FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV » Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător din Liga 1: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, este impresionat de Hervin Ongenda (26 de ani), mijlocașul ofensiv al moldovenilor.
Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, este impresionat de Hervin Ongenda (26 de ani), mijlocașul ofensiv al moldovenilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 09:42 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 10:22

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, este impresionat de Hervin Ongenda (25 de ani), mijlocașul ofensiv al moldovenilor.

Croitoru a dezvăluit și că pe adresa clubului a sosit recent o ofertă de un milion de euro pentru francez, însă mutarea nu s-a concretizat, la dorința fotbalistului.

Marius Croitoru, despre Hervin Ongenda: „E un geniu!”

„Când este în formă și vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulțumit de el. E greu să-i facă față cineva atunci când evoluează bine. 

Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, și la antrenamente și la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat Croitoru la GSP Live.

VIDEO EXCLUSIV » Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător din Liga 1: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

1 golși două pase decisive a reușit Ongenda pentru FC Botoșani în acest sezon

550.000 de euroeste cota de piață a lui Hervin Ongenda, conform Transfermarkt

Emisiunea integrală GSP Live cu Marius Croitoru

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB chiar îl are pe Xavi! Cealaltă nestemată a echipei lui Becali are cifre extraordinare!

Octavian Popescu e comparat cu legendarul Gianni Rivera și propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: „E revelația momentului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Februarie 2021, 02:02

Croitoru: "El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea." GSP: "1 gol și două pase decisive a reușit Ongenda pentru FC Botoșani în acest sezon". Halal geniu... :)

cornelcc
cornelcc  •  26 Februarie 2021, 20:55

“Are momente când e incredibil, și la antrenamente și la meciuri.” Momentele de geniu se manifesta cu suguranta mai des la / dupa antrenamente, poate la dus! Daca nici pe marele antrenor jiji nu l-ati pacalit cu “jeniul” di la Botseni, e clar ce valoare are. Nici Childris n-a vrut sa vina la fcsb ca era “dorit” de Valencia.

sasesase
sasesase  •  26 Februarie 2021, 12:30
Postat de remarque pe 26 Februarie 2021, 12:26

Corect. Cred ca sunt si cativa fotbalisti romani bunicei pe langa cei mentionati.

Sincer cred ca sant multi. Si mult mai buni decat cei care evolueaza “afara”. Probabil exceptia sa fie Mogos de la Chievo. Manea e in urma cu toate: pregatire, meciuri.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close