FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-0

Andrei Nicolescu, discurs total diferit față de cel al celuilalt acționar dinamovist: „Primul vinovat sunt eu! Am girat tot ce am încercat să facem vara asta”

Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo. 
Sursă foto: Facebook
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 14:37 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 14:51

Andrei Nicolescu, acționar și administrator special la Dinamo, ia toată vina asupra lui după înfrângerea drastică suferită de bucureșteni pe terenul lui Hermannstadt, scor 0-4, în runda cu numărul 13 din Liga 1. 

Trupa pregătită de Ovidiu Burcă (43 de ani) a pierdut clar în deplasarea de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 0-4. La finalul partidei, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, doi dintre acționarii lui Dinamo, au fost apostrofați de fani, care le-au reproșat rezultatele slabe din acest sezon. 

Parteneriat puternic pentru Academia Hagi! Suma e URIAȘĂ
FARUL
Parteneriat puternic pentru Academia Hagi! Suma e URIAȘĂ

„Ați tot promis că aduceți. Pe cine aduceți?”, i-a întrebat un suporter pe cei doi acționari, conform unui videoclip publicat de pagina de Facebook „Fotbal pe pâine”. 

Andrei Nicolescu a vrut să răspundă, dar colegul din acționariat, Eugen Voicu, a ținut să intervină el: „Cine aduce jucători? Antrenorul, da? Cum să-i aduc eu jucători? Noi aducem ce vrea el, i-am dat mână liberă”.

Luni, Andrei Nicolescu a venit cu varianta proprie. Acționarul dinamovist spune că principalul vinovat pentru situația de la club este el însuși, întrucât acesta a luat toate deciziile importante la Dinamo, nu celelalte persoane din conducerea clubului. 

Andrei Nicolescu, noi precizări după Hermannstadt - Dinamo: „Primul vinovat sunt eu”

„Nu suntem într-un moment bun, dar trebuie să ne asumăm. Eu am ultimul cuvânt şi toate s-au făcut trecând şi prin filtrul meu. Aici vorbim de transferuri, sistem, de ce vreţi dumneavoastră.

Primul vinovat sunt eu şi eu reprezint în acest moment clubul. Putem să discutăm despre multe, dar acum suntem foarte jos şi este uşor să loveşti în cineva care este jos. 

Eu am girat tot ce am încercat să construim în vara asta și eu sunt ăla care trebuie să iasă în faţă dacă noi căutăm vinovaţi. Toată această situaţie afectează toate palierele clubului, toate discuţiile sunt mai complicate.

Toate prognozele se complică, toate discuţiile referitor la ceea ce puteam face noi în perioada asta referitor la marketing, mărci, capătă altă conotaţie. Este un moment greu de tot”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik. 

VIDEO. Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute 

Citește și: 

Dinamo, prima informație oficială după umilința de la Sibiu » Ce au anunțat „câinii roșii” azi

„Asta e o modă doar în România!” » Au Dică și Panduru dreptate în privința lui Tavi Popescu? Adevărul din spatele unui fenomen inedit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  23 Octombrie 2023, 23:58
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 23 Octombrie 2023, 18:15

Nicolescu are dreptate, și apreciem asumarea! Dar care sunt soluțiile!? Concret!....echipă actuala refuza să joace și pierde toate duelurile individuale. Soluția!??

Lotul este atat de slab incat lipsa lui Politic si Moura face sa primim 4 goluri si sa marcam zero. Probabil vom mai petrece un sezon in B anul viitor,pana sa realizeze “investitorii” ca fara fotbalisti cu meciuri in picioare nu faci mare branza.

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  23 Octombrie 2023, 18:15

Nicolescu are dreptate, și apreciem asumarea! Dar care sunt soluțiile!? Concret!....echipă actuala refuza să joace și pierde toate duelurile individuale. Soluția!??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează