FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

Nicolescu a „explodat” după Sepsi - Dinamo: „E o rușine, își fac de râs meseria! Nu mai pot!”

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 22:24 / Actualizat marti, 05 decembrie 2023 00:59

 Sepsi - Dinamo 2-1. Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a avut un discurs extrem de dur la finalul meciului.

El a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Radu Petrescu, care trebuia să acorde două lovituri de pedeapsă în favoarea bucureștenilor, în prima repriză, potrivit lui Marius Avram, fost arbitru internațional. În camera VAR a fost Marian Barbu.

Dinamo a cerut două penalty-uri în prima repriză cu Sepsi » Verdictul specialistului
SEPSI - DINAMO
Dinamo a cerut două penalty-uri în prima repriză cu Sepsi » Verdictul specialistului

Andrei Nicolescu, discurs necruțător la adresa arbitrajului după Sepsi - Dinamo

„Mă frustrează domnii arbitri, își fac de râs meseria. Avem problemele noastre, dar nu se poate să avem 2 penalty-uri și să nu se dea. E o rușine! E singurul mesaj pe care îl transmit. Domnilor arbitri, Dinamo are sânge în instalație și nu o să retrogradeze, deși voi vreți asta. 

Nu se poate așa ceva! Noi am primit doar un penalty. Avem peste 10 faze controversate în care noi suntem loviți, mereu arbitrajul e împotriva noastră. Suferim, am greșit, am luat două goluri, dar dați-ne ce ni se cuvine!”, a spus Nicolescu după meci, la Digi Sport.

Nicolescu: „Nu mai puneți Dinamo la «și alții»!”

„Domnilor arbitri, e meseria voastră și trebuie să o respectați. Primul penalty e indubitabil. Am mai spus, e un trend în care suntem luați la «și alții». Analizați cu aceeași rigoare, cu aceeași competență. Nu tratați unele echipe într-un fel, iar pe noi la «și alții»! Nu mai pot. Mă simt... Îmi stă aici (n.r. - face semn către gât). Nu face bine competiției. 

E foarte frustrant, pentru noi, pentru jucători, pentru suporteri și pentru toată comunitatea care se uită la fotbal. Avem de reglat niște chestii. Am greșit la goluri. Nu vrem decât să primim ce e al nostru. Am un sentiment bun cu noul antrenor, va face schimbările de care e nevoie. Avem nevoie să fim analizați ca toate celelalte echipe, ca să avem șanse. 

Dacă vom fi frustrați pe anumite faze pe care domnii arbitri le interpretează diferit... Stați liniștiți, Dinamo nu retrogradează!”, a mai declarat Nicolescu.

VIDEO. Ștefănescu, gol superb în Sepsi - Dinamo

Citește și:

Opinie aspră de la Sf. Gheorghe: „Dinamo nu are echipă de Liga 1! Cine altcineva să retrogradeze”
SEPSI - DINAMO
Opinie aspră de la Sf. Gheorghe: „Dinamo nu are echipă de Liga 1! Cine altcineva să retrogradeze”
Note GSP după Sepsi - Dinamo » Un MVP de 8 + „o eclipsă totală de formă”
Sepsi - Dinamo
Note GSP după Sepsi - Dinamo » Un MVP de 8 + „o eclipsă totală de formă”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (52)
istet10
istet10  •  05 Decembrie 2023, 20:11
Postat de aspida pe 05 Decembrie 2023, 11:54

Deci, Dinamo cu Dumitrache, Dinu, Lucescu, Nunweiller, Dudu Georgescu, aveau nevoie de ajutorul arbitrilor sau alte matrapazlacuri sa castige...Sau jucatori ca Talnar, Orac, Augustin, Multescu. Sau generatia lui Andone, Rednic, Raducoiu, Lupu, Lupecscu, Sabau, Mateut, Vaiscovici. Sau Zicu, Cl.Niculescu, Danciulecu, Printul Cristea, Mariusb Nicolae, Mutu... Mai Teosor, mai Amiralul, v-ati facut de rusine, stati jos

Am o ruda apropiata care juca in prima divizie pe vremea lui Dinu, Dumitrache. Meci in Stefan cel Mare. Ninsoare puternica iar dinamo nu reuseste sa curete suprafata de joc. Arbitrul refuza sa se joace meciul, iar atunci Dinu il ia in brate de pe tunel, il duce pe teren, unde Radu Nunweiller da puternic cu mingea de pamant(zapada) : Vezi ca sare! . In timpul meciului ii striga Dinu fara jena: Daca nu castigam esti terminat. La plecare , echipa adversa a primit cateva perechi de ghete. Sa nu fie suparati. Erau prostii si atunci.

Buze.dulci.rau
Buze.dulci.rau  •  05 Decembrie 2023, 14:31
Postat de Normal pe 05 Decembrie 2023, 13:03

Un club de penibili obisnuiti cu japca !

Fcfcsb e clubul! O stea lăbărțată și găurită de un cioban grețos. Că suporterii lor semidocți.

Normal
Normal  •  05 Decembrie 2023, 13:03

Un club de penibili obisnuiti cu japca !

Vezi toate comentariile (52)
Comentează