FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-0

Andrei Cristea a dezvăluit de unde a pornit scandalul cu Panțîru: ”Nu a fost niciun secret pentru nimeni”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 23:32

Andrei Cristea a explicat motivele care l-au împins pe Flavius Stoican să-l excludă din lot după un conflict cu Ionuț Panțîru înaintea meciului pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1.

”Aș vrea să clarific această problemă. A fost o dispută verbală între mine și un coleg mai tânăr. Apele s-au liniștit. Nu are rost să exagerăm. Nu a fost niciun secret pentru nimeni. I-am atras atenția asupra unui lucru petrecut la meciul cu Viitorul. A fost un lucru tactic, o chestie minoră. Nu s-a ajuns la violență fizică. S-a discutat pe un ton mai ridicat. 

Se discută cam mult pe subiectul unei chestiuni minore petrecută la un club. Noi ne clarificăm lucrurile între noi, pentru că suntem o familie. A fost un conflict verbal între mine și un coleg mai tânăr cu 13-14 ani. Eu am încercat să-l ajut, că e un copil cu calități. Sunt antrenamente tensionate, sunt momente în care nu-ți iese jocul. Ne asumăm acest mic conflict verbal”, a declarat Andrei Cristea la TV Digi Sport.

 ”Am în componență jucători buni de atac. Toți sunt importanți pentru mine, nu doar Andrei Cristea. Am luat decizia corectă de a-i lăsa acasă pe Andrei Cristea și Ionuț Panțîru. Țin foarte mult să fie liniște și să venim cu drag la antrenamente. Aceeași decizie am luat-o și cu Mihalache în urmă cu ceva timp și azi a fost căpitan” Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dora
dora  •  20 Octombrie 2018, 09:58

Decizie corecta pe naiba. Ati facut figuratie in atac.

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Octombrie 2018, 09:19

Pentru cei ce suspectează un blat pot spune doar : ori ați văzut prea multe filme și ați dat-o in paranoia ori e clar că nu ați jucat vreun sport profesionist de vorbiți cu atâta ușurință. Mai băieți lasati-o mai ușor sau lăsații pe cei care au făcut un blat la viața lor să vorbească fiindcă bateți câmpii rău de tot. Hai să aveți o zi frumoasa

tonyys
tonyys  •  20 Octombrie 2018, 07:40

Cum se cearta astia fix inaintea meciului cu cfr, ca blatistii sa castige campionatul si sa se fava de ras apoi cu bucatarii si postasii luxemburghezi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează