FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Andrei Vochin, după ce i-a fost scăzut salariul cu 20%: „Le este foarte greu celor care au salarii mici, adică 75% din Federație”

Andrei Vochin lucrează pentru FRF din 2014
Andrei Vochin lucrează pentru FRF din 2014

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 21:47

Federația Română de Fotbal a anunțat reducerea cu 20% a salariilor tuturor angajaților pe timpul pandemiei de coronavirus. Măsura va intra în aplicare din luna aprilie.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat în această seară decizia forului pentru care lucrează din 2014.

Andrei Vochin: „Le este foarte greu celor care au salarii mici”

„Activitatea noastră a fost lovită din plin de această criză. Decizia pe care a luat-o boardul Federației mi se pare una corectă, în contextul unei situații de criză. Și eu am fost manager 20 de ani la ziarele la care am activat și am fost nevoit să iau unele decizii de acest gen.

Nimeni nu-i fericit în momentul în care se diminuează veniturile, dar fiecare în parte trebuie să înțeleagă. Acestea sunt zilele pe care le trăim. Le este foarte greu celor care au salarii mici, iar în situația asta e mai mult de 75% din Federație”, a declarat Vochin, la TV Telekom Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Angajații FRF vor avea salariile reduse cu 20% » Cum motivează Răzvan Burleanu

AFAN, comunicat necruțător » FCSB, FRF și LPF, luate în colimator: „Au aruncat la coșul de gunoi scenariile care implicau buna-credință!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
coco1987
coco1987  •  11 Octombrie 2020, 13:13

Cat de mila imi e de ei ca le-au fost scazute salariile...mai ales de Andrei Vochin. Cat a decazut acest om in ochii mei. Era unul dintre jurnalistii mei sportivi preferati, a demonstrat insa ca in spatele unui jurnalist promitator se ascundea doar dorinta de a accede cu orice pret la functii importante in federatie, la bani si la putere de influenta. Este stiut de catre multi oameni de fotbal ca adevaratul presedinte al federatiei, cel putin in ceea ce priveste rolul de a numi si de a demite selectioneri, este acest individ. Cu ce calificare o face? Doar el stie...Insa rezultatele le stim cu totii. Domnule Vochin, de cand sunteti la federatie, ati distrus nationala cu experimentele dvs! Dupa atatea esecuri lamentabile, oglinda a nonvalorii pe care ati promovat-o la rang de virtute pe banca echipei nationale, incep sa va banuiresc chiar de alte lucruri, printre care si de reavointa. Incercati sa cautati inauntrul dvs si sa luati legatura ca demult disparutul jurnalist onest(cel putin asa pareati a fi) din dumneavoastra si sa il intrebati ce ar fi scris despre tot ce a facut nationala in acesti ani daca ar mai fi fost jurnalist si nu ar fi fost sugrumat, inghitit de puterea banului si a influentei. Ati fi mai onest daca pana la urma ati antrena chiar dvs echipa, in fond si la urma urmei aveti aceeasi pregatire(lipsa) ca si selectionerul Radoi pe care l-ati numit in functie doar pe alte criterii, acelea politice. Sa va fie rusine, domnule Vochin.

remarque
remarque  •  01 Aprilie 2020, 09:53

omul gospodar care e romanul, deci si Burleanu, nu se gandeste cand ii merge bine sa puna ceva deoparte. Baga in stomac tot ce castiga. Maine mai vedem noi. Cuvantul prevezator exista in dex dar nu intereseaza pe nimeni. La amarati e de inteles, dar la mai marii tarii, ai spitalelor, ai armatei, ai oraselor, ai satelor, ai firmelor de tot felul nu e de inteles. Ne meritam conducatorii si deci ne meritam soarta. A trecut iarna in Bucuresti fara caldura si apa calda iar acum e pandemie. Si Firea e zambitoare la tv. Iar ea e doar un exemplu de nulitate aleasa de unii care viseaza cai verzi pe pereti.

antalmihai
antalmihai  •  01 Aprilie 2020, 07:30

Astia s nebuni??? Pai da, 75% din salariu, dar sa nu depaseasca cit a spus guvernul adica in mana 2400lei!!! astia au legea lor????????????????? si ce muncesc ei acum??? dna????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează