FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDĂRI

Rapid și Dinamo riscă pedepse fără precedent în actualul sezon al Superligii » Jandarmeria a înștiințat Comisia de Disciplină

Jandarmeria Capitalei ar dori ca Rapid și Dinamo să joace fără spectatori următoarele meciuri din Superligă.
Jandarmeria Capitalei ar dori ca Rapid și Dinamo să joace fără spectatori următoarele meciuri din Superligă.

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 20:59 / Actualizat marti, 12 martie 2024 21:57

Jandarmeria Capitalei ar dori ca Rapid și Dinamo să joace fără spectatori următoarele meciuri din Superligă.

Jandarmii au fost depășiți de evenimente la meciul dintre Dinamo și UTA, scor 1-0, când ultrașii „câinilor” au pătruns pe teren și s-au bătut cu rivalii din Peluza Sud Steaua. La Rapid - FCSB situația a fost mai calmă, excepție făcând zecile de torțe aprinse în tribune.

FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”
FC Voluntari
FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”

Rapid și Dinamo, în vizorul Jandarmeriei

Pentru a preîntâmpina incidentele, Jandarmeria ar lua în calcul o măsură extremă, meciuri cu stadioanele închise pentru Rapid și Dinamo. Decizia finală va aparține Comisiei de Disciplină. Ședința este programată miercuri.

Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, a transmis că FRF și LPF vor fi înștiințate: „Jandarmeria confirmă faptul că va sesiza cele două foruri cu privire la ultimele incidente”.

Primul meci vizat este cel dintre Rapid și Farul, din runda inaugurală a play-off-ului. Liga Profesionistă de Fotbal l-a programat vineri, de la ora 20:30, pe stadionul din Giulești.

Primul meci din play-out pe care Dinamo îl va juca pe teren propriu este în etapa secundă, contra Petrolului, în ultimul week-end din martie.

VIDEO. Bătaie ca în filme înaintea meciului Dinamo - UTA

Programul primei etape din play-off:

  • Vineri, 15 martie, ora 20:30 » Rapid - Farul
  • Sâmbătă, 16 martie, ora 20:00 » CFR Cluj - Universitatea Craiova
  • Duminică, 17 martie, ora 21:00 » FCSB - Sepsi

Programul primei etape din play-out:

  • Vineri, 15 martie, ora 17:30 » Universitatea Cluj - FC Botoșani
  • Sâmbătă, 16 martie, ora 17:00 » Oțelul Galați - Poli Iași
  • Duminică, 17 martie, ora 18:15 » Hermannstadt - Dinamo
  • Luni, 18 martie, ora 17:30 » UTA - FC Voluntari
  • Luni, 18 martie, ora 20:30 » Petrolul - FCU Craiova

Daniel Niculae se revoltă

Nu s-au pus biletele în vânzare, așteptăm decizia Comisiei de Disciplină. Am văzut ce sugerează Jandarmeria. Unde îi trimite pe suporteri? În Piața Victoriei? Nu mi se pare normal ca Jandarmeria să facă o astfel de propunere. Jandarmeria trebuie să vină la stadion și să asigure liniștea și buna desfășurare a evenimentelor. Nu mi se pare normală această propunere! Au fost ceva probleme minore și înaintea startului partidei cu FCSB. Cu ajutorul comandantului acțiunii am reușit să fluidizăm accesul. Era deschisă doar o cale de acces. Se poate interveni cu modificări pe Legea 4. Face parte din spectacolul galeriilor. Cât timp lucrurile nu degenerează, astfel de spectacole pirotehnice pot fi permise. Nu cred că au mai fost incidente atât de grave. Sau n-au fost provocate de suporterii Rapidului. Au fost exemplari din toate punctele de vedere
- Daniel Niculae, președintele Rapidului, la „Digi Sport Special”

Citește și alte știri din Superligă:

Reacția galeriei Rapidului cu privire la o posibilă suspendare: „Să se ducă la teatrul de păpuși!” + Daniel Niculae: „Jandarmeria trebuie să vină la stadion și să asigure liniștea”
RAPID
Reacția galeriei Rapidului cu privire la o posibilă suspendare: „Să se ducă la teatrul de păpuși!” + Daniel Niculae: „Jandarmeria trebuie să vină la stadion și să asigure liniștea”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
Vasi86le
Vasi86le  •  12 Martie 2024, 23:13

Jandarmeria sa-si justifice salariile, sa justifice cum reusesc suporterii sa introduca materiale pirotehnice pe stadion, sa justifice de ce nu sunt in stare sa identifice scandalagii din tribune si sa le interzica accesul pe stadioane pe viata. De ce sa plateasca toti pentru cativa derbedei? De ce doar Dinamo si Rapid sa joace fara spectatori? Oare e vreun ordin de la palat? Ar putea fi, nu? Rapid si Dinamo sunt echipe cu suporteri care fac cat inca 1 jucator, interzicerea suporterilor ar insemna ca Rapid ar avea un minus in lupta la titlu iar Dinamo un mare minus in lupta pt salvarea de la retrogradare. Oare cine ar avea de castigat? probabil echipa acelui fariseu care se lauda ca a distrus pe Rapid si pe Dinamo.

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  14 Martie 2024, 12:11
Postat de Nini pe 13 Martie 2024, 08:26

Gsp-istii gigisti dau idei. Ați făcut praf arbitrii care nu ajută fcsb,acum vreți să rămână echipele adverse fără spectatori.

Gigi Becali a început campania de presă ticăloasă! Acum ciolacul a motorizat jandarmii dar numai în două direcții: rapid și Dinamo! De care hâhâia deunăzi că i-a desființat și băgat în B!

iri_
iri_  •  13 Martie 2024, 22:45

Care fara precedent, dupa meciul Dinamo - Steaua de acum 2 ani, Stelei i-a fost interzis sa mai dispute meciuri acasa pt 4 partide!!! Pentru un meci in deplasare!!! Plus amenda record de 83.000 lei, mai ales pt liga a 2-a! Asa ca mai usor cu precedentul... Cand o sa mai vedem o echipa suspendata pt un meci in deplsare pt 4 meciuri? Niciodata! Defapt probabil daca o sa se repete, tot la Steaua o sa fie...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează