FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Andrei Nicolescu a făcut anunțul așteptat de fanii lui Dinamo: „Sunt jucători de top, așa cum își dorește Mister!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ajuns în cantonamentul „câinilor” din Antalya și îi liniștește pe fani. Anunță cel puțin 4 transferuri +9   FOTO
Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ajuns în cantonamentul „câinilor” din Antalya și îi liniștește pe fani. Anunță cel puțin 4 transferuri

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 18:42 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:55

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a ajuns în cantonamentul „câinilor” din Antalya și îi liniștește pe fani. Anunță cel puțin 4 transferuri 

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga.

Dinamo a oficializat un singur transfer în această perioadă de transferuri, cel al fundașului central nord-macedonean Darko Velkovski. Suporterii sunt neliniștiți, dar atmosfera este alta în lotul „câinilor”. 

Gică Hagi dă lovitura: Farul și-a adus „decar” » Fotbalistul a refuzat oferte din Olanda și Grecia
FARUL
Gică Hagi dă lovitura: Farul și-a adus „decar” » Fotbalistul a refuzat oferte din Olanda și Grecia

Andrei Nicolescu are mare încredere în abilitățile antrenorului Zeljko Kopic. Administratorul special al lui Dinamo a dialogat cu GSP și a oferit ultimele noutăți din mercato.

VIDEO EXCLUSIV. Andrei Nicolescu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „4-5 transferuri, cu jucători de top”

„Am venit să mă asigur că totul este ok legat de condiții și de cum se întâmplă lucrurile, apoi să reușim să luăm decizii cât mai rapide. Nu fac nimic fără voia antrenorului, noi ne consultăm la fiecare aspect. 

E decizia lui să ne temperăm și să nu facem un transfer doar de dragul de a-l face. Înțeleg nerăbdarea suporterilor, dar încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Primul care contează în luarea lor este Mister.

Eu văd situația așa. Ne-am fi dorit să semnăm până în decembrie cel puțin 2 jucători. Nu s-a putut, lumea a mers în vacanță. Nu am putut să dăm de oameni. Unii au așteptat pentru a lua o decizie, 15 ianuarie este termenul limită pentru niște oferte pe care le-am făcut deja.

 Ne adaptăm cum putem. Cu siguranță vom face 4-5 transferuri, cu jucători de top, așa cu își dorește Mister”, a spus Andrei Nicolescu pentru GSP.ro. 

De ce întârzie transferurile la Dinamo

Andrei Nicolescu spune că Dinamo oferă salarii cel puțin la nivelul mediu din Superligă: 

„Pe jucătorii care au evoluat în România sau jucătorii români pe care i-am vizat inițial i-a tras în jos situația. Se gândeau că poate își expun cariera dacă vin la Dinamo în această situație. Pentru ceilalți jucători, termenul de decembrie nu e tocmai bun, toți așteaptă alte oferte, vor să vadă ce opțiuni au.

Comparativ, chiar dacă plafonul nostru de oferte a crescut, vă spun sincer că anumiți jucători au oferte duble din zona Asia sau Arabia. Stau un pic și se gândesc dublu. Plătim sume consistente, nu vreau să vorbesc despre bani, dar nu cred că asta este problema”.

Andrei Nicolescu a învățat să gestioneze presiunea fanilor: „Doar rezultatele vor vorbi pentru noi în această perioadă. Eu am încredere totală în Mister. Noi o vom scoate la capăt! Vă las pe voi să îl descoperiți pe Mister! Eu mi-am asumat toată responsabilitatea. Eu cu Mister ne-am asumat-o! Și voi răspunde la final. Dar va fi bine! Am tăiat din rețelele de socializare”.

Eu cred că e o situație normală ca Dinamo să nu aibă probleme în privința retrogradării. Avem o trenă grea în spate din cauza deciziilor luate în perioada septembrie - noiembrie. Suntem într-o situație dificilă, dar sunt convins că Mister va găsi soluția
- Andrei Nicolescu

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!
DINAMO
Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!
Fostul mare fotbalist al României, în direct la GSP Live: „Nu știu cum mai poate Dinamo să rămână în Liga 1”
GSP LIVE
Fostul mare fotbalist al României, în direct la GSP Live: „Nu știu cum mai poate Dinamo să rămână în Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mirstelistu
mirstelistu  •  09 Ianuarie 2024, 19:55

*** la nicolescu asta? Asta tot anunta din decembrie transferuri dar trebuie sa si vina aia pe care îi vor, chiar nu vreti sa intelegeti ca nu vrea nici un jucator *** sa vina ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grassu_46
grassu_46  •  09 Ianuarie 2024, 08:12

Curios se anunta multe transferuri si s a materializat doar un ciuruc cu cel mai mare salariu,asta cu salari de 10 -15000 euro nu cred ca jucatorii nu au da curs ofertei,ca pana la urma toti vor salari bune

popescu222
popescu222  •  09 Ianuarie 2024, 00:27

"Avem o trenă grea în spate din cauza deciziilor luate în perioada septembrie - noiembrie." Si cine le-a luat?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează