FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

CyberTraining la CS Universitatea Craiova: „Nu te uita la FC Bayern Munchen. Uită-te la ce face Știința!”

Craiova își desfășoară antrenamentele online în această perioadă
Craiova își desfășoară antrenamentele online în această perioadă

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 15:05

CS Universitatea Craiova a început antrenamentele online, ca Bayern Munchen, iar preparatorul fizic al oltenilor, Cornel Blejan, a explicat și cum le-a organizat.

CS Universitatea se antrenează de luni în stil Bayern. Cybertraining! Iar pe site-ul oficial, oltenii orgolioși din cale afară au titrat „Nu te uita la FC Bayern Munchen. Uită-te la ce face Știința!”.

„Ne ajută și o instructoare de fitness”

Clubul a amenajat o sală de antrenament, astfel ca jucătorii să se simtă cât mai aproape de mediul în care au muncit până nu demult zilnic. În sală a fost montat și un ecran XXL, pe care preparatorul fizic Cornel Blejan putea să urmărească, de la distanță, toate mișcările jucătorilor,  în cel mai mic detaliu.

Blejan a explicat pe site-ul alb-albaștrilor și cum organizează aceste ședințe de pregătire, ce reprezintă o premieră în România. „Corectitudinea exercițiilor este foarte importantă pentru noi, vrem calitate pentru fotbaliști și nu cantitate. Pe un ecran mic îmi era imposibil să constat care sunt greșelile de execuție ale unora dintre ei, să le remediez în timp real pentru a nu periclita sănătatea și de aceea am optat pentru ajutor din partea unei instructoare de fitness”.

„O singură persoană este imposibil să demonstreze, să explice, să corecteze și să încurajeze jucătorii”, a punctat el.

VIDEO. Cybertraining la Craiova

Blejan a structurat ședința în „patru părți cu obiective diferite. Partea fundamentală a antrenamentului a fost antrenarea într-un regim de efort cât mai intermitent, pentru a stimula inima și a stimula cât de mult putem efortul specific fotbalului din punct de vedere cardiovascular. Jucătorii s-au descurcat foarte bine, iar din punctul meu de vedere antrenamentul a fost un real succes.”

VIDEO Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Fotbalul poate fi un business de succes şi în România: Viitorul și Craiova, exemple de management: 3 milioane de euro profit

Craiova a publicat veniturile și profitul pe 2019 » 7 milioane de euro din vânzarea de jucători

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (3)
2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  14 Aprilie 2020, 19:32
Postat de boniek84 pe 14 Aprilie 2020, 16:29

CS Universitatea Craiova nu e Stiinta! E o clona infiintata de Olguta Vasilescu care a cumparat locul unei alte echipe si a promovat in div A. Adevarata Stiinta e in alta divizie si e a lui Mititelu, retrogradata abuziv de FRF

Universitatea Craiova are decizie judecătorească definitivă și irevocabilă, echipa copiilor, copiilor, copiilor, copiilor lu mititelu fcfcu2017sa east doar pe mititelu și adresa hotelului new york.

boniek84
boniek84  •  14 Aprilie 2020, 16:29

CS Universitatea Craiova nu e Stiinta! E o clona infiintata de Olguta Vasilescu care a cumparat locul unei alte echipe si a promovat in div A. Adevarata Stiinta e in alta divizie si e a lui Mititelu, retrogradata abuziv de FRF

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  14 Aprilie 2020, 16:08

Știința și.............restul. Forza Știința Ale ????????⚪????⚪????⚽????????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează