FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO A readus Dinamo în prima ligă și are un reproș pentru Ovidiu Burcă: „Nici acum n-am înțeles pe deplin”

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 15:05 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 15:45

Alex Pop, 30 de ani, vrea să se revitalizeze la CSC Șelimbăr, cu Claudiu Niculescu și cu „cavalerii roșii” de pe primul loc în Liga 2, încă n-a încetat să spere că va juca în prima divizie. Prin intermediul GSP.ro a trimis câteva gânduri suporterilor dinamoviști. Încă este afectat de faptul că a contribuit la promovarea echipei, dar apoi n-a primit oportunitatea de a juca în Liga 1.

Cel mai ghinionist dinamovist! Cel puțin după promovarea echipei în Liga 1, culmea cu o contribuție importantă la revenirea "câinilor" pe prima scenă! Alex Pop, 30 de ani, a marcat în fiecare dintre cele două partide de baraj cu FC Argeș (6-1, 2-4), doar că n-a prins niciun minut în prima divizie în tricoul roș-albilor.

Gigi Becali se laudă că și-a spulberat adversarii: „Am băgat Rapidul în faliment și pe Dinamo în Divizia B!”
FCSB
Gigi Becali se laudă că și-a spulberat adversarii: „Am băgat Rapidul în faliment și pe Dinamo în Divizia B!”

Ba, mai mult, nici rezervă n-a fost! Ovidiu Burcă l-a preferat pe Cătălin Țîră în detrimentul lui, clujeanul a fost doar spectator la fiecare meci din debutul stagiunii.

Derby-ul de România cu FCSB, scor 1-2, de la "Arcul de Triumf", l-a urmărit din rândul suporterilor, alături de soție, purtând un tricou cu celebrul slogan "Doar Dinamo București".

+8 FOTO

Și-a dat un restart la carieră la Șelimbăr, sub comanda lui Claudiu Niculescu

După o experiență nu foarte fericită la Chiajna, de la începutul lui 2024 a semnat cu CSC Șelimbăr, liderul la zi al diviziei secunde. Ardeleanul a sosit sub comanda lui Claudiu Niculescu, a fost lovit din nou de ghinion. O accidentare după doar o prezență în tricoul "cavalerilor".

7goluri în 29 de meciuri a reușit Pop pentru Dinamo în sezonul de eșalon secund, având și un assist

Acum, Alex așteaptă să se recupereze, va mai rata și runda viitoare, cu CS Tunari, în deplasare, urmând să fie apt pentru ultima etapă din sezonul regulat, cu Chindia Târgoviște.

Până atunci, prin intermediul Gazetei Sporturilor, după antrenamentul de azi de la Sibiu, ex-dinamovistul a ținut să transmită câteva gânduri suporterilor cu care a rămas în cele mai bune relații.

3victorii, toate la zero, are CSC Șelimbăr în 2024 în L2: cu Unirea Dej, Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Mioveni

Fani ce au dezaprobat decizia lui Burcă de a nu-i oferi șanse lui Pop în Liga 1, suporterii apreciindu-l foarte mult pe atacantul ardelean.

10 idei de la Alex Pop pentru dinamoviști, direct de la Șelimbăr: „Și-acum am mustrări că n-am debutat în Liga 1 în tricoul ««câinilor»»"

  1. „Mă uit la Dinamo, urmăresc toate meciurile. Sunt supărat că n-am debutat în Liga 1 pentru Dinamo, dar sunt mândru că am făcut parte din grupul acela. Consider că Dinamo se va salva fără probleme de la retrogradare, iar la anul se va bate pentru play-off!”
  2. „Nu cred că e prea mult optimism sau posibil să fie, însă s-au investit mulți bani, au venit mulți jucători valoroși”.
  3. „Eu sper ca Dinamo să se salveze fără baraj. Oricum, nu va avea probleme cu nimeni din Liga2”
  4. „Am păstrat legătura cu Bena, cu el s-a păstrat o conexiune specială între noi. Am mai vorbit cu Patriche, cu Neluț Roșu, cu Gorka Larrucea, cu Bani”
  5. „I-am propus lui Quentin Bena să vină la Șelimbăr, măcar până la vară, dar a zis că vrea să rămână în circuitul ligii întâi. E viața lui, e cariera lui, fiecare alege cum trebuie. Eu am rămas surprins să văd că a fost scos de pe lista lui Dinamo pentru LPF”
  6. „Nu clubul Dinamo a fost factorul de decizie în ceea ce mă privește, ci strict staff-ul tehnic. Și acum am mustrări că n-am reușit să joc pentru Dinamo în Liga 1, ar fi fost și debutul meu în prima divizie, aș fi vrut să fie pentru acest club. Nici acum n-am înțeles decizia! Și acum sunt supărat”
  7. „Supărat nu pot să zic că sunt pe domnul Burcă. Până la urmă, datorită dânsului am ajuns la Dinamo. Parcă aș fi vrut mai multe argumente, să înțeleg mai bine. Nici până acum n-am înțeles pe deplin (n.red de ce nu a primit șanse în Liga 1)”
  8. „Mai am tricourile cu Doar Dinamo București, toate bluzele, ele vor rămâne mereu în dulapul meu. Sincer, nu credeam că vom avea o asemenea conexiune, eu și fanii. Când am plecat, am fost chiar șocat de câte mesaje de susținere am primit. O să le port respect toată viața mea, încă mi se face pielea ca de găină când revăd ce an frumos am avut acolo”
  9. „Având în vedere cariera mea care nu e impozantă, de departe cel mai frumos moment e cel când am dat gol pentru Dinamo cu FC Argeș, în meciul de baraj”
  10. „La Șelimbăr chiar mă simt bine, ținând cont de ce perioadă grea am avut la Chiajna. Am jucat puțin, mai ales după perioada Dinamo. La Șelimbăr am parte de susținerea tuturor. La Chiajna am prins 126 de minute. Nu sunt genul să tot aștept, mai bine plec undeva unde să ajut pe altcineva”
A readus Dinamo în prima ligă și are un reproș pentru Ovidiu Burcă: „Nici acum n-am înțeles pe deplin”
Alex Pop
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Alex Pop, despre Dinamo: "Nu credeam să-mi intre așa la inimă! Se salvează, iar la anul trag la play-off"

Citește și alte știri:

„Rana” provocată de Dinamo a lăsat urme adânci » Claudiu Niculescu, interviu-eveniment: „Am iertat, dar nu am uitat și n-o să uit niciodată! Să aflu din presă la 12 jumătate noaptea?!”
DINAMO
„Rana” provocată de Dinamo a lăsat urme adânci » Claudiu Niculescu, interviu-eveniment: „Am iertat, dar nu am uitat și n-o să uit niciodată! Să aflu din presă la 12 jumătate noaptea?!”
Pas IMENS făcut de Dinamo! ÎCCJ a dat verdictul: roș-albii mai depind doar de Mircea Rednic pentru ieșirea din insolvență
DINAMO
Pas IMENS făcut de Dinamo! ÎCCJ a dat verdictul: roș-albii mai depind doar de Mircea Rednic pentru ieșirea din insolvență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Hund
Hund  •  09 Martie 2024, 05:42
Postat de creeperno534 pe 08 Martie 2024, 22:43

Amandoi sunt slabi, dar Tira e singurul care avea meciuri in prima liga

Corect, dar Țira era cu certitudine un jucător slab. Când ai o certitudine și o necunoscută, mai bine alegi necunoscuta.

creeperno534
creeperno534  •  08 Martie 2024, 22:43

Amandoi sunt slabi, dar Tira e singurul care avea meciuri in prima liga

Alex90o
Alex90o  •  08 Martie 2024, 16:57
Postat de je____ pe 08 Martie 2024, 16:13

Mult succes pustiule, iti multumim! Gandeste-te ca era nevoie de oameni cu multa experienta ca sa iesim din impas. A fost singurul motiv. Bafta!

Tu ai parțial dreptate,numai că atunci când este preferat unul precum Tara care toată cariera lui nu a jucat nimic nu știe nimeni ce treabă are insul cu fotbalul este oarecum frustrant,că dacă juca o valoare în locul lui intelegeai

Vezi toate comentariile (4)
Comentează