FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

VIDEO + FOTO Scene halucinante în Superliga! Ultrașii lui Dinamo și cei ai Stelei s-au luat la bătaie pe gazon

Meciul dintre Dinamo și UTA a fost prefațat de scene reprobabile. Ultrașii din Peluza Sud a gazdelor au pătruns pe gazonul arenei Arcul de Triumf și și-au împărțit pumni cu susținătorii oaspeților. +24   FOTO
Meciul dintre Dinamo și UTA a fost prefațat de scene reprobabile. Ultrașii din Peluza Sud a gazdelor au pătruns pe gazonul arenei Arcul de Triumf și și-au împărțit pumni cu susținătorii oaspeților.

Articol de , , - Publicat vineri, 08 martie 2024 20:09 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 00:14

Meciul dintre Dinamo și UTA a fost prefațat de scene reprobabile. Ultrașii din Peluza Sud Dinamo au pătruns pe gazonul arenei Arcul de Triumf și și-au împărțit pumni cu susținătorii oaspeților.

Bătălia pentru play-off decisă după un final nebun! Calificare suflată în minutul 90+2! Cine sunt cele două norocoase
BĂTĂLIA PENTRU PLAY-OFF
Bătălia pentru play-off decisă după un final nebun! Calificare suflată în minutul 90+2! Cine sunt cele două norocoase

Jandarmeria a anunțat încă de joi că meciul Dinamo - UTA este unul cu risc ridicat. Ultrașii veniți de la Arad au primit sprijin din partea „fraților” de la CSA Steaua. Organizarea a lăsat de dorit și mai multe incidente au prefațat duelul de pe arena Arcul de Triumf.

VIDEO. Imagini halucinante la Dinamo - UTA! Ultrașii s-au luat la bătaie pe gazon

Prima bătaie s-a petrecut cu o oră înaintea meciului, când galeria formată din arădeni și steliști a ajuns la stadion. Jandarmii au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene.

Lucrurile au degenerat în stadion. Cu 10-15 minute înainte de startul meciului, dinspre Peluza Sud Dinamo s-a abătut o ploaie de torțe spre sectorul oaspeților. În haosul creat, zeci de ultrași dinamoviști au sărit pe gazon, pentru a-i ataca pe rivalii de la Steaua și UTA.

Ultrașii „militari” au răspuns în aceeași manieră. Au sărit gardul de protecție, au ajuns pe gazon și au început să își împartă pumni și picioare cu marii rivali.

Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
+20 FOTO

Jandarmii au intervenit târziu și au apelat din nou la gaze lacrimogene, numeroși spectatorii fiind afectați de efectul lor. Startul meciului a fost întârziat cu 8 minute.

VIDEO. Haos în jurul arenei Arcul de Triumf, înainte de Dinamo - UTA

Comunicatul oficial al Jandarmeriei

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC DINAMO București și FC UTA Arad, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Organizatorul evenimentului sportiv a permis prezența și altor suporteri din București în zona destinată galeriei echipei oaspete, însă fără afișarea altor însemne în afara de cele care aparțin echipei FC UTA Arad.

Astfel, pe timpul deplasării suporterilor echipei CSA STEAUA București, între stația de tramvai Cașin și arena sportivă, aceștia nu au cooperat cu forțele de ordine, au forțat dispozitivul de jandarmi și au folosit materiale pirotehnice, motiv pentru care au fost folosite mijloacele de intervenție cu substanță iritant-lacrimogenă din dotarea jandarmilor.

De asemenea, în interiorul arenei sportive, înainte de începerea meciului de fotbal, suporteri ai echipei Dinamo, dispuși în Tribuna a II-a, au aruncat cu materiale pirotehnice către galeria echipei oaspete, dispusă în Peluza Sud.

Totodată, aceștia au pătruns pe suprafața de joc, provocându-i pe suporterii oaspeți să participe la scandal, context în care, aceștia din urmă au coborât din peluză, pe suprafața de joc, alimentând conflictul.

Forțele de ordine au intervenit prompt pentru aplanarea situației, iar suporterii celor două echipe au fost dispersați către locurile prestabilite pentru aceștia.

Precizăm faptul că, în urma incidentelor, nicio persoană nu a fost rănită, iar în urma vizionării imaginilor operative, vom aplica măsurile legale care se impun și vom reveni cu informații suplimentare

- Comunicatul Jandarmeriei București

UTA, bătaie pe toate drumurile

Ultrașii celor de la UTA și U Cluj s-au bătut astăzi, în drum spre București. Echipele lor joacă meciuri decisive pentru calificarea în play-off.

Cele două facțiuni s-au întâlnit în localitatea Dedulești, din județul Argeș. A ieșit un scandal imens. S-au împărțit pumni înainte ca jandarmii să intervină în forță. Forțele de ordine au apelat inclusiv la gazele lacrimogene.

Citește și alte știri din Superliga:

A readus Dinamo în prima ligă și are un reproș pentru Ovidiu Burcă: „Nici acum n-am înțeles pe deplin”
DINAMO
A readus Dinamo în prima ligă și are un reproș pentru Ovidiu Burcă: „Nici acum n-am înțeles pe deplin”
Vlad Chiricheș, titular direct în derby-ul cu Rapid? » Răspunsul clar al lui Elias Charalambous: „Da, sunt șanse”
FCSB
Vlad Chiricheș, titular direct în derby-ul cu Rapid? » Răspunsul clar al lui Elias Charalambous: „Da, sunt șanse”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
chaplin
chaplin  •  11 Martie 2024, 09:47

Dinamoviștii si Dinamo au fost sancționați cat de mult s-a putut! Sud steaua nu a pățit nimic, nu a plătit nimic si continua scandalurile pe oriunde se duc! Ce tara e asta??

atthur
atthur  •  09 Martie 2024, 13:06
Postat de 19sevilla86 pe 08 Martie 2024, 23:00

Nicio surpriza doar o noua confirmare! Cine ar mai putea fi in 2024, in democrație și UE fan al ultimei cazărmi sportive militarizate bolșevice din sportul profesionist mondial? Cine ar mai putea susține cu disperare, fanatism, isterie, unica echipa militară din fotbalul profesionist planetar? Răspunsul este simplu: o adunătura de retrograzi, rudimentari, perimati care nu se pot desprinde de trecutul totalitar toxic, ticălos și murdăresc totul in jurul lor cu ura, violenta și huliganismul lor încurajare și tolerate de MApN!

Cum,cine??? talpa(iadului)n și cascalina 20...!!!...Hai cu desființarea oribilitatii de csacazarmatalpania...!!!...

forumeer
forumeer  •  09 Martie 2024, 12:08
Postat de Dezinformare pe 08 Martie 2024, 21:51

Pai nu stau ei bine acolo in liga2! Au adunat o gramada de frustrari tALPANISTI!

Pentru limba romana, apasa tasta 1, clonat gigist!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează