FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

Andrei Cristea e îngrijorat după încă o înfrângere cu Viitorul! Semnal de alarmă la adresa conducerii? "Știu mai bine ce ne-a lipsit azi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 23:26

Andrei Cristea a vorbit după eșecul echipei sale cu Viitorul, scor 1-2. Atacantul care a marcat în acest meci lasă să se înțeleagă că problemele financiare și-au pus amprenta asupra jocului. 

"E clar că suntem supăraţi după această înfrângere. Ne-am dorit să trecem peste acest complex, uitaţi că nu am reuşit. De ceva vreme nu reuşim să câştigăm în faţa Viitorului.

Am jucat de la egal la egal, mi-a plăcut foarte mult ceea ce am reuşit în repriza a doua, dar până la urmă rezultatul de pe tabelă este cel care contează şi din păcate trebuie să ne adunăm şi să ne concentrăm mai mult pentru partida viitoare", a declarat Andrei Cristea la TV Telekom Sport.

...acuze la adresa conducerii: "Cei din club știu bine ce ne lipsește. Se vede și în joc. Dar asta este, ăștia suntem, nu avem ce face".

...despre Viitorul: "O echipă frumoasă, o echipă cu caracter, care seamănă cu fostul mare fotbalist Hagi. Se vede clar că este o echipă care ştie ce vrea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  06 Octombrie 2018, 06:48

Iașul n-am jucat nimic! Haotici și fără zvâc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează