FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Andrei Ivan, contrazis de statistici! Dovada că jucătorul Universității Craiova a exagerat la finalul meciului cu FC Voluntari

Andrei Ivan a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai oltenilor la Voluntari (0-1). Foto: Imago Images
Andrei Ivan a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai oltenilor la Voluntari (0-1). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 12:16 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 12:33

Andrei Ivan (26 de ani), unul dintre cei mai slabi jucători ai oltenilor la Voluntari (0-1), a susținut că Universității Craiova doar golul i-a lipsit. Statisticile InStat îl contrazic.

Ivan a fost, duminică, unul dintre cei mai modești jucători ai unei Craiove modeste în meciul pierdut la Voluntari (0-1). 

CFR reclamă o fază din FC Argeș - FCSB: „Poate fi viciere de rezultat”
FC Argeș - FCSB 1-2
CFR reclamă o fază din FC Argeș - FCSB: „Poate fi viciere de rezultat”

Andrei Ivan a jucat în alt film: „Ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm”

Însă în fața camerelor de luat vederi a lăsat senzația că a jucat într-un alt film: „Am condus meciul din primul și până în ultimul minut, ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Ei au avut doar două ocazii și au înscris un gol”.

În studioul Prima Sport, Gică Popescu l-a contrazis categoric, iar cifrele furnizate de InStat arată exact cum au stat de fapt lucrurile. Raportul ocaziilor a fost 4-1. Dar în favoarea ilfovenilor! Singura oportunitate clară a oaspeților a apărut în repriza a doua, la „capul” lui Zajkov, parat de portarul Popa (61).

7 punctea câștigat Universitatea, din 18 posibile, în cele 6 meciuri din acest an în Liga 1. E la 13 puncte de liderul Farul

Juveții au fost în avantaj la „șuturi la poartă”, 14-7, și la cele cadrate, 3-1. Cifre care nu pot ascunde, însă, modestia lor în exprimare, devoalată de alte date statistice.

De la început am văzut o echipă în expectativă, cu atacanții la 30 de metri de terenul advers. O echipă de talia Craiovei trebuie să aibă altă atitudine, mai ales că juca împotriva uneia care pierduse ultimele 5 meciuri. Mi s-a părut, la fel ca în alte meciuri, o echipă stinsă. 

- Gică Popescu, fost internațional, acum analist Prima Sport

Universitatea Craiova, al doilea cel mai slab meci din 2022/2023

Astfel, doar patru jucători dintre cei 16 utilizați de antrenorul Eugen Neagoe, au avut un index InStat ok: Vlădoiu (247), Silva (244), Zajkov (240) și Mateiu (200). Restul, în frunte cu Ivan (197) și Baiaram (197), au fost sub limita decenței. Cei mai slabi, Koljic (167) și Câmpanu (163). Oltenii nici să lupte nu au fost în stare: doar 48 la sută dueluri câștigate, dintr-un total de 160 susținute.

Am înțeles, jucătorii aveau nevoie de timp pentru a înțelege ce vrea noul antrenor. Dar sunt deja 6 meciuri de la venirea lui Neagoe, iar echipa asta nu îți dă încredere. Pare o echipă mică, una din subsolul clasamentului, nu una care își dorește titlul, așa cum declară. 

- Gică Popescu, fost internațional, acum analist Prima Sport

Cu un index general de doar 195, aceasta este cea mai slabă prestație a Universității în 2023. Și a doua cea mai slabă din 2022/2023, după acel 1-2 cu FCU Craiova, înregistrat în returul sezonului regulat.

A fost un joc pe care l-am controlat. Din păcate, nu am fost atenți la o fază. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careul nostru. A fost un meci controlat, chiar dacă nu ne-am creat foarte multe ocazii. Nu am reacționat bine să o băgăm în poartă. 

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

VIDEO. Florin Bratu, declarații după FC Voluntari - CSU Craiova 1-0: „Au făcut un meci ambițios”

Citește și:

S-a retras după 270 de meciuri în Liga 1 și acum vinde mănuși de portar

Singura condiție ca România să aibă șanse la grupele Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doritor
doritor  •  27 Februarie 2023, 12:42

Cerinta multor antrenori „sa tina de minge” cultiva lenea ,indolenta, scade viteza de joc si bineinteles creste bucuria jucatorilor. Te lauzi ca ai posesie cand timpul pana dai drumul la minge e de 4-5 secunde, cand pasele sunt intre fundasi si portar si alea proaste de multe ori, la ce-ti foloseste posesia?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close