FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Andrei Miron a vorbit despre planurile lui U Cluj: „Barajul nu e o opțiune” + Ce spune despre FCSB

Andrei Miron
Andrei Miron

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 08:24 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 10:33

U Cluj a bifat prima victorie din 2023, chiar dacă este vorba de un meci amical. Primul succes al lui Ioan Ovidiu Sabău de la revenirea pe banca tehnică, după ce ardelenii au îngenuncheat Debrecen (locul 7 în prima ligă maghiară), scor 4-0. 

Au marcat Fulop, Miron, Thiam și Haită. A fost prima reușită în tricoul „Șepcilor roșii" pentru fundașul Andrei Miron, ex-FCSB, reluare cu capul la colțul scurt după o lovitură de la colț. 

MM Stoica s-a enervat în direct! Răsturnare de situație la FCSB: „Vom decide la finalul cantonamentului”
FCSB
MM Stoica s-a enervat în direct! Răsturnare de situație la FCSB: „Vom decide la finalul cantonamentului”

Obiectivul numărul 1 al lui Andrei Miron la U Cluj

„Meci de pregătire doar, important e că putem în practică tot mai bine acest sistem, este unul nou și pentru băieți. Încep să se lege relațiile de joc, sper să punem în practică mai repede ceea ce ne cere antrenorul. E o situație dificilă. 

Trebuie să fim conștienți de situația noastră din clasament. Trebuie să ieșim din zona retrogradării. U Cluj e o echipă bună, nu este un loc care să fie pe măsura lotului", a explicat fundașul după partida contra lui Balasz Dzsudzsák et Co. 

Andrei Miron: „N-am avut nicio discuție cu FCSB”

Cu FCSB s-a luptat la titlu, fiind chiar căpitanul echipei o perioadă. În plus, a câștigat Cupa României. Acum, se va lupta în zona retrogradării. „Barajul nu este o opțiune! Pentru mine, personal, nu. Repet, sper să ne îndepărtăm cât mai repede de acea zonă și să intrăm în play-out cu un număr de puncte care să nu ne dea emoții. N-am avut nicio discuție cu cei de la FCSB, pentru o posibilă revenire. 

Singura discuție pe care am avut-o a fost cu cei de la U Cluj, am acceptat imediat propunerea lor fiindcă mi s-a părut un proiect interesant. La FCSB am lăsat prieteni în urmă, ține legătura, le doresc tot binele și sper să câștige campionatul. În momentul de față, cred că Farul joacă, totuși, cel mai frumos fotbal, arată bine. Sunt 3-4 echipe ce se vor bate la campionat", a mai spus Andrei Miron pentru GSP.ro. 

E o nouă provocare pentru mine. U Cluj are tradiție și e cea mai iubită echipă din Cluj, de departe. Sper să reușim lucruri frumoase, condiții sunt. Oamenii sunt alături de echipă, mai sunt și alții care pot fi alături, din câte am înțeles. Trebuie să facem lucruri importante pentru U.

Motivația mea personală este să-mi intru cât mai repede în ritm. Am avut o perioadă îndelungată fără meciuri. Vreau să-mi ajut echipa cât pot.

- Andrei Miron, fundaș U Cluj

Citește și:

CSU Craiova testează un jucător fără meciuri la seniori și fără cotă pe Transfermarkt!

Cei 5 superportari de la care Horațiu Moldovan ar lua câte o calitate: „El e favoritul meu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2023, 14:06

ASTA O VENIT TITULAR DIRECT LA U!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează