FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Incredibil! Rotaru a spus TOT! Ce plan avea cu Andrei Vlad: „Luam 1,5 milioane de euro” + Becali a răspuns imediat: „Ce, credea că sunt prost?”

Andrei Vlad/ / FOTO: Imago
Andrei Vlad/ / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 12:44 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 13:38

Andrei Vlad (22 de ani) a fost oferit de Becali la CS Universitatea Craiova, fosta sa echipă, dar, pentru moment, va continua la FCSB. 

Mihai Rotaru, patronul craiovean, îl acuză azi pe Gigi Becali că ar fi mințit și că nu ar fi fost dispus să îl dea pe portar: nu Andrei Vlad ar fi refuzat Bănia, ci patronul FCSB s-ar fi răzgândit, după ce a aflat că poate face o afacere bănoasă cu jucătorul. 

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a dezvăluit ce plan avea cu portarul de 22 de ani: CSU Craiova l-ar fi adus pe Vlad de la FCSB doar pentru a-l vinde imediat, pentru o sumă mai mare, în străinătate! 

Ce plan avea CS Universitatea Craiova cu Andrei Vlad

„Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. După ce ne-au sunat cei de la FCSB, le-am dat răspunsul după două zile. Le-am zis că îl luăm ca să îl vindem direct. Aveam ceva oferte pentru el, de 1,3-1,5 milioane de euro.

FCSB s-a răzgândit. A zis că jucătorul nu mai vrea, dar nu e adevărat. Am vorbit cu el și își dorea să plece. Cei de la FCSB și-au dat seama că îl pot vinde direct.

Să ne dea diferența de la 400.000 la 1,5 milioane de euro și așa își spală păcatele. Suporterii vedeau foarte prost mutarea, dar el nu ar fi jucat la Universitatea Craiova. Pleca direct la un alt club din străinătate”, a spus Mihai Rotaru la ProX.

Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!
FCSB
Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

Becali a confirmat: „Rotaru credea că sunt fraier și nu mă prind?!”

Patronul FCSB a reacționat rapid, după declarații lui Mihai Rotaru: 

„Păi stai așa, că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Mi s-a parut ciudat încă de la început cand am văzut că Rotaru acceptă din prima. Mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Păi, băi, nea Mihaie, de ce să îl dai tu cu 1.500.000 și să nu îl dau eu? Tu esti deștept și eu prost?

Lasă, tată, că îl dau eu că am aflat de unde ai oferta și îl dau eu direct acolo. Eu am vrut să facem pace, dar tu ai crezut că sunt fraier și nu mă prind? Da, Rotaru are dreptate. Eu m-am sucit că am aflat de combinația asta a lor”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Incredibil! Rotaru a spus TOT! Ce plan avea cu Andrei Vlad: „Luam 1,5 milioane de euro” + Becali a răspuns imediat: „Ce, credea că sunt prost?”
Andrei Vlad

  • Vlad a venit la FCSB de la CSU Craiova în vara lui 2017, după un scandal uriaș. Andrei Vlad și-a rupt contractul cu oltenii și a fugit de la club, asumându-și o suspendare între 16 și 24 de etape. Ulterior, cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar FCSB a plătit în schimbul goalkeeperului 450.000 de euro.

VIDEO Andrei Vlad, făcut praf în direct: „Gigi, ți-a luat 3 ani să-ți dai seama că nu e portar de FCSB?

Citește mai multe știri din Liga 1:

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova! Când s-a mai întâmplat ca echipa din Bănie să câștige mai puține puncte în primele trei etape

Joaca îl costă o avere! Cât a cheltuit Gigi Becali pe „trialurile” organizate la FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
kuba
kuba  •  05 August 2021, 08:04
Postat de bulan pe 04 August 2021, 17:49

Romanasii si-ar vinde si mama pentru un pret bun.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1103692826312882
Walter Plano  •  04 August 2021, 23:37
Postat de markksson pe 04 August 2021, 22:17

Ar fi interesant de aflat la ce duhovnic merge Becali, daca i se pare OK sa faca profit asa mare pe seama lui Vlad, pe care singur a recunoscut ca l-a furat. Becali are un singur merit: reprezinta o radiografie perfecta a societatii romanesti.

Romania ar fi departe daca ar avea succese in economie cum are Becali in fotbal. Fara sprijinul financiar de la Becali, vreo 5-6 divizionare ar fi intrat demult in faliment.

1103692826312882
Walter Plano  •  04 August 2021, 23:32

Un portar mare apara mingile care sunt de apărat, nu apăra suturile imposibile si scapa mingile usoare. Vlad a produs cel puțin 3 daune majore Stelei prin gafele sale. 2 dintre ele chiar in ultimele 3 luni.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează