FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV Petrolul a decis cu ce antrenor merge la luptă împotriva lui Dinamo: are votul vestiarului

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 09:26 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 15:49

Florin Stângă, 45 de ani, continuă ca antrenor principal al Petrolului și pentru etapa viitoare, cu Dinamo, în deplasare. Oficialii clubului ar vrea să oficializeze azi „mutarea”, ce-ar urma să fie până la finalul sezonului. Variantele Șumudică, Ciobotariu, Neagoe, Balint și Teja au picat, din diverse motive

Petrolul Ploiești a decis, în principiu, să continue cu Florin Stângă ca antrenor principal, de fapt, să continue interimatul celui angajat ca secund la începutul lui 2024. Informația a fost confirmată pentru GSP.ro de oficiali ai grupării prahovene.

Gică Hagi știe unde va juca Ianis sezonul viitor: „Are contract, e sigur! Acum îl veți vedea în cea mai bună formă”
STRANIERI
Gică Hagi știe unde va juca Ianis sezonul viitor: „Are contract, e sigur! Acum îl veți vedea în cea mai bună formă”

Stângă are și votul de încredere al vestiarului, formația „lupilor” învingând luni pe FCU Craiova, scor 1-0, și pregătindu-se de o deplasare dificilă în Capitală, pentru runda cu Dinamo.

Cine este Florin Stângă, antrenorul ales de Petrolul

Petrolul a decis cu ce antrenor merge la luptă împotriva lui Dinamo: are votul vestiarului

După 4 eșecuri consecutive care au condus, printre altele, la plecarea antrenorului Florin Pârvu, Petrolul a regăsit drumul către victorie. Oficialii grupării ploieștene au decis, după mai multe discuții, să-i acorde vot de încredere lui Florin Stângă. Ei spun că până la finalul campionatului, un anunț oficial ar trebui să se facă astăzi.

Rămas la echipă, după plecarea lui Pârvu, antrenorul aflat la cursurile Licenței PRO, a adus, cel puțin pe moment, liniștea la Ploiești. ”Nu este niciun secret sau, dacă există, acesta este echipa”, s-a limitat să declare, după joc, Florin Stângă.

În vârstă de 45 de ani, Stângă a avut, ca jucător, o experiență bogată la nivel de prim eșalon, cu 156 de prezențe și 12 goluri marcate în tricoul echipelor FC Brașov, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureș și Corona Brașov.

A evoluat și în prima divizie din Grecia, pentru AO Xanthi, iar cariera de antrenor și-a început-o în 2016, pregătindu-le pe AFC Hărman, SR Brașov, Odorheiu Secuiesc, Astra Giurgiu, Academica Clinceni, Viitorul Târgu Jiu și CS Tunari.

Florin Stângă este cel ce a urmărit Dinamo la lucru, în cantonamentul din Antalya, inclusiv la amicale, notându-și date despre roș-albi, mai ales că Petrolul a evoluat, la Ploiești, în prima etapă din 2024 contra „câinilor”. Atunci s-a terminat 1-0 pentru gazde.

Celelalte variante de antrenor la Petrolul au căzut una după alta

Din diverse motive, alte variante de antrenori luate în seamă de cei de la Petrolul nu s-au materializat. Marius Șumudică nu a dorit să se înhame la treabă în acest play-out, preferând să aștepte până la vară, în ciuda presiunilor asupra lui.

Liviu Ciobotariu așteaptă o ofertă din lumea arabă, iar Eugen Neagoe ar fi venit, dar este blocat de o clauză de 200.000 de euro la FC Argeș. Laszlo Balint nu a fost pe placul suporterilor, iar cu Mihai Teja s-au sistat discuțiile.

Citește și alte știri:

Il Luce, în vizită la sediul clubului Dinamo! Întâlnire cu acționarii, planuri de viitor

EXCLUSIV // VIDEO Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Ss21
Ss21  •  20 Martie 2024, 12:17

Otelul si cu gazarii......infundati comunitarii! Pe toti 15-16 din teren si camera VAR!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează