FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - POLI IAȘI 3-3

Andrei Cristea face o promisiune, după Sepsi - Poli Iași 3-3: „Nu am vrut să pară că sunt laș”

Andrei Cristea +36   FOTO
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 22:49 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 23:16

Andrei Cristea (36 de ani), noul antrenor al lui Poli Iași, nu a putut fi prezent în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, acolo unde Poli Iași a obținut primul punct după etape în șir de secetă (3-3).

Atacantul devenit antrenor se află acasă, la Iași, în continuare în izolare din cauza focarului de la Poli Iași. La finalul partidei cu Sepsi, Cristea a intervenit la TV și a vorbit despre planurile pe care le are în „Copou”. Acesta promite o schimbare radicală în atitudinea echipei sale. 

Andrei Cristea: „Vă promit că Poli va arăta mai mult respect pentru orașul Iași” 

„Este un punct mai mare decât pare. Le-am cerut băieților ca acesta să fie punctul de plecare. Sunt mulțumit de atitudine, asta face diferența în fotbal. Sunt mulțumit și de execuțiile jucătorilor. Vă promit că, începând de azi, Poli va arăta mai mult respect pentru orașul Iași și pentru ceea ce se dorește a se construi aici.  Nu ne vom îmbăta cu apă rece după acest punct, dar vă promit că lucrurile vor arăta mult mai bine.

Mă bucur de încrederea pe care mi-au acordat-o cei care conduc clubul. Am un contract pe un an și jumătate. Vă garantez că, dacă eram pe locul 10 sau 11, aș fi încercat să joc mai departe. Dar situația e grea și nu am vrut să pară că sunt un laș, de asta am ales să fac asta”, a declarat Andrei Cristea, la emisiunea „Digi Sport Special”.

"Asta trebuie să fie atitudinea, spiritul Politehnicii Iaşi! Aşa trebuie să continuăm, cum am jucat primele 5 minute şi ultimele 15 minute. Trebuie să fim ca nişte spartani, războinici, gladiatori! Am auzit ce au spus anumiţi oameni din televiziuni, ne-au ponegrit, nu mi se pare normal. Dar luptăm până la capăt.

Ne trebuia victoria, dar cred că este un punct bun, ţinând cont că am jucat în deplasare, cu o echipă care se bate la play-off. E un punct bun, chiar dacă nu ne ajută foarte mult. Dar ultimele 15 minute ne dau speranţe pentru următorul meci. Vom da totul să ne îmbunătățim jocul"
- Andreas Calcan, Poli Iași, la Look Sport+

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Sepsi - Poli Iași 3-3

+32 FOTO

VIDEO Bratu povestește un episod amuzant cu Andrei Cristea de pe vremea în care era la Dinamo

Sepsi - Poli Iași 3-3. FOTO+VIDEO Meci splendid la Sfântu Gheorghe! Oaspeții au egalat în ultima secundă, după ce au fost conduși la două goluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1904849899740178
Mos Gerila  •  08 Februarie 2021, 00:09

Cristea vezi ca si cei dinaintea ta au declarat multe si nu a facut nimic nici Rednic nici Pancu ..in special Pancu ca va juca in play-off cred ca a fost doar un foc de pae acest punct mai bine fa si nu promite dar e greu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează