FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI

Andrei Cristea, înainte de Poli Iași - FC Voluntari: „Vreau să intru în mintea jucătorilor. E foarte important”

Poli Iași a organizat astăzi o conferință de presă în care antrenorul Andrei Cristea a abordat cele mai importante subiecte înaintea meciului cu FC Voluntari.
Poli Iași a organizat astăzi o conferință de presă în care antrenorul Andrei Cristea a abordat cele mai importante subiecte înaintea meciului cu FC Voluntari.

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2021 12:17 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 12:40

Poli Iași a organizat astăzi o conferință de presă în care antrenorul Andrei Cristea a abordat cele mai importante subiecte înaintea meciului cu FC Voluntari.

  • Poli Iași și FC Voluntari se întâlnesc luni, 1 martie, de la ora 17:30, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 25 din Liga 1.

„Pentru mine, jucătorii trebuie să se refacă, fizic, biologic, să se odihnească, să se alimenteze și să poată începe o nouă partidă în condiții optime. Fusese un consum foarte mare de energie luni, au alergat foarte mult, s-au dublat, au stat foarte compact. Împreună cu stafful, am considerat că e mai rezonabil să avem o masă în plus și câteva ore în plus de odihnă, în condițiile în care vremea se anunța a fi la fel. 

Asta mai ales că Viitorul e o echipă tânără. Cu vremea, cu divinitatea, cu destinul nu te poți pune însă. Ăsta e destinul nostru cu Viitorul: cade nocturna, vine ceața… Îmi pare rău că nu am terminat meciul. La cum am arătat luni, sunt convins că puteam câștiga. Eram motivați, dornici, concentrați. Am jucat foarte bine tactic, am stat foarte bine în teren, le-am închis toate punctele forte”, a declarat Cristea despre meciul amânat cu Viitorul.

Andrei Cristea, înainte de Poli Iași - FC Voluntari: „Vrem victoria”

„E o partidă importantă. Jucăm acasă, nu ne gândim decât la cele trei puncte. Vreau să continuăm pe linia bună pe care ne aflăm. Văd modul băieților de a se antrena, văd că nu-s mulțumiți cu situația din clasament. Vor să demonstreze că merită mai mult! 

Asta îmi dă satisfacții mari, ne dă speranțe că Poli va arăta altfel de la meci la meci. Sper să fiu inspirat luni în alegerea formulei de start, a schimbărilor și să câștigăm acest meci căruia nu vreau să-i spun capital, ci foarte important. Vreau să intru în mintea jucătorilor și să le transmit acest lucru”, a mai spus Cristea.

 Andrei Cristea, despre obiectivul echipei și viitorul lui

Mi-aș fi dorit să vină întăriri, dar mai aștept. Avem însă jucători de calitate, de caracter. Suporterilor, de a cărei energie depindem, nu le promit marea cu sarea, spectacol, însă îi asigur că lucrurile sunt în progres. Fiind o echipă la retrogradare, trebuie să plecăm de la siguranță defensivă. Faptul că nu am primit gol la Viitorul, în fața unei echipe care-și creează, de regulă, multe ocazii, îmi dă încredere. 

Apoi, trebuie să avem o posesie mult mai mare și mai multă personalitate în atac. Dacă nu credeam în atingerea obiectivului, nu intram în această luptă! Nu cred că se uită, eu m-am băgat întotdeauna la greu pentru această echipă, care îmi doresc să prospere, și când eram jucător. Nu am vrut să fiu laș, a fost decizia clubului de a trece antrenor. Îmi doresc ca antrenorul Cristea să nu aibă nevoie de jucătorul Cristea. Am încredere în Djuranovic, în Zaharia, sper ca și Zajmovic să vină pe drumul cel bun, pentru că-s un pic deranjat de atitudinea lui. Sunt convins că vom scoate echipa din situația actuală. Primul obiectiv este urcarea pe locul XIV, care duce la baraj. Apoi, vom vedea”, a concluzionat Cristea.

Bratu povestește un episod amuzant cu Andrei Cristea de pe vremea în care era la Dinamo

Citește și alte știri din Liga 1:

DDB, acord cu un gigant japonez! Veste uriașă pentru Dinamo: „Nu ne oprim aici!”

VIDEO EXCLUSIV » Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător din Liga 1: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1904849899740178
Mos Gerila  •  27 Februarie 2021, 15:39

Bai Andrei desfiintativa ma baiatule nu vezi ca nici dumnezeu nu va mai suporta sa va bateti joc de acest sport si sa asteptati sa luati salariile din niste pensii amarate a celor bătrâni care din greu isi plătesc dările catre stat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează