FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salariul neverosimil primit de jucătorul revenit la Dinamo: „Are cât o femeie de serviciu”

Andrei Florescu (în stânga) va reveni la Dinamo. Sursă foto: Facebook
Andrei Florescu (în stânga) va reveni la Dinamo. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 15 iunie 2021 09:09 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 09:19

Andrei Florescu, 19 ani, este unul dintre jucătorii tineri ce revin la Dinamo după împrumutul la altă echipă, el având un venit modic în Ștefan cel Mare.

Andrei Florescu, 19 ani, este unul dintre tinerii jucători dinamoviști care se întorc de azi, la reunire, în "haită" după împrumut, extrema dreaptă evoluând în sezonul trecut la Metaloglobus, în liga secundă.

Produs al academiei din Ștefan cel Mare, Andrei revine de voie, de nevoie la echipa roș-albă, după ce "câinii" se pregătesc să se despartă de mai mulți jucători care își vor depune memorii sau nu vor fi de acord cu diminuarea salariilor.

Andrei Florescu, salariu incredibil la Dinamo

În ceea ce-l privește pe Florescu, el va avea o leafă de 2.000 de lei pe lună la Dinamo

"Are cât o femeie de serviciu, dar el nu pune banii pe primul loc, a fost mereu susținut de familia lui ca să facă fotbal", au declarat apropiații jucătorului. 

"Este un copil exemplar. Chiar dacă atât timp cât a stat la Dinamo nu l-a băgat nimeni în seamă, Andrei a jucat fotbal de plăcere. Băga câte trei antrenamente pe zi, chiar îl mai certam uneori din această cauză. În afara pregătirii de la fotbal, făcea sală și înot. 

Compensa cum putea lipsurile de la Dinamo. Nu sală de forță, nu teren de iarbă, nu vitaminizare, fără nutriție", a povestit fostul manager al academiei dinamoviste, Gabriel Răduță, pentru Gazeta Sporturilor.

100.000 de euroeste cota lui Florescu pe transfermarkt

5.000 de euroeste plafonul maxim salarial pe care Dinamo vrea să-l instituie din acest mercato

Dinamo visează la Dragoș Grigore 

Stoperul Dragoș Grigore, 34 de ani, a devenit liber de contract ieri, după ce și-a reziliat amiabil angajamentul cu Ludogoreț Razgrad, și studiază chiar și oportunitatea revenirii în Liga 1.

Membru DDB Elite, fostul căpitan al "câinilor" este pe lista roș-albilor, Dinamo așteptând să i se ridice interdicția la transferuri, primită în urma memoriului lui Isma Lopez. "Așteptăm din zi în zi o veste din partea forului internațional. Teoretic, jucătorii pot veni la Dinamo, să se antreneze, apoi să fie legitimați, doar că toți vor stabilitate. 

Cu Dragoș au fost discuții, probabil vor mai fi, dar el are mai multe oferte bune din România", a spus Mario Nicolae pentru GSP. "Referitor la Dinamo, n-am ce răspuns să ofer acum, eu știu că a început reconstrucția", a comentat internaționalul.

Steliano Filip pierde 10 zile 

Fundașul stânga Steliano Filip, 27 de ani, va rata cel puțin zece zile de la startul antrenamentelor "câinilor" din cauza unei intervenții chirurgicale pentru deviație de sept. 

De văzut dacă fostul internațional, cu un gol în 22 de meciuri ediția trecută pentru Dinamo, va mai merge în stagiul din Turcia, de la Bolu, din perioada 21-28 iunie, mai ales că, practic, nu va fi pregătit să joace în amicalul cu Galatasaray, de pe 27 iunie. "Sunt bine, doar că m-am operat și trebuie să mai stau zece zile", a mărturisit Stelu Filip pentru GSP.

VIDEO Soluția lui Constantin Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Toate problemele sunt la ei! Dinamo mai primește o lovitură

Dinamo, cu jucători din propria Academie pentru regula U21 » Cele 8 variante ale antrenorului Dusan Uhrin jr

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  15 Iunie 2021, 17:45

Mai bine 2000 de lei platiti decat 9000 de euro restanta 5 luni la rand.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Iunie 2021, 17:02

alooo e doar un copil , de 19 ani, fara meciuri la profesionisti, cam cat ati vrea sa aiba salariu de inceput ?? cam cat jumate din Messi si Ronaldo la un loc ??? Sa demonstreze pe teren ca e fotbalist si DDB nu il va lasa fara marire , sa stea linistit, intai munca, gataaa cu leneveala la club, multi au primit salarii grase mimand fotbalul, era sa ne pasca retrogradarea sezonu trecut daca nu venea Uhrin si nu i trezea pe mercenari astia, ma bucur ca majoritatea pleaca. Sper sa facem si niste transferuri decente ( Ciprian Rus ,Nelut Rosu si Dragos Grigore daca ajung vor fi super buni la cum se preconizeaza).

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Iunie 2021, 16:48

Bun, deci cu salariul s-a rezolvat, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează