FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Continuă tensiunile la Poli Iași! Andrei Cristea face un anunță-surpriză: „E ultima dată”

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 10:55 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 11:22

Demis miercuri și reinstalat joi, Andrei Cristea a anunțat că va renunța să mai antreneze Poli Iași după meciul de la Pitești, cu FC Argeș, de luni.

  • FC Argeș – Poli Iași se joacă luni, de la 17:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

Numit antrenor în locul lui Daniel Pancu, atacantul de 36 de ani spune că nu vrea să mai pregătească echipa după meciul de luni, din cauza tensiunii de la nivelul conducerii.

„M-am sacrificat pentru acest club și ca jucător și acum, când am preluat funcția de antrenor într-un moment în care nimeni nu voia să vină. 

Din păcate, mi-a fost greu să lucrez în tensiunea care a fost. Rog conducerea să caute un alt antrenor, la Pitești e ultima dată când antrenez. Mă voi gândi din ce postură voi ajuta Poli pe viitor”, a spus Cristea. 

Atacantul i-a prezentat scuze arbitrului Radu Petrescu, după cuvintele pe care i le-a adresat la meciul cu FC Voluntari.

VIDEO „Mergem peste președintele Burleanu să discutăm despre implentarea VAR! Toți vrem asta în Liga 1"

Citește mai multe știri despre Poli Iași: 

EXCLUSIV Numele lui a apărut pe lista lui Dinamo și Poli Iași, dar e categoric: „Eu nu las omul în drum. Nu mă interesează”

EXCLUSIV Tensiuni și în vestiar » La Poli Iași zboară „pumni” din toate direcțiile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1125608161288282
Cristi Barbu  •  07 Martie 2021, 13:44
Postat de antalmihai pe 07 Martie 2021, 12:13

Ce respect? Pentru cine? Merita?? ?Pai cum sa adresezi asemenea cuvinte, mai ales ca stim sigur ca sunt mai multe si cenzurate??? Acest asa zis antrenor, toata lumea stie ca e un tip foarte conflictual si fitos... zero ca antrenor , dar tot respectul , pentru trecutul lui ca si jucator! Concluzia: sa stea in tribune sa manince seminte!

Nu cunosc ceea ce stiti dv. dar iubitorii acestui club, localnici stiu altceva. Cel care dezbina si conduce vestiarul este Frasi, el l-a dat afara pe Teja iar Rednic nu a mai vrut sa continue. Deci despre ce vorbim. Se impun masuri de urgenta daca mai vrem sa fim pe harta Romaniei fotbalistice. Iasul de la Ianul incoace a fost sifonat si lucrat numai de lipitori care nu aveau nici o treaba cu echipa. Documentati-va, dupa revolutie inclusiv Lucescu a vrut sa investeasca in Poli, dar cand a vazut ce clica de "rapitori"flamanzi sunt aici a renuntat. Si povestea continua si in ziua de azi....i-a zi mataluta "matraguna-abroziaca" ce planuri iti mai coace mintea??

forza_csms
forza_csms  •  07 Martie 2021, 13:33
Postat de antalmihai pe 07 Martie 2021, 13:26

Oricum e caracter 0 , pt. ce a spus. Si nu poti interzice cuiva sa spuna ceva despre o alta echipa, atunci cind fapta si spusele sunt dovedite de microfoane. Asa ca mucles!

Ce a spus, mai ***? L-a facut infractor. Si ? Asta este. Cat ne-a furat nulitatea asta de arbitru. Crezi ca o fi singurul din forbalul romanesc care se leaga de arbitru cand e furat ca in codru. Nu? Atat. Aia cu operatia e o inventie. Nu s-a dovedit nimic. Si repet, mai bine ti-ai vedea de echipa ta, pentru deoarece comentezi fara sa ai habar ce se intampla in club.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  07 Martie 2021, 13:26
Postat de forza_csms pe 07 Martie 2021, 12:37

Antal Mihai, vezi-ti naibii de Craiova ta, ca habar nu ai ce vorbesti. N-a spus Pancu nimic. Ei s-au impacat, si a fost un conflict minor, cum sunt atatea. SI Pancu era un jucator cu personalitate, asa cum e si Andrei. Taci naibii, si vezi-ti de treaba ta. Problema nu e Andrei. Andrei a facut mai mult pentru echipa decat oricine care e in acel club. Problemele sunt la conducere. Cat despre presa asta mizera, mi-e sila. Ce tensiune visati? Nu va e rusine? Se stie ca va veni un nou antrenor. Ce e nou in spusele lui Andrei? Nu stiti ce sa mai inventati pentru un click de ***.

Oricum e caracter 0 , pt. ce a spus. Si nu poti interzice cuiva sa spuna ceva despre o alta echipa, atunci cind fapta si spusele sunt dovedite de microfoane. Asa ca mucles!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează