FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Andrei Ivan nici nu vrea să audă de „ștergerea” Ligii 1: „Chiar dacă am termina pe 2, obiectivul e altul”

Andrei Ivan și una dintre celebrele sale tumbe după gol
Andrei Ivan și una dintre celebrele sale tumbe după gol

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 07:27

Atacantul Craiovei, Andrei Ivan, e convins că se va relua Liga 1: „Imposibil să lași campionatul așa. Ar însemna să ștergem meciurile jucate în play-off”.

Deși președintele Iohannis a prelungit starea de urgență cu o lună, Andrei Ivan este superoptimist. Atacantul Craiovei crede că „în două-trei săptămâni se duce pandemia de coronavirus și ne vom întoarce teren".

În direct la Oltenia TV, el a declarat că „nu poți lăsa campionatul așa. Imposibil! Ar trebui, practic, șterse toate meciurile jucate până acum în play-off. E adevărat, în ceea ce ne privește, ar dispărea eșecul cu CFR și am termina pe locul doi". 

Andrei Ivan: „Dacă voiam bani, alegeam Brescia” 

Andrei Ivan, ca și președintele Sorin Cârțu, consideră că meciurile fără fani în tribune, cum se preconizeză, nu sunt OK: „Nouă ne-ar conveni cu fani. Acasă ne împing de la spate, sunt atuul nostru". Fostul internațional de tineret, 23 de ani, spune că și pentru suporterii pătimași ai „leilor" a revenit el în Bănie, toamna trecută. 

„Pentru ei, pentru că voiam să joc mai mult și pentru echipa națională. Nu pentru bani. Dacă mă gândeam în primul rând la bani, aveam două oferte mai bune, de la Brescia și de la UFA. Titlul e obiectivul meu la Craiova. Vreau un trofeu! La finala Cupei, câștigată în 2018, am fost în tribună", a punctat "aripa" în vârstă de 23 de ani.

2 goluria înscris Ivan în acest sezon, ambele într-un singur meci, cu Dinamo

„Acasă, la Moreni, mă antrenez pe un teren aflat aproape de mine. Merg cu tata sau cu soră-mea, îi pun în poartă și trag" 
- Andrei Ivan, atacant Craiova, la Oltenia TV

Citește și alte știri despre echipa CS Universitea Craiova:

CyberTraining la CS Universitatea Craiova: „Nu te uita la FC Bayern Munchen. Uită-te la ce face Știința!”

EXCLUSIV. De ce e Liga 1 nevoită să reia acest sezon: eAD Interactive, deținătorul drepturilor TV, dezvăluie clauza din contractul cu LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează