FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu, chemat să dea declarații în fața autorităților: „Ne-am constituit parte civilă!”

Andrei Nicolescu +24   FOTO
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 20:08 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 21:42

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, spune că oficialii „câinilor” au fost chemați să dea declarații în fața autorităților. De vină au fost incidentele provocate de suporteri la meciul cu UTA, scor 1-0.

După reținerea liderului galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, mai mulți ultrași de la CSA Steaua și Dinamo au fost „săltaţi” de mascaţi în această dimineață. În același dosar a fost chemat să dea declarații și Andrei Nicolescu. Formația din Ștefan cel Mare s-a constituit parte civilă.

Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul incidentelor de la Dinamo - UTA » Comunicatul postat pe site, în ziua în care mai mulți ultrași au fost reținuți
Dinamo - UTA
Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul incidentelor de la Dinamo - UTA » Comunicatul postat pe site, în ziua în care mai mulți ultrași au fost reținuți

Andrei Nicolescu: „Am fost și am dat declarații!”

„Nu știm foarte multe detalii. Noi am fost, mă refer la club, nu eu personal, și am dat declarații. Mai departe, despre tot ce s-a întâmplat astăzi, nu știu ce să vă spun.

E creat un prejudiciu, iar noi suntem clubul organizator. Ne obligă legea, suntem și în insolvență. Ne-am constituit în parte civilă pentru a respecta toate regulile. Eram obligați de lege. Există mai multe consecințe. Dacă n-am fi făcut asta, eram văzuți altfel de organe. Puteam avea repercusiuni în legea insolvenței.

Nici noi nu știm foarte multe detalii. Nici organele de anchetă nu cred că știu foarte multe.

Clubul trebuie păstrat în afara oricărei probleme. Am transmis că avem toleranță zero față de actele de huliganism. Indiferent de cine le-ar comite. Trebuie să luăm măsuri de a ne asigura că astfel de comportamente nu se vor mai întâmpla niciodată pe un stadion.

Am luat legătura cu o firmă specializată pentru o scanare a intrării pe stadion. Trebuie să descurajăm acest lucru. Vom ajunge să facem scanări ca la aeroport”, a spus Andrei Nicolescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Andrei Nicolescu dă vina pe rivalii de la CSA Steaua

Acolo sunt niște detalii de expus, e o chestiune de provocare care trebuie argumentată și dovedită. Este o culpă care nu poate să planeze într-o singură parte. Autorul moral al acestor evenimente este Ministerul Apărării și clubul CSA. Lumea a râs puțin când am zis asta. Încă mă gândesc că toată această situație este generată de niște suporteri care nu își pot găsi bucuria de a susține echipa în evenimente de nivel ridicat. MAPN ar fi putut găsi în 6 ani de zile o posibilitate pentru promovarea echipei
- Andrei Nicolescu

Întrebat dacă Dinamo va mai fi primită pe arena Arcul de Triumf, Nicolescu a spus: „Avem o relație foarte bună cu cei de la Arcul de Triumf, de la Arena Națională. Ne-am respectat mereu obligațiile. Nu avem o problemă legată de colaborarea cu ei”.

VIDEO. Bătaie între ultrași, înaintea meciului Dinamo - UTA din Superligă

Citește și alte știri din Superligă:

„Războiul” se întețește » Rapid așteaptă ca FRF să ia masuri împotriva lui Gigi Becali: „Altfel o să facem și noi, dar și alții, la fel!
Rapid
„Războiul” se întețește » Rapid așteaptă ca FRF să ia masuri împotriva lui Gigi Becali: „Altfel o să facem și noi, dar și alții, la fel!"
Se anunță exod la FCSB » 4 jucători își termină contractul în vară, iar alți doi sunt ca și ieșiți din planurile lui Gigi Becali
FCSB
Se anunță exod la FCSB » 4 jucători își termină contractul în vară, iar alți doi sunt ca și ieșiți din planurile lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează