INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Gică Hagi știe unde va juca Ianis sezonul viitor: „Are contract, e sigur! Acum îl veți vedea în cea mai bună formă”

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 07:36 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 19:58

Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers lui Alaves, în august anul trecut, dar n-a reușit să se impună la formația din LaLiga.

Convocat la lotul național, pentru amicalele cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie), Ianis Hagi n-are o situație strălucită la echipa de club.

„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”
MIAMI
„Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri!” » Revenirea Simonei Halep, contestată: „Nu a fost iertată!”

Împrumutat de Glasgow Rangers lui Alaves, în august trecut, tricolorul se va întoarce în vară la multipla campioană a Scoției, unde e sub contract până-n 2026. El a bifat doar 806 minute în 22 de partide, astfel că spaniolii au decis să nu active clauza de transfer definitiv.

Gică Hagi a vorbit marți seară despre situația fiului său și a infirmat afirmațiile făcute de unii jurnaliști britanici, potrivit cărora Rangers nu l-ar mai vrea.

Gică Hagi: „Ianis s-a descurcat nu bine, ci extraordinar”

„La echipa naţională, Ianis s-a descurcat foarte bine! Nu bine, ci extraordinar de bine, a fost decisiv! La club a venit după o accidentare. El a demonstrat pe teren pentru naţională că se simte foarte bine. Îi place grupul în care este.

În ceea ce priveşte echipa de club, trebuie o perioadă de adaptare la un fotbal de elită, cel spaniol. Nu prea a jucat în campionat, dar a apărut în meciuri din Cupa Spaniei. Poate fi mult mai bine, sperăm să se schimbe lucrurile astea, dar el a apărut într-un campionat destul de greu şi nou pentru el”, a spus antrenorul Farului la Orange Sport.

Gică Hagi: „La anul îl vom vedea în cea mai bună formă”

Hagi senior a atras atenția că Ianis „vine după o accidentare de un an, nu uitați! Deci nu putem vedea acum forma cea mai mare a lui Ianis, dar la anul îl vom vedea în cea mai bună formă.

El are contract cu Rangers în continuare, el e doar împrumutat la Alaves, nu uitaţi! Deci are contract cu Rangers, asta e sigur! Am citit că nu ar fi dorit nici de Rangers, ceea ce e fals”.

VIDEO. Gheorghe Hagi, declarații după amicalul cu Dunărea Călărași + despre naționala României: „Pentru noi a fost un antrenament foarte bun”

Mai puteți citi:

Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”

Toni Conceicao, dorit înapoi în Superligă! Ce echipă îl vrea pe portughez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
brera30
brera30  •  21 Martie 2024, 10:28

Mai exact, Hagi stie la ce echipa va sta Ianis pe banca de rezerve.

1945sv0509
1945sv0509  •  20 Martie 2024, 19:50

E greu sa fi un tata obiectiv cand ai un baiat fara nici o chemare pentru fotbalul de performanta.

H2SO4
H2SO4  •  20 Martie 2024, 18:41

Asta micu, are contract cu nationala?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează