FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu, prima reacție despre numirea noului antrenor al lui Dinamo: „Suntem aproape”

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a declarat că echipa din Ștefan cel Mare este aproape de numirea noului antrenor.
Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a declarat că echipa din Ștefan cel Mare este aproape de numirea noului antrenor.

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 23:03 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 23:11

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a declarat că echipa din Ștefan cel Mare este aproape de numirea noului antrenor.

Andrei Nicolescu a spus că noul antrenor al „câinilor” trebuie să aibă o filosofie de joc similară cu cea a lui Ovidiu Burcă, dar să poată da jucătorilor încrederea în propriile forțe pe care au pierdut-o.

Reacția lui Mircea Rednic, după ce Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo: „Toți ar trebui să sară pe mine”
DINAMO
Reacția lui Mircea Rednic, după ce Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo: „Toți ar trebui să sară pe mine”

Președintele lui Dinamo a mai explicat că el ar fi vrut ca Burcă să continue pe banca „câinilor”.

Andrei Nicolescu, despre situația de la Dinamo

Suntem destul de aproape (n.r. de numirea noului antrenor). Mai sunt detalii de pus la punct, dar în primul și în primul rând trebuie luată o decizie în interior, împreună cu toți cei care ne sfătuim. 

Mare parte din ceea ce s-a vehiculat în presă e corect, dar n-am făcut niciodată un maraton. Ne dorim ca decizia pe care o luăm să aibă cât mai puține riscuri, pentru că momentul e foarte dificil. E foarte greu să aducem pe cineva pe care să-l percepem un etalon mult peste Ovidiu.

Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat cu Ovidiu. I-am fost suport și, în ciuda a tot ce s-a întâmplat, nu e ceea ce ne doream noi. Murmurul de care a avut parte l-a afectat foarte mult, nu cred că merita asta, poate și eu sunt vinovat că n-am găsit mai multă energie să-i pot transmite. 

Mi-aș fi dorit să continue, dar suntem în situația asta. E un context foarte dificil și trebuie să fie o decizie care să prezinte cele mai puține riscuri, ăsta este idealul pe care ni-l dorim. Sperăm să putem avea cât de curând o decizie coerentă și care să prezinte siguranță pentru ceea ce se va întâmpla în viitor.

Ca filosofie, evident că trebuie să fie similar, dar ne trebuie un tip nou de energie și contează foarte mult momentul ăsta, pentru că el trebuie exploatat cumva. Eu cred foarte mult că jucătorii noștri nu sunt de locul pe care se află în acest moment, cred că au o calitate mult mai mare decât au putut să exprime și atunci tipul ăsta de energie care ar putea să vină îi poate duce unde trebuie. 

Este un moment foarte greu de gestionat. Să fi trecut prin așa ceva, să aibă experiență, să vină cu un suflu nou, să poată să schimbe cumva încrederea jucătorului, pentru că aici e problema, jucătorii nu mai cred în ei. Să poată să ducă conceptul mai departe, să fie pe termen mediu un liant pentru ceea ce ne dorim noi, e foarte complicat. 

M-am sfătuit cu toți oamenii cu care am putut să mă sfătuiesc, dintre cei care au făcut istorie la Dinamo. Îi apreciez pe toți cei cu care am stat de vorbă, le mulțumesc foarte mult pentru deschidere, pentru modul în care au venit cu toate energiile pe masă, cu tot ce pot să facă. 

Îmi cer scuze dacă s-a creat o imagine că facem vreun casting. 

Nu e despre asta, e doar despre interesul lui Dinamo și despre a alege cât mai bine. Le mulțumesc tuturor pentru modul admirabil în care am putut să comunicăm. Toți cei cu care am discutat au fost de acord cu ceea ce vrem să implementăm în perioada de iarnă, din punctul acesta de vedere nu cred că e o problemă majoră în alegere. Putem să fim foarte aproape de numirea unui antrenor, dar și un pic mai departe. Nu pot să dau un răspuns”, a spus Andrei Nicolescu, pentru PlaySport.

VIDEO. Burcă, sfaturi pentru succesorul său pe banca „câinilor”

Citește și:

Ce l-a convins pe fostul selecționer al Ungariei să semneze cu Sepsi: „E cel mai bun din țară!”
SEPSI
Ce l-a convins pe fostul selecționer al Ungariei să semneze cu Sepsi: „E cel mai bun din țară!”
După întâlnirea cu șefii lui Dinamo, Florin Bratu a dezvăluit la TV: „Nu vă ascund, așa a rămas”
DINAMO
După întâlnirea cu șefii lui Dinamo, Florin Bratu a dezvăluit la TV: „Nu vă ascund, așa a rămas”

SEISM în tenis: dispare reverul cu o mână? De la Andrei Pavel la Victor Hănescu, 6 experți răspund pentru GSP: cum se schimbă tenisul? 6 diferențe: „De la deplasare, la passing-shots”

În 2006, era cel mai bun tânăr fotbalist al lumii » Azi este supranumit „Regele Kebabului” și a strâns o avere colosală!


Comentarii (9)
therealreddog33
therealreddog33  •  01 Decembrie 2023, 15:36
Postat de parpalache pe 01 Decembrie 2023, 08:29

Prioritatea-de care toți uitam-este sa salveze clubul de la...faliment-ceeace legal, inseamna desființare și radierea din registrul comerțului!Apoi trebuie un antrenor meseriaș,care sa-i aleaga pe cei compatibili unul cu altul și sa le creeze o idee de joc!Un bucatar bun face mâncare buna și din buruieni,nu numai cu carne-unde se pricepe oricine!

Dacă e să retrogradăm din nou, vom ajunge treptat la faliment. Clubul e ținut în viață practic din drepturi TV, bilete, sponsorizări, bani de la fani. Așa zișii "investitori" nu au băgat vreun ban până acum. Dacă retrogradăm, drepturile TV sunt probabil o treime față de acum. Deci nu știu ce priorități are Nicolescu, dar dacă nu poate, să lase pe alții, care pot susține clubul. Și asta urgent. Degeaba a plecat Burcă, fără jucători nu se va schimba nimic, nici măcar cu Guardiola antrenor.

therealreddog33
therealreddog33  •  01 Decembrie 2023, 15:20
Postat de lapusneanul pe 01 Decembrie 2023, 07:19

*** și tu un mare prostovan, cum sa aducă jucători în perioada asta dacă mercato e în ianuarie ?

Așteaptă tu sa ii aducă în ianuarie! Cu ce ii plătește, cu nasturi? E exact asa cum am scris, un *** pus de fațadă acolo, care face jocurile lui Elias și atât. Nu a adus nici măcar un euro în club, garantat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Str82HeIL
Str82HeIL  •  01 Decembrie 2023, 14:19

"investitorii" astia fara bani sunt de rasul curcilor. Pai tot cu prunele alea de jucatori o sa jucati si daca vine alt antrenor. Ca nu aveti bani de transferuri.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează