FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - U CLUJ

Andrei Ivan îl contrazice pe Rotaru: „Plec oriunde!”

Andrei Ivan / Foto: GSP.ro
Andrei Ivan / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 16:04 / Actualizat joi, 23 mai 2024 17:05

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, și-a reiterat intenția de a-i părăsi pe olteni în această vară. El mai are 3 ani de contract cu juveții.

  • Barajul pentru Conference League, Universitatea Craiova - U Cluj, e programat duminică, de la 20:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Andrei Ivan agită apele la Universitatea Craiova chiar înaintea barajului de Europa cu U Cluj. La conferința de presă premergătoare partidei de duminică, de pe „Ion Oblemenco”, atacantul în vârstă de 27 de ani a vorbit din nou despre un posibil transfer, în această vară.

Hagi i-a găsit înlocuitor de la CSA Steaua » Oprița confirmă: „A fost chemat la reunirea lotului”
MUTARE
Hagi i-a găsit înlocuitor de la CSA Steaua » Oprița confirmă: „A fost chemat la reunirea lotului”

Andrei Ivan ar vrea să se transfere oriunde!

Întrebat dacă ar vrea să plece, Ivan a răspuns clar: „Da, oriunde”. Și nu e prima oară când afirmă așa ceva. La finele meciului cu Farul (3-3), el spunea la Prima Sport:

„Eu nu știu ce se va întâmpla cu viitorul meu. Aștept ultima etapă și voi vedea. Până acum voiam să câștig titlul cu Universitatea, dar vom vedea sezonul viitor. E posibil orice, vom vedea”.

Andrei Ivan se „repliase” după intervenția lui Mihai Rotaru

Însă ulterior, patronul juveților, Mihai Rotaru, a lăsat de înțeles că nu se pune problema unei despărțiri și că i-ar putea oferi un salariu mai mare. „Nu discut despre transferuri. Poate îi dau (n.r. un salariu de nivelul celor de afară). Am citit declarația, nu a zis dacă se gândește. A zis că vrea să ia titlul cu Universitatea, vom vedea la vară ce va fi.

Nu a zis «Dom’le, vreau să plec». Am citit declarația chiar înainte să intru. Nu se pune problema. Din contră, e într-o revenire de formă Andrei. Asta ne face doar să ne bucurăm. Un jucător care a debutat la 16 ani și ceva în Liga 1“, a comentat omul de afaceri, citat de fanatik.ro.

Ulterior, tras probabil de mânecă, Ivan s-a sucit și el. Iar după 3-2 cu Sepsi, în ultima etapă a play-off-ului, întrebat dacă există vreo șansă să plece, a comentat: „Nu cred. Mai am 3 ani cu Universitatea. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu cred că am vreo ofertă”. Iar acum, răsturnare a situației cu 180 de grade!

Nu cred că se pune problema de echipa naţională, nu trebuie să vorbesc, când voi merita voi fi şi eu acolo. Dacă domnul Edi vrea să mă ia, nu am nimic de spus. Nu am avut un sezon aşa bun, ultimele şase-şapte meciuri am jucat bine
Andrei Ivan, atacant Universitatea Craiova

VIDEO. Meciul zilei » Universitatea Craiova - U Cluj. Cine reușește să se impună în barajul decisiv de Conference League?

VIDEO. Match Preview Universitatea Craiova - U Cluj » Barajul pentru Conference League

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (5)
dandana
dandana  •  25 Mai 2024, 19:03

Ivan nu este jucător de performanțe. Dacă vrea sa plece, Lasă-l Rotare și ia un ban pe el. Se întoarce înapoi, și el trebuie sa înțeleagă ca atunci când s-a întors în primul an a dat 2 goluri, iar în ultima perioadă a uitat fotbalul. Și tot el se supără? Cum dracu vine asta ca nu înțeleg!

istet10
istet10  •  23 Mai 2024, 21:54
Postat de roman_adrian pe 23 Mai 2024, 17:14

Ivan și-a dat seama ca e puternic contestat de suporteri. E un jucator de moral. De asta vrea sa plece de la Craiova și nu din cauza salariului mic.

In alta parte o sa fie mangaiat pe crestet?

sdaniel1972
sdaniel1972  •  23 Mai 2024, 19:29

Pe buna dreptate a fost contestat. Lasa de dorit la orice faza. Normal ar fi trebuit sa fie la echipa 3. Dar datorita patronului, si noului antrenor, pare sa si fi revenit, *** Si daca pleaca ce sa faca? Vai capu lui, a mai fost el odata mare smecher...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează