FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 3-1

Ieșenii, impresionați de fotbaliștii de la FCSB: „Îi felicit! Se preocupă doar de fotbal”

Adrian Kerezsy a stat pe banca lui Poli Iași, în calitate de antrenor interimar, după demiterea lui Daniel Pancu. Tehncianul moldovenilor a recunoscut superioritatea formației lui Toni Petrea.
Adrian Kerezsy a stat pe banca lui Poli Iași, în calitate de antrenor interimar, după demiterea lui Daniel Pancu. Tehncianul moldovenilor a recunoscut superioritatea formației lui Toni Petrea.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 21:56 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 23:37

FCSB a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 3-1. Adrian Kerezsy, interimarul de pe banca oaspeților, nu știe ce îi rezervă viitorul. 

Adrian Kerezsy a stat pe banca lui Poli Iași, în calitate de antrenor interimar, după demiterea lui Daniel Pancu. Tehnicianul moldovenilor a recunoscut superioritatea formației lui Toni Petrea. 

FCSB - Poli Iași 3-1. Viitorul nesigur în Moldova

„Cred că în scurt timp vom arăta mult mai bine. FCSB, vedeți și dumneavoastră, este o echipă care merită să fie pe primul loc. Joacă fotbal, are fotbaliști foarte tineri, care joacă spectaculos. Sunt foarte greu de marcat, de contracarat. În multe momente noi am reușit să îi blocăm, am avut șansele noastre, dar n-am putut profita de ele. Scorul e meritat, îi felicit pe cei de la FCSB. S-au preocupat doar de fotbal.

Nu suntem prea bine în clasament. Mai sunt însă multe puncte puse în joc. Am mai spus-o, când cei transferați în iarnă și cei aflați în carantină vor reveni, vom arăta mult mai bine. Eu am fost solicitat pentru acest joc. Am răspuns prezent, pentru că aici m-am format ca jucător, ca antrenor. Era normal. Să vedem ce va fi mai departe”, a declarat Adrian Kerezsy, la Look Sport+. 

Sunt jucători de calitate la FCSB, care au progresat enorm. Asta e normal, jucând meci de meci. Transferul lui Dennis Man un prilej pentru ceilalți să se motiveze și mai mult. Trebuie să crească și să facă același pas
- Laurențiu Brănescu, portar Poli Iași

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași, laude pentru Moruțan „Olimpiu este un fotbalist de top!”

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Mihai Stoica a explodat în minutul 57! „Centralul” Marian Barbu nu a dictat un penalty pentru FCSB

FCSB, la primul meci după transferul lui Dennis Man » 4 lucruri remarcate la formația aleasă de roș-albaștri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează