FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV // VIDEO Soarta lui Prepeliță, decisă! Clubul a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul lui FC Argeș

Andrei Prepeliță va continua la Pitești / Sursă foto: Gabriela Neacșu@Facebook Fotbal Club Argeș
Andrei Prepeliță va continua la Pitești / Sursă foto: Gabriela Neacșu@Facebook Fotbal Club Argeș

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 10:32 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 10:47

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a anunțat în această dimineață, la GSP Live, că tehnicianul Andrei Prepeliță va continua în Trivale și din sezonul următor. Potrivit acestuia, e o chestiune de zile până când „Harry Potter” își va pune semnătura pe noul contract.

După mai multe săptămâni pline de incertitudine, situația lui Andrei Prepeliță pare să fie tranșată. Tehnicianul care i-a dus pe alb-violeți în play-off urmează să-și prelungească înțelegerea cu FC Argeș, chiar dacă la un moment dat relația sa cu primarul Cristian Gentea se deteriorase în mod vizibil

Vlădoiu a anunțat ce urmează la Pitești, vorbind inclusiv despre strategia pe care clubul vrea s-o abordeze în sezonul următor.

Jean Vlădoiu: „Avem susținerea domnului Gentea, Prepeliță va continua”

„Nu există fisuri în vestiarul nostru, totul e în regulă. E o atmosferă bună și, după ultimele discuții, avem susținere în continuare din partea domnului Gentea. Să vedem ce vom face în următoarea perioadă, ne așteaptă meciuri foarte grele. Vom încerca să aducem jucători valoroși și să continuăm ceea ce ne-am propus, să formăm o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut.

(...) Din câte am discutat la ultima întrevedere avută cu domnul Gentea, lucrurile sunt în regulă. Urmează ca Andrei să-și contacteze avocatul și sper că azi sau mâine să se poate semna contractul. Dacă nu, cel marți cel târziu. 

În mare, lucrurile sunt OK, vom continua. Exista această incertitudine, am fost mai stresați în ultima perioadă, dar lucrurile sunt în regulă. Andrei Prepeliță va continua, iar staff-ul va rămâne același. Apoi, urmează să ne apucăm de treabă. Cred că lucrurile vor intra pe un făgaș normal la Pitești”, a declarat Jean Vlădoiu, la GSP Live. 

Gentea a vrut să-l demită pe Andrei Prepeliță de la FC Argeș!

În luna februarie, într-un interviu acordat pentru GSP.ro, Gentea vorbea despre demiterea lui Prepeliță: „Văzând că nu sunt în stare, am crezut că vor demisiona singuri, Prepeliță și Ianovschi. Eu am fost pentru demitere după meciul cu FCU Craiova, 0-1. Inclusiv pentru demiterea lui Prepeliță!”.

Prepeliță a rezistat însă pe bancă și a calificat echipa în play-off. În acest sezon, FC Argeș a ajuns până în semifinalele Cupei României. Prepeliță e antrenorul celor de la FC Argeș din ianuarie 2021. Actualul contract expiră la finalul campionatului în curs.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Se întâmplă în România: clubul care luptă să nu pice în Liga 3 a „tocat” 1,5 milioane de euro de la primărie în ultimul an!

Dinamo și-a ales adversara de la baraj! 4 argumente invocate de „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  02 Mai 2022, 16:06

Prepelita a facut treaba foarte buna, ar fi fost o prostie ca Argesul sa-si caute alt antrenor. Daca va exista stabilitate sunt sanse bune sa vedem Argesu' si la anu' in play-off.

dodo001
dodo001  •  30 Aprilie 2022, 07:03

Prepe chiar merita prelungirea mai ales ca a preluat o echipa cu un picior mare in liga a doua iar acum se bate pentru un loc de cupa europeana.

100856222407921
Marius George  •  29 Aprilie 2022, 15:25

Clubul care ne face de ras ...de la prestatie ! jucatori! tactica! si conducatori! niste mizerii impertinente care nu au ce cauta in fotbal! plus cred ca cei care vad si printre linii trebuie sa faca si niste arestari ...nu numai in clubul asta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează