FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

EXCLUSIV Mutare-șoc în Liga 1! El e noul antrenor al lui Poli Iași!

foto Ionuț Iordache (GSP)
foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 17:49 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 18:45

Andrei Cristea își începe oficial cariera de antrenor! Atacantul în vârstă de 36 de ani este înlocuitorul lui Daniel Pancu (43) la Poli Iași. 

UPDATE 18:45 / Ciprian Paraschiv, despre numirea lui Cristea 

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a explicat cum s-a ajuns la varianta Andrei Cristea: „Este firesc pentru Andrei Cristea să treacă la următorul nivel şi cred că acum este momentul potrivit. Cunoaşte lotul, cunoaşte specificul clubului şi al oraşului. Mai mult decât atât, se bucură de susţinerea şi încrederea noastră. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a obţine şi rezultate frumoase ca antrenor. Noi îi dorim mult succes şi să debuteze cu o victorie în primul joc în noua sa calitate, antrenor la Poli Iaşi!”.

Andrei Cristea, noul antrenor al lui Poli Iași

Daniel Pancu a fost mazilit de primarul Mihai Chirica. Fostul atacant rapidist a lăsat-o pe Poli Iași pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 15 puncte. Conducerea a luat o hotărâre surprinzătoare în privința înlocuitorului. Andrei Cristea, golgeterul moldovenilor din acest sezon, va ocupa postul de antrenor-jucător. Cristea deține licența A. 

Andrei Cristea și Daniel Pancu, conflict în acest sezon

În luna noiembrie a anului trecut, Andrei Cristea și Daniel Pancu au avut un conflict deschis. Antrenorul l-a scos din lot pe vârf. A dat vina pe lipsa de implicare de la antrenamente și pe forma sportivă slabă.

„E o decizie a mea legată strict de forma lui sportivă, de motivație, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Toți jucătorii, indiferent de vârstă sau valoare, sunt tratați egal. Am considerat că în acest moment el nu e fericit. 
- Daniel Pancu, în noiembrie 2020

EXCLUSIV Mutare-șoc în Liga 1! El e noul antrenor al lui Poli Iași!

Andrei Cristea, noul antrenor al lui Poli Iași

Poli Iași este clubul de suflet al lui Andrei Cristea. A evoluat aici în mai multe perioade. Prima dată a ajuns în 2008, sub formă de împrumut, de la Poli Timișoara. Un an mai târziu, când se afla sub contract cu Dinamo, a evoluat încă 6 luni în Copou. Cristea a decis să își încheie cariera în Moldova. A semnat în februarie 2016 și a rămas aici, cu o mică pauză, între ianuarie și iulie 2019, când și-a încercat norocul la Craiova. 

În această iarnă, Cristea a fost ofertat de CSA Steaua. A refuzat, iar acum este gata să înceapă următoarea etapă a carierei, cea de antrenor.

7 goluriși 3 pase decisive are Andrei Cristea în acest sezon. E cel mai bun marcator al lui Poli Iași

VIDEO.  Ciprian Paraschiv, laude pentru Moruțan: „Olimpiu este un fotbalist de top!”

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

Ieșenii, impresionați de fotbaliștii de la FCSB: „Îi felicit! Se preocupă doar de fotbal”

FCSB. Rapid, gafă uriașă: „Nu știu cum l-a pierdut pe Octavian Popescu! E din aceeași categorie cu Dobrin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Februarie 2021, 00:32

vrem VAR , antrenori cu Licenta, incalzire in gazoane , bugete asigurate la cluburi ...daca nu lasati alte echipe in Liga 1 ! Nu mai vrem licentiere pe spaga ! De ce a plkecat DURU de la Licentiere din cauza presiunilor mafiei Fotbalului incepand cu Burleanu !!! nu mai vrem pasunile extravilane in Liga 1 ! TREZITI-VA !

bigd
bigd  •  31 Ianuarie 2021, 23:23
Postat de mosierul pe 31 Ianuarie 2021, 20:02

...respect FCSB !!! ... ați adus Corendom Cup in România...respect!!!..chiar daca nu mai aveți nimic pentru că v-a luat Talpan totul, ați avut puterea sa vă adunați , să vă ridicați din sărăcie și să câștigați acest prețios trofeu, Corendom Cup!!!

In 2021 voi mergeti cu trenul in cantonament la Mogosoaia :))))

974595099240315
Vasile Lascar  •  31 Ianuarie 2021, 21:53

E de asteptat ca bravul nostru ANDREI CRISTEA sa-l egaleze, cel putin, pe un alt om de caracter...Croitoru... in privinta meseriei de antrenor...ba chiar sa-l si intreaca ! Multa sanatate si mult noroc in dificila munca de antrenor...ca jucator e de geniu...ANDREI CRISTEA...tot la fel sa fie ca antrenor ! Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close