FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Andrei Cristea a explicat înfrîngerea lui Dinamo: "Ingolstadt a fost revelaţia returului, se vor bate la promovare"

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 15:47

Andrei Cristea a făcut o prezentare succintă echipei germane de ligă secundă care a învins Dinamo, scor 1-0, într-un amical care se joacă în Austria.

"Returul campionatului recent încheiat, Ingolstadt a fost revelaţia campionatului. Aveau 10 puncte cînd am ajuns eu la echipă, iar în retur au reuşit 11 sau 12 victorii. Au un sponsol puternic în spate, Audi, care investeşte mult şi beneficiază de serviciile unui brazilian foarte bun, Caiuby

La anul se vor bate pentru promovare, mai mult ca sigur. Chiar dacă e liga a doua din Germania, eu nu cred că e diferenţă aşa mare. Probabil că nemţii au un plus de pregătire, pentru că la ei începe foarte curînd Zweite Bundesliga. 

Am avut un coleg la Karlsruhe care a semnat cu Ingolstadt şi îmi zicea cît de mulţumit e de tot ceea ce a găsit acolo. Din punct de vedere organizatoric, n-are rost să facem comparaţii între fotbalul din Germania şi cel de la noi", a relatat Andrei Cristea la DigiSport. 

Referitor la situaţia sa la Karlsruhe, fostul atacant de la Steaua şi Dinamo a declarat:

"Situaţia mea e din ce în ce mai bună. Am fost puţin accidentat, dar acum a trecut. Am avut un retur reuşit, am marcat goluri importante. Sperăm să nu mai avem atîtea emoţii şi să avem o prestaţie mai bună. Ne-au venit întăriri la echipă, dar nu ştiu dacă ne batem la promovare. Important e să nu mai avem atîtea emoţii".

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (10)
don_carbon
don_carbon  •  30 Iunie 2011, 01:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ba adevarul ca m-am invatat cu tine aici pe gsp , daca ai pleca serios ca ti-as duce lipsa .:))

boss_imperator
boss_imperator  •  30 Iunie 2011, 00:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

: )))))))))))))))))))) FORTA STEAUA !!! BAFTA SI VOUA IN E.L !!!

boss_imperator
boss_imperator  •  30 Iunie 2011, 00:43
Postat de stoor_hobbit pe 30 Iunie 2011, 00:37

Ba cap de melc !! Ba ? Tzzzaraneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ??????? Eu banui ca victoriile cu omonia sau cu austria viena in amicale pe stadioane cu 5 de spectatori nu vor avea un rasunet asa mare pe mapamond cum crezi tu !!! Ia mai gindeste-te un pic...sper ca nu esti unul din cei 50 % dintre romani care au picat intrarea la liceu !!

FORTA STEAUA !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează