FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”
Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 20:08 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 22:26

Suporterii lui Dinamo, printre care și membrii PCH, s-au bătut cu fanii celor de la UTA, susținuți de Peluza Sud Steaua, atât înaintea, cât și în timpul meciului de pe „Arcul de Triumf”.

Meciul lui Dinamo cu UTA (1-0), de pe Arcul de Triumf, a fost marcat de incidente grave, atât înaintea, cât și în timpul partidei. Protagoniști, de-o parte suporterii lui Dinamo, de cealaltă, fanii arădenilor, grup ale cărui rânduri au fost îngroșate serios de susținători din Peluza Sud Steaua, înfrățiți cu ultrașii „textiliștilor”. Bilanțul pagubelor produse: 60 de scaune distruse, 30 la sută din suprafața gazonului afectată serios de petarde.

Semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu înaintea Euro! Fostul președinte din Liga 1 avertizează: „Vor veni epuizați de acolo”
ECHIPA NAȚIONALĂ
Semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu înaintea Euro! Fostul președinte din Liga 1 avertizează: „Vor veni epuizați de acolo”

Miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a amânat luarea unei decizii, pentru că s-au cerut și alte documente la dosar. Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a admis însă că și conducerea lui Dinamo, și Jandarmeria au o parte de vină pentru ceea ce s-a întâmplat.

Andrei Nicolescu: „Trebuia să luăm măsuri suplimentare. Cred că și jandarmii și-ar da amendă”

„Suntem îngrijorați pentru fenomen, nu e ceva ce ar trebui să tolerăm. Lucrurile s-au întâmplat înaintea meciului, n-am putut să controlăm. Sunt mai mulți factori care au contribuit, trebuia să luăm și noi măsuri suplimentare.

Și dispozitivul de securitate ar fi trebuit dimensionat mai generos. Acum, cred că și jandarmii și-ar da amendă”, a comentat Nicolescu la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Andrei Nicolescu a fost contrazis din studio privind implicarea PCH în incidente

Nicolescu a susținut la un moment dat că, din ce a văzut, „cei de la PCH n-au fost implicați în evenimente. Nici la cele din stadion, nici la acelea de afară”.

Însă din studio a fost contrazis de Cristian Geambașu, editorialist GSP, și de moderatorul Radu Naum (și el editorialist GSP), replicându-i-se că reporterii Gazetei Sporturilor au relatat despre implicarea acestora, chiar a unor membri marcanți, precum Elias Bucurică, membru în acționariatul clubului! Moment în care Nicolescu a bătut în retragere.

Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”
Elias Bucurică este liderul PCH și acționar la Dinamo

Andrei Nicolescu despre membrii PCH din acționariat: „Nu sunt văzuți ca niște reprezentanți ai clubului”

„Mi-e greu să comentez acest lucruri, cred că și el regretă acum ce a făcut. Cred că reprezentanții galeriei, chiar dacă fac parte din acționariat, nu sunt văzuți ca niște reprezentanți ai clubului. Nu aprob acest incident. Dacă vom avea discuții, vor fi în interior”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

Elias Bucurică e legat de Red&White, societatea care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, prin faptul că a cedat companiei 8% din acțiunile APCH și a acceptat ca împrumutul acordat de APCH clubului, în valoare de 5.830.659,56 lei (1,267 milioane de euro), să fie rambursat după ieșirea din insolvență, potrivit unei înțelegeri cu noul acționar majoritar.

VIDEO. GSP LIVE » Grigore Sichitiu, despre implicarea lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Într-adevăr, fotbalul românesc are nevoie de Mircea Lucescu, dar nu îl văd să vină aici”

Mai puteți citi:

Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței

Gheorghe Hagi a răbufnit la adresa unui titular de la Farul: „A zis el, nu eu! Nu te duci acolo doar ca să faci act de prezență!” » Ce l-a enervat pe „Rege”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
neffy1
neffy1  •  10 Aprilie 2024, 15:34
Postat de chaplin pe 14 Martie 2024, 19:01

***

Tu asa ești din naștere!

neffy1
neffy1  •  10 Aprilie 2024, 15:34
Postat de chaplin pe 14 Martie 2024, 19:01

***

Tu asa ești din naștere!

istet10
istet10  •  14 Martie 2024, 19:10
Postat de sdoru pe 14 Martie 2024, 06:07

Care este scandalul? Cat de penibil esti stimate ziarist de banda...

Huliganismul este ceva natural pt tine , se pare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează