FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Marc la Dinamo // Nu iartă nimic din play-out! După Straton și Răuță, ”câinii” ar pofti și la un fundaș de la Chiajna

Andrei Marc (dreapta) ar vrea să se întoarcă la Dinamo,
Andrei Marc (dreapta) ar vrea să se întoarcă la Dinamo, "câinii" stau în cumpănă FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2019 09:00

Dinamo îl vrea pe Andrei Marc, dar așteaptă să vadă dacă se concretizează aducerea unui apărător din străinătate.

Dinamo nu iartă și nu ratează nimic din play-out până acum! Clubul a trecut de la jucători străini care n-au mai evoluat cu lunile pe afară la cei autohtoni care s-au luptat cu "câinii" în duelurile de la evitarea retrogradării.

Șefii i-au prezentat deja pe site-ul oficial - că de vreuna publică le e teamă din cauza unei noi descinderi a galeriei! - pe Cătălin Straton, ex-Dunărea Călărași, și pe Alex Răuță, ex-Voluntari. Pe lista roș-albilor mai este, de mai multă vreme, și Andrei Marc, fotbalist ce-a retrogradat cu Chiajna și vrea să-i părăsească pe ilfoveni în această vară. Fostul jucător și căpitan al "câinilor" așteaptă un semn din partea bucureștenilor, dacă nu, mai are o variantă internă, Sepsi.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
2036290743290484
Ion Marin  •  10 Iunie 2019, 10:57

PENTRU ca suporterii au urlat pe la colturi fara ca sa faca decat scandal , fara ca ei sa se uneasca intro asociatie sportiva dupa legea sporturilor, sa stranga bani intrun cont si sa ajute dezinteresati clubul cu bani.S au luat dupa unii care le au spus ca nu se poate Se poate , dar trebuie sa vrea , sa se unesca si sa stranga bani si sa ajute clubul care si pe ei i a facut de atatea ori fericiti.CA SA PRIMIM , TREBUIE SA DARUIM.DARUITI FRATILOR , FIE CA e Tiriac , Lucescu , sau oricare altul nu l ,mai injurati pe pe NEGOITA , pentru ca el a facut mai mult decat oricare altul, pe care i a bucurat DINAMO , sa l a facut celebru.PIERDETI VREMEA INJURAND , CLUBUL SE DUCE LA VALE.MA repet , uniti va fratilor , adunati bani si ajutati clubul , pentru ca daca nu l ajutati o sa vorbiti la timpul trecut si n o sa mai aveti pentru ce va intrista sau bucura.ATENTIE VOI TOTI, SUPORTERI sau aia caroraacest club , v a dat celebritate!

2036290743290484
Ion Marin  •  10 Iunie 2019, 10:07

Jucatorii au carene la pregatirea fizica, tehnica, plasament(unii nu stiu sa stea in teren, SA FACA MARCAJ SA CENTREZE , SA ALERGE) , emotionala etc. Aveti nevoie si de un SENSEI cum a fost Marinescu cand a luat Steaua Cupa Campionilor. SI SUNTEM IN 2019, s a batut APA IN PIUA, MANAGEMENT SPOTIV ZERO, FLER ZERO, PERFORMANTE ZERO, ECHIPA DE DOI BANI , ASTA S A INTAMPLAT IN 6 ANI.Domnul Negoita a fost un sfinx , nu s a lipit nimic de el si nu a invatat TOT NIMIC.

2036290743290484
Ion Marin  •  10 Iunie 2019, 10:03

SCRIS in anul 2013 , tot in G.S.P : " ………On Monday, August 12, 2013 8:58 AM, Negoiţă: "Viitorul lui Dinamo sună bine, viitorul Stelei este Adrian Cristea. Lucrurile se vor inversa în câţiva ani".Nu suna de loc bine ,domnule Negoita.Daca nu strangeti randurile rapid, Dinamo va fi una din candidatele la retrogradare.Daca oile lui Becalu nu ratau in prostie, in minutul 65 , era 7-0 pentru Steaua.Ar fi fost penibil in fata miilor de suporteri dinamovisti.S- ar fi rasucit in groapa cei 2, Hildan si Dumitrache, iar cei 2 arhitecti ai lui Dinamo , Traian Ionescu si D.N.Nicusor s-au rugat la Dumnezeu sa nu fie asa.Si Dumnezeu si-a aratat mila.Domnule Negoita, e pacat de toata suflarea dinamovista si de banii dumneavoastra.Ati vorbit de legende ca , Dudu, Parcalab si altii , dar a ramas la nivel declarativ.Aveti nevoie de consiliere , de una care sa poata sa va convinga si asupra jucatorilor care vin in curtea lui Dinamo si de strategia pe care o veti adopta de acum incolo.V- am scris mai multe in emailurile anterioare dar din pacate ati facut ca Borcea in aducerea jucatorilor.Nu ati tinut cont de nimic.Cu Joel Thomas si cu alti jucatori de viteza a II a nu veti face nimic.Acum trebuie rabdare .Dinamo trebuie sa schimbe vitezele ,sa joare rapid .Are nevoie de cel putin un atacant de clasa langa Balint.Multescu a procedat corect cand i-a trimis in teren in repriza a II a.Tinerii trebuie slefuiti,acolo trebuie munca de dimineata pana seara.Jucatorii au carene la

Vezi toate comentariile (32)
Comentează