-a produs ceea ce ar trebui să ofere un #10. Olaru i-a servit o pasă inteligentă la 0-0, n-a obținut decât corner

VIDEO » FCSB - Rakow 1-4

  • S-a terminat partida!
  • min. 89, Gol Rakow: Fran Tudor trimite direct în vinclu de la 16 metri. 
  • min. 69: Gol FCSB: Omrani marchează la finalul unei acțiuni construite de Olaru și Cordea. O lovitură liberă executată rapid a destabilizat defensiva polonezilor.
  • A început repriza secundă!
  • min.26: Gol Rakow. Ivi Lopes a primit o pasă la marginea careului, după ce Dawa a ratat intervenția, a rămas singur cu Târnovanu și a marcat cu un șut la colțul scurt
  • min.20: Gol Rakow. Atacantul Gutkovskis a primit o pasă în adâncime, s-a demarcat excelent între Dawa și Haruț și l-a învins pe Târnovanu cu un șut pe lângă el, de la 12 metri.
  • min. 16: Gol Rakow. Mijlocașul Ivi Lopez a șutat de la 25 de metri de poarta lui Târnovanu. Mingea nu se ducea periculos către buturile roș-albastre, dar a fost deviată de un jucător al polonezilor, s-a dus pe colțul opus și l-a păcălit pe goalkeeper-ul de la FCSB

Echipa de start FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic - Oaidă, Șut, Olaru - Cordea, Omrani, Oct. Popescu 
Rezerve: Al. Maxim, Vl. Tudor, Toma, Ciobanu, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

+6 FOTO

Adversara de azi a celor de la FCSB este formația de la care a fost împrumutat în această iarnă Deian Sorescu. În Polonia, Rakow e lider, cu 41 de puncte în 17 etape.

Citește și: 

CFR doarme, nu și FCSB, Craiova și Hagi » Campioana e cea mai expusă: NU are nicio variantă

Sorescu a explicat pe ce post ar vrea să joace la FCSB și de ce a vrut să se lase de fotbal: „Trebuia să mă împrumut ca să-mi scot iubita la un suc”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (148)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  17 Ianuarie 2023, 15:17
Postat de Hcm27 pe 17 Ianuarie 2023, 13:26

Asemenea îți doresc și eu!Cat despre Antonescu,îmi pare rău că nu l-am "prins".Oricum,pari mai inteligent decat vecinul,dar numai când vrei tu.Si cum vrei foarte rar,te complaci în comentarii puerile și inutile.Bafta în continuare!

Eu intru aici de fun ...nu am nimic cu nimeni ..fiecare tine cu cine vrea si scrie cum vrea .... pe mine ma amuza ce scriu unii pe aici ...eu nici macar nu urmaresc campionatul romaniei ...prefer meciurile din premier league ....

mr90
mr90  •  17 Ianuarie 2023, 14:01

apostole, vezi sa nu te spulbere cineva pentru titlurile astea de doi bani !

Hcm27
Hcm27  •  17 Ianuarie 2023, 13:26
Postat de sadiku_is_back pe 17 Ianuarie 2023, 11:33

unchiuleeeeeeeee ...fii atentaici ... ce iteleg eu aici printre randuri.... '' Îmi pare rău că sunteți asa tineri,dar astea sunt frustrările vremurilor pe care le trăim,mai ales pentru voi. '' Se pare ca matale esti nascut mult mai devreme !! sa nu te intreb cati ani ai ..te intreb ce clasa erai cand l-au omorat astia pe Antonescu ???? Sigur esti valahu !! Dar nah ...ai noroc ca eu inca mai am bun simt , si te respect pentru ca esti mai in varsta !!! Bafta si viata lunga !!!

Asemenea îți doresc și eu!Cat despre Antonescu,îmi pare rău că nu l-am "prins".Oricum,pari mai inteligent decat vecinul,dar numai când vrei tu.Si cum vrei foarte rar,te complaci în comentarii puerile și inutile.Bafta în continuare!

Vezi toate comentariile (148)
Comentează
Close