FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iulian Călin, luat în vizor de Andrei Nicolescu, înainte de Dinamo - Hermannstadt: „Mă duc doar în istoricul acestui domn arbitru cu Dinamo București”

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 19:17 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 20:00

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, are anumite semne de întrebare în legătură cu Iulian Călin, cel care va fi arbitrul partidei dintre Dinamo și Hermannstadt, care va avea loc marți, 27 februarie, de la 18:30.

Conducătorul „câinilor” se referă la faptul că arbitrul Călin i-a mai dezavantajat în trecut pe dinamoviști și speră să nu o facă și de data aceasta. Dinamo are un meci extrem de important cu Hermannstadt, în perspectiva evitării retrogradării. De cealaltă parte, sibienii încearcă să-și consolideze locul de play-off.

Arbitrul din Superligă și-a lansat candidatura la primărie: „Nu îmi bazez campania pe atacuri politice, dar administrația actuală e depășită!”
POLITICĂ
Arbitrul din Superligă și-a lansat candidatura la primărie: „Nu îmi bazez campania pe atacuri politice, dar administrația actuală e depășită!”

Andrei Nicolescu: „Mă duc doar în istoricul acestui domn arbitru cu Dinamo”

„Este o problemă mare, am zis să nu mai comentez, dar delegarea pentru mâine este... Mă duc doar în istoricul acestui domn arbitru cu Dinamo București și cred că se crează o presiune uriașă asupra noastră și asupra dânsului.

Sper să nu existe niciun semn de întrebare cu privire la situația dânsului, dar se pare că ultimele etape nu spun același lucru.

Eu nici acum nu am primit un răspuns de la șeful CCA referitor la memoriul depus și la scrisoarea publică, iar singura măsură pe care o pot lua este să scot toate fazele dubioase din acest campionat și să merg undeva la televizor, să arăt că toate acele faze care crează discuții cu privire la decizia pe care ar putea-o lua arbitrii în acele faze, de fiecare dată au fost interpretate împotriva clubului nostru.

Am început acest campionat declarând că nu vom vorbi despre arbitri. Am ținut în noi și am strâns din dinți etape la rând, iar la un moment dat ni s-a părut că nu mai are sens să stăm tăcuți pentru că suntem luați de și mai proști.

Am încercat să discutăm civilizați și să punem pe masă această discuție, argumentele noastre într-o manieră foarte civilizată, și încerc în continuare să țin o reacție față de arbitraj foarte normală și cât mai profesionistă, îmi pare rău că se întâmplă din când în când să mai discut despre acest lucru, deși n-ar trebui să o fac”, a spus Andrei Nicolescu, pentru Playsport.

Iulian Călin, luat în vizor de Andrei Nicolescu, înainte de Dinamo - Hermannstadt: „Mă duc doar în istoricul acestui domn arbitru cu Dinamo București”
Iulian Călin/ foto Imago Images

Perioadă complicată la Dinamo

Conducătorul lui Dinamo a mai vorbit, printre altele, și despre situația jucătorilor accidentați, parcursul lui Dinamo din 2024, dar și obiectivul pentru acest final de sezon.

„Nu cred că s-a schimbat nimic (n.r. despre accidentări), e o decizie pe care trebuie să o ia antrenorul împreună cu jucătorii pentru că vrem să avem jucătorii pentru o perioadă mai lungă, nu știu dacă ne asumăm anumite riscuri, din punctul ăsta de vedere, ei o să facă o analiză mai aprofundată și vor lua decizia corectă.

E o perioadă dificilă, chiar dacă jucătorii care au venit au calitate pentru că au jucat la un nivel mai ridicat, această presiune pentru puncte și presiunea locului lui Dinamo crează o perioadă dificilă.

Ultimul meci a fost din punctul meu de vedere unul în care s-a dat o bătălie între două echipe care au obiective diferite și, totuși, impresia e că a fost influențat direct de maniera de arbitraj, care a fost un pic apăsată de anumite greutăți.

L-am auzit pe domnul conducător de la Cluj că scorul putea fi mai mare. Pot să fiu de acord și cu această teorie, că de la 2-0 n-am mai contat pentru că noi oricum jucăm toate meciurile la victorie, dar pentru noi nu mai era o diferență dacă era 1-0 sau mai mult, dar foarte apăsat a fost domnul arbitrul de greutatea Clujului.

- Andrei Nicolescu

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Željko Kopić a prefațat partida cu Hermannstadt

Citește și alte știri:

Pe cine a remarcat Mihai Stoica în FCSB - Botoșani: „Excepțional, cel mai bun de pe teren! Peste Olaru și Coman!” + acuză arbitrajul
FCSB - Botoșani 3-2
Pe cine a remarcat Mihai Stoica în FCSB - Botoșani: „Excepțional, cel mai bun de pe teren! Peste Olaru și Coman!” + acuză arbitrajul
Colegul lui Alexi Pitu a rămas în comă după operație » Primul mesaj al chirurgilor nu e optimist
FRANȚA
Colegul lui Alexi Pitu a rămas în comă după operație » Primul mesaj al chirurgilor nu e optimist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
sibman
sibman  •  27 Februarie 2024, 12:07

*** esti tu, bai franzela.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  27 Februarie 2024, 11:48
Postat de creeperno534 pe 26 Februarie 2024, 22:37

Trebuie mare atentie la tackling-urile facute aproape de careul nostru

Dinamo nu va primi faulturi in preajma careului! Hermanstadt va fi împinsa spre careu lui Dinamo de arbitri ticăloșiții!! Lucrurile sunt atât de evidente încât tine de bunul simt orice părere care confirma aceste opinii!! Numai presa din Romania nu vede NIMIC IMPOTRIVA LUI DINAMO, echipa cea mai furata de arbitri in acest campionat!!..Cum sa mai citești ceva cand vezi ca singurele strigate de presa vin si se aud numai cand fcfcsb nu primește faulturi la căderile caraghioase in careu!! Asa ceva este de neimaginat după 30 de ani de presa sportiva așa zis libera in Romania!! Avem fotbalul dorit de o mafie bine definita din presa scrisa si vorbita din fotbalul romanesc, nu ceea ce am merita sa avem! Suntem o rușine europeana in acest domeniu. Punct.

elgabri
elgabri  •  27 Februarie 2024, 11:03

Dinamo a fost rupta de arbitrii in ultimii 3-4 ani pur si simplu a fost tocata sistematic si constant.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează