FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu, declarație surprinzătoare despre rivala lui Dinamo: „Mă bucur că a câștigat din meciuri”

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 18:39 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 19:27

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre rivala directă a „câinilor”, FC Botoșani, și a avut o declarație surprinzătoare. 

FC Botoșani a început anul pe ultimul loc, dar a reușit să treacă peste Dinamo, datorită rezultatelor mai bune. Acum, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 19, iar Andrei Nicolescu a vorbit despre lupta directă cu moldovenii.

Mutarea lui Kopic, lăudată: „A fost marele câștig” » Ce jucători au fost evidențiați după victoria cu Farul
FARUL - DINAMO 0-2
Mutarea lui Kopic, lăudată: „A fost marele câștig” » Ce jucători au fost evidențiați după victoria cu Farul

Andrei Nicolescu, declarație surprinzătoare despre FC Botoșani

„Sincer, eu mă bucur că Botoșani e în luptă și a câștigat din meciuri. Mie nu mi-ar fi plăcut ca Botoșani să rămână în urmă și cumva să fie demoralizată, mai ales după anunțul domnului Iftime. Cu cât sunt mai multe echipe implicate în această luptă, cu atât sunt mai multe șanse ca lupta să fie corectă.

Sunt toate meciuri grele, dar cred că contează mai puțin în aceste cinci etape dacă jucăm cu echipe de sus sau de jos. Trebuie să fim pregătiți și să abordăm fiecare partidă la victorie. Eu cred că și în deplasare vom umple stadioane în acest play-out, dacă ne lasă gazdele noastre”, a spus Andrei Nicolescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Victoria este meritată de două grupuri. De jucători și de cel al suporterilor. Energia pe care ne-au dat-o a contat mult! Sunt foarte mândru de jucători, dar și de suporteri. În meciurile precedente am avut câteva momente bune, dar nu le-am concretizat.

Astăzi am observat multe lucruri bune. Nu cred că este vorba despre bonusuri sau bani, cât este despre mândrie. Am spus-o de multe ori că este un club special. Merită mai mult! Încercăm în fața presei să menținem o anumită imagine, dar în spatele nostru a fost o perioadă foarte grea. Încă n-am obținut nimic. Acum suntem foarte fericiți. Știam cine e Dinamo când am venit! Am încercat și încerc să ajut cât de mult pot.

- Zeljko Kopic

VIDEO Ovidiu Ioanițoaia îi laudă pe „câini”: „Dinamo a început să arate ca o echipă”

Citește și: 

Ultimatumul PCH pentru Andrei Nicolescu, „dat dispărut” » Reacția conducătorului de la Dinamo: „Am avut o întâlnire pozitivă”

Mesaj de suflet la despărțirea de Dinamo: „Eu, unul, îi voi susține în continuare, nu am vrut răul. Sunt convins că echipa va fi în Liga 1 și la anul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  13 Februarie 2024, 22:37

Vreau sa fie cat mai multe egaluri intre ele, iar Dinamo sa ia 3 puncte si sa avanseze deasupra locurilor retrogradabile

brentford
brentford  •  13 Februarie 2024, 19:08

Ce e asa de surprinzator,puiule? Normal ca Dinamo are nevoie ca echipele "de mai sus" sa piarda meciuri intre ele,inclusiv Botosani sa castige. Cum altfel sa urci in clasament? (Cu conditia ca Dinamo sa adune cat mai multe puncte)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează