FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul incidentelor de la Dinamo - UTA » Comunicatul postat pe site, în ziua în care mai mulți ultrași au fost reținuți

Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 20:03 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 20:18

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a amânat verdictul în cazul incidentelor de la meciul Dinamo - UTA, scor 1-0, de pe 8 martie 2024.

Arena Arcul de Triumf a fost scena unor incidente reprobabile la meciul dintre Dinamo și UTA. Ultrașii din Peluza Sud a gazdelor s-au războit cu susținătorii arădenilor, un grup din care au făcut parte și suporteri din Peluza Sud Steaua.

Ultrași de la Dinamo și CSA Steaua, „săltați” astăzi de mascați! Omul care l-a lăsat lat pe Elias, dus și el la audieri
PERCHEZIȚII
Ultrași de la Dinamo și CSA Steaua, „săltați” astăzi de mascați! Omul care l-a lăsat lat pe Elias, dus și el la audieri

Înaintea fluierului de start, dinamoviștii au aruncat mai multe torțe în direcția adversarilor. Au profitat de haosul creat, de letargia forțelor de ordine și au sărit pe teren. S-au îndreptat către sectorul advers, răspunsul a venit într-o manieră asemănătoare și s-a ajuns la pumni împărțiți pe gazon.

Cazul „Dinamo - UTA”, amânat de Comisia de Disciplină

Pe 12 martie, Jandarmeria Capitalei a trimis o înștiințare către Comisia de Disciplină a FRF și a cerut ca Dinamo să joace următorul meci de pe teren propriu fără spectatori.

Cazul a fost astăzi pe masa Comisiei Federației. Decizia a fost o amânare pentru data de 27 martie 2024.

Următorul meci pe care Dinamo îl va juca din postura de gazdă este cel cu Petrolul, din runda secundă a play-out-ului, programat pe 1 aprilie.

Ultrași de la Dinamo și CSA Steaua, „săltați” de mascați

După reținerea liderului galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, mai mulți ultrași de la CSA Steaua și Dinamo au fost „săltaţi” de mascaţi în această dimineață. Totul după scandalul de la meciul Dinamo - UTA Arad, de pe 9 martie, când pe stadionul „Arcul de Triumf” și în jurul arenei au fost adevărate lupte.

Poliția precizează că au fost 15 mandate de percheziție domiciliară și 26 de mandate de aducere și citații în acest caz.

Azi, la audieri a fost dus unul dintre liderii galeriei celor de la CSA Steaua, fostul rugbyst Andrei Florescu, informează sursele GSP. Dar și alți ultrași de la Dinamo și CSA.

VIDEO. Bătaie între ultrași, înaintea meciului Dinamo - UTA din Superligă

Citește și alte știri din Superligă:

Petrolul a decis cu ce antrenor merge la luptă împotriva lui Dinamo: are votul vestiarului
PETROLUL
Petrolul a decis cu ce antrenor merge la luptă împotriva lui Dinamo: are votul vestiarului
Se anunță exod la FCSB » 4 jucători își termină contractul în vară, iar alți doi sunt ca și ieșiți din planurile lui Gigi Becali
FCSB
Se anunță exod la FCSB » 4 jucători își termină contractul în vară, iar alți doi sunt ca și ieșiți din planurile lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
adrian.7
adrian.7  •  21 Martie 2024, 13:42

Cineva de la GSP scrie toate articolele despre Steaua într-o manieră părtinitoare,, ase înțelege ocrotitoare atât față de club cât și de galerie...Dacă nu aș ști de prietenia cu Ilie Dumitrescu de sus în jos, aș zice că totul este întâmplător

tororosso
tororosso  •  21 Martie 2024, 11:23

Comisia de Disciplină a decis în felul ei ocrotitoare și pe lângă cele pronunțate mai era de plusat cu buchetele de flori de 9 Martie..Ziua Bărbaților ! FRF cere ca Ultrașii echipelor să fie protejați cu veste și căști .

creeperno534
creeperno534  •  20 Martie 2024, 22:32

Daca e sa interzica, sper sa nu mai amane si sa fie cel cu Petrolul fara spectatori, deoarece dupa infrangerea cu Hermannstadt n-o sa fie mare cerere de bilete

Vezi toate comentariile (6)
Comentează