FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - POLI IAȘI 2-1

Andrei Cristea regretă că a acceptat postul de antrenor la Iași: „Eram unul dintre golgeterii campionatului, am făcut un sacrificiu și mi-am ieșit din formă!”

Andrei Cristea (36 de ani) spune că perioada în care a ocupat postul de antrenor la Poli Iași l-a scos din ritm și admite că a fost o greșeală.
Andrei Cristea (36 de ani) spune că perioada în care a ocupat postul de antrenor la Poli Iași l-a scos din ritm și admite că a fost o greșeală.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 19:44 / Actualizat luni, 08 martie 2021 20:30

Andrei Cristea (36 de ani) spune că perioada în care a ocupat postul de antrenor la Poli Iași l-a scos din ritm și admite că a fost o greșeală. 

Eșecul de la Pitești, scor 1-2, a fost ultimul pentru antrenorul Andrei Cristea. Atacantul nu a confirmat că va reveni în calitate de jucător, cerând timp de gândire. 

Andrei Cristea: „Am rugat conducerea lui Poli să găsească antrenor”

De azi înainte am rugat conducerea să găsească un antrenor. Am făcut un sacrificiu mare, eram unul dintre golgeterii campionatului. Mi-am ieșit din ritm. Sunt multe întâlniri, nu vreau să comentez foarte mult. Vreau să avem liniște. Mai sunt multe etape, diferența nu e mare. Lucrurile se pot rezolva! 

Nu este problema mea cine vine. Eu voi evalua puțin situația. Două luni am încercat să fiu în această postură. Voi fi alături de băieți cu un sfat, cu o vorbă bună. Important este să se salveze clubul. Evident că am regrete. Nu neapărat de decizie, ci de alte lucruri. Nu vreau să comentez. M-am simțit respectat și am oferit același lucru. Este un moment greu, nu mă mai întrebați. 

Sper ca băieții să își revină din punct de vedere mental. Eu cred că merităm mai mult. A fost o perioadă foarte grea, de când am acceptat această poziție. M-am sacrificat și nu ar fi făcut mulți acest lucru”, a declarat Andrei Cristea, la TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Viitorul, o nouă lovitură » „Perla” lui Hagi a semnat cu noua echipă

VIDEO EXCLUSIV Un fost patron din Liga 1 îi ia apărarea lui Becali: „L-ați numi geniu? Stați cuminți, FCSB e jucăria lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  08 Martie 2021, 20:43

...multumim pentru modificare ... :)

joze_maurinio
joze_maurinio  •  08 Martie 2021, 20:28

Nu e frumos ca in acelasi ziar, acelasi meci sa aiba doua rezultate diferite: 2-1 si 1-2. DECI, mai Hesepeule, a iesit egal??? 3-3! Spre deosebire de voi, noi chiar ne pricepem si stim cine a castiga si cine a pierdut. Si, voi, bai ziaristi de valoarea lui Becali George, pierdeti mereu bai!

badeadorian
badeadorian  •  08 Martie 2021, 20:15

Modificati greseala din titlu " LIGA 1 · FC ARGEȘ - POLI IAȘI 1-2 " ...prea este de gradinita ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează