FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI-RAPID

Andrei Patache anunț cu privire la postul de antrenor: „Acesta va fi rolul meu la echipă”

Andrei Patache
Andrei Patache

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 20:01 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 21:22

FC Botoșani a smuls un punct important pe teren propriu în remiza cu Rapid, 0-0. Antrenorul interimar al moldovenilor, Andrei Patache, a anunțat care va fi rolul său la club în perioada următoare.

De asemenea, acesta s-a arătat mulțumit de arbitraj după ce golul lui Kevin Soni din final a fost anulat.

Rapid, încă un pas greșit! Giuleștenii, pierduți în ceața de la Botoșani
FC BOTOȘANI - RAPID
Rapid, încă un pas greșit! Giuleștenii, pierduți în ceața de la Botoșani

Andrei Patache: „Meritam cele trei puncte”

„E bine că am luat un punct, dar sunt convins că meritam tot. Păcat că băieții nu au fost prea concentrați în fața porții. A fost henț la atacantul celor de la Rapid! N-am crezut nicio secundă că meritam să primim acel gol. Nu cred că meritam acel cartonaș, a fost dat prea ușor și n-am înțeles”, a spus Andrei Patache.

Apoi, antrenorul celor de la FC Botoșani a dezvăluit care va fi rolul său la club, ținând cont că dispensa de 30 zile pentru postul de „principal” este pe final.

”Eu mai am un an și jumătate contract, voi fi secund la echipă și rămân lângă băieți. Discuții sunt la echipă pentru un principal, dar domnul Valeriu le va dezvălui”, a mai spus Andrei Patache la flash-interviu.

Alexandru Albu: „Pe bancă nu s-a văzut hențul”

De partea cealaltă, Alexandru Albu s-a arătat dezamăgit de evoluția Rapidului și consideră că faza din final cu golul lui Kevin Soni nu a fost judecată corect.

„Ne pare rău că n-am câștigat. Cred că dacă marcam în prima repriză prin Ioniță, altul era jocul. Apoi am avut acel gol, care de pe bancă s-a văzut că nu a fost henț. Per total trebuie să ne analizăm foarte bine pentru că nu am jucat ceea ce ne-am propus.  Am avut și alte două șanse mari să fim pe locul 1! Și fanii sunt supărați pentru că nu câștigăm”, a precizat Albu la finalul întâlnirii.

Citește și alte știri:

Fost căpitan al Universității Craiova, reacție de la 4.000 de kilometri distanță: „CSU să lupte la titlu? NU!” » Ce spune despre echipa lui Mititelu

Fiul lui Reghecampf a debutat la seniori la numai 15 ani! Unde a jucat + mesaj dur pentru tatăl său: „Nu-mi asociați imaginea cu acest domn!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează