FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima reacție de la FRF, după ce Becali a anunțat o „revoluție”: „Știm cum gândesc conducătorii din Liga 1”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, este de părere că dorința lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, de a boicota regula U21 nu are sorți de izbândă
Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, este de părere că dorința lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, de a boicota regula U21 nu are sorți de izbândă

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 17:24 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 17:39

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, este de părere că dorința lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, de a boicota regula U21 nu are sorți de izbândă.

Becali susține din nou că vrea să se alieze cu ceilalți conducători din Superliga și să boicoteze regula U21, care le va obliga pe echipele din prima ligă să folosească în următoarele două campionate cel puțin un fotbalist născut după 1 ianuarie 2002 pe toată durata meciului.

Prima reacție a acționarilor de la Dinamo, după amânarea de azi: „Avem încredere că atunci va fi ultimul termen”
DINAMO
Prima reacție a acționarilor de la Dinamo, după amânarea de azi: „Avem încredere că atunci va fi ultimul termen”

Prima reacție de la FRF după „revoluția” anunțată de Gigi Becali

„A mai vorbit despre revolte în trecut, iar când s-a uitat în spate era singur. Dintre cei 16, a zis că a vorbit cu Rotaru, cu «ăla de la Petrolul» (n.r. - Marian Copilu)... îţi dai seama când zici «ăla de la Petrolul» că «ăla» o să vină imediat în spatele tău, mai ales că ştim conducătorii din Liga 1 şi ştim cum gândesc, mai sunt şi unii care mai gândesc sănătos. Nu cred că se poate întâmpla ceva.

Spun sincer că aş vrea să trăiesc momentul - dar să nu mai fiu la Federaţie atunci - în care să nu mai fie regula asta (n.r. - U21). Sunt curios să văd ce se întâmplă când nu o să mai fie, câţi jucători U21 vor mai fi în Liga 1, câţi vor mai juca în Liga 1, câţi bani vor lua pe jucători vânduţi, că nu cred că au vândut jucători de 27 de ani. Au vândut de 23, 24 de ani, pe bani buni.

Din analizele mele, în campionatul 2013-2014 doar Viitorul şi Universitatea Craiova lui Rotaru foloseau jucătorul de regulă fără să fie obligate. FCSB, nu. Am făcut eu analize”, a declarat Andrei Vochin, potrivit Orange Sport.

VIDEO. Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să boicoteze regula U21: „Putem să o facem”

„Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. - cu Marian Copilu), cu Rotaru, și am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști». Aveți bărbăție în voi? Aveți! Dacă aveți, mergem la Ligă și spunem că nu ne pot obliga să folosim fotbaliști U21. E afacerea noastră. A inventat Burleanu așa ceva, nu mai există nicăieri în lume!

La Adunarea Generală nu putem, sunt AJF, «MJF», le fură voturile cu șpagă, le dau mingi, n-ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor, votează pentru ei. Aici (n.r. - la Ligă) suntem 16. Începe meciul, niciun fotbalist U21 în teren! Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face Burleanu! Mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Acum urmează să ne întâlnim, putem să o facem.

Nimeni nu vrea regula U21. Poate Hagi vrea, că are el copii, dar rămâne doar el contra. Deci o să fie 15. Dacă nu putem să facem anul ăsta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți. Că ne comandă un copil (n.r. - se referă la Burleanu) și râde de noi. Nu ți-e rușine? Ne obligi pe noi să băgăm copii?

Ce amenzi să ne dea? Ne amendează pe toți? Atunci să ne înecăm, dacă ne dă el, un copil, amenzi. Dar în țară nu e bărbăție, de-asta nu se poate. Ce să facă și LPF? N-are putere. 

Că-ți bagă pumnul în gură! Comitetul Executiv e arma tiraniei! Nu se poate face fotbal așa. Ăsta nu-i fotbal. Eu bag milioane în fotbal și îmi spui tu cum să fac? Ești nebun la cap? Nu mă obligi cum să-mi fac eu activitatea!”, a declarat Becali.

Citește și:

A venit diagnosticul medicilor » Cât de gravă e accidentarea suferită de Valentin Mihăilă în Elveția
ACCIDENTARE
A venit diagnosticul medicilor » Cât de gravă e accidentarea suferită de Valentin Mihăilă în Elveția
Rapid a rezolvat transferul lui Cătălin Cîrjan, de la Arsenal
MERCATO
Rapid a rezolvat transferul lui Cătălin Cîrjan, de la Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
flo954
flo954  •  23 Iunie 2023, 19:30

Cand Ioanitoaia avea emisiune TV , “marele antrenor Vochin ne arata la tabla scheme din meciurile disputate, unde s-a gresit si ce trebuia facut mai bine. Intre timp a antrenat o multime de echipe cu numeroase trofee castigate.????????????????

oscarduarte
oscarduarte  •  23 Iunie 2023, 19:29
Postat de mihaitanase pe 23 Iunie 2023, 18:58

Trebuie în orice domeniu să se meargă pe meritocrație ,nu pe legi și regulamente sau pile și relații ! Cochin cum a ajuns la FRF ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rololiv
rololiv  •  23 Iunie 2023, 19:14

Laudabil ca dl Vochin face analize, ar fi bine sa comunice si ce metodologie a folosit, ca sa ii initieze si pe altii in tainele acestei discipline de frontiera care este fotbalologia! Din ce vedem zilele astea cu Europeanul U21 nu pare, insa, ca rezultatele indraznetei initiative a FRF sunt prea stralucite. In alta ordine de idei, as vrea sa amintesc totusi ca dl Burleanu nu este un pionier al ideilor nastrusnice care a facut "fas". Imi amintesc de anii (dinainte de 1990) in care FR Baschet impunea obligativitatea ca fiecare echipa de Divizia A sa aiba in teren un jucator inalt de minimum 2 metri, iar FR Tenis a introdus intr-un an, la turneele de sala, regula ca e musai sa urci la fileu dupa primul serviciu. Absolut autentic! Asa e romanul, inovator, dar din pacate mai ales in materie de bazaconii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close