FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

video Andrei Cristea despre ce trebuie să facă FCSB ca să câștige campionatul: „Altfel se încinge”

Andrei Cristea, prezent la Victory Cup
Andrei Cristea, prezent la Victory Cup

Articol de , , - Publicat marti, 12 martie 2024 21:09 / Actualizat marti, 12 martie 2024 23:00

Fost jucător la FCSB și la Dinamo, Andrei Cristea a comentat și situația „câinilor”, cărora le dorește să se salveze de la retrogradare fără baraj.

Eșecul la scor suferit de FCSB, sâmbătă, în fața Rapidului (0-4) a relansat practic campionatul. La startul play-off-ului, după înjumătățire, liderul nu mai are decât patru puncte în fața giuleștenilor și 5 înaintea lui CFR Cluj. Fost jucător, printre altele, la FCSB și Dinamo, Andrei Cristea crede totuși în roș-albaștri.

Rapid și Dinamo riscă pedepse fără precedent în actualul sezon al Superligii » Jandarmeria a înștiințat Comisia de Disciplină
SUSPENDĂRI
Rapid și Dinamo riscă pedepse fără precedent în actualul sezon al Superligii » Jandarmeria a înștiințat Comisia de Disciplină

Andrei Cristea: „E important ca ei să se adune”

„E clar că FCSB a avut o partidă grea cu Rapid, din toate punctele de vedere. Și moral, și ca rezultat. E important acest moment pentru ei, trebuie să se adune, să rămână aceeași echipă care a fost. Eu cred că FCSB e favorită totuși la câștigarea campionatului”, le-a declarat Cristea reporterilor prezenți la Victory Cup.

El a vorbit și despre ce ar trebui să facă FCSB ca să treacă peste șocul eșecului suferit în fața giuleștenilor: „Important este ca ei să obțină repede victorii, pentru a rămâne la acest nivel. Dacă nu, campionatul se va încinge și atunci CFR și Rapid stau la pândă. FCSB are câțiva jucători accidentați, dar în schimb are jucători cu calități peste nivelul campionatului nostru. La FCSB s-au investit bani, eu cred că anul ăsta are șanse mari la câștigarea campionatului”.

Andrei Cristea despre Dinamo: „Are un retur foarte bun”

Despre Dinamo, Cristea consideră că „arată bine, este echipa care are un retur foarte bun. Jucătorii care au venit au venit cu un plus. Au un antrenor experimentat, care face o treabă foarte bună. M-aș bucura să-i văd salvându-se și fără baraj.

Mi-aș dori ca Dinamo să revină acolo unde-i este locul. Mi-aș dori o finală Steaua - Dinamo, la Victory Cup, mi-aș dori să se joace o finală de Cupa României, FCSB - Dinamo, să se joace o finală pentru câștigarea campionatului. Sunt lucruri care ne lipsesc în ultima vreme”.

Ce ar putea fi o bătaie de cap în plus pentru selecționerul Edi Iordănescu

Cristea a vorbit și despre participarea echipei naționale la Euro 2024, în vară. „Mi-aș dori ca jucătorii noștri din străinătate să evolueze mai mult, avem jucători care au fost titulari (n.r. - la reprezentativă) care nu prea au minute.

Și cred că va fi o bătaie de cap în plus pentru selecționer. Sper ca aceia care vor merge să aibă ritm de competiție, meciuri în picioare. Vor fi meciuri grele la Euro, cu intensitate, cu presiune”, a spus fostul atacant, acum antrenor la SC Popești Leordeni, în liga a treia.

VIDEO. Andrei Cristea a vorbit despre lupta la titlu și de forma bună a lui Dinamo: „FCSB este favorită la câștigarea campionatului” + „M-aș bucura să îi văd salvându-se”

Mai puteți citi:

Ce s-a schimbat la Dinamo: „Înainte pasau 30 de minute, cineva greșea și luau gol”

Rapid și Dinamo riscă pedepse fără precedent în actualul sezon al Superligii » Jandarmeria a înștiințat Comisia de Disciplină

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează