FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali pune iar de-o „revoluție” contra regulii lui Burleanu: „În afară de Hagi, toți sunt de acord cu mine. Dacă avem bărbăție, o facem!”

Gigi Becali, 64 de ani, patronul FCSB, susține din nou că vrea să se alieze cu ceilalți conducători din Superliga și să boicoteze regula U21
Gigi Becali, 64 de ani, patronul FCSB, susține din nou că vrea să se alieze cu ceilalți conducători din Superliga și să boicoteze regula U21

Articol de , - Publicat joi, 22 iunie 2023 14:25 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 14:49

Gigi Becali, 64 de ani, patronul FCSB, susține din nou că vrea să se alieze cu ceilalți conducători din Superliga și să boicoteze regula U21, care le va obliga pe echipele din prima ligă să folosească în următoarele două campionate cel puțin un fotbalist născut după 1 ianuarie 2002 pe toată durata meciului.

Cu excepția lui Gică Hagi, manager-patron la Farul, Becali spune că îi poate convinge pe ceilalți 14 conducători din prima divizie să se răzvrătească împotriva FRF, for pe care îl acuză de tiranie.

VIDEO. Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să boicoteze regula U21: „Putem să o facem”

„Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. - cu Marian Copilu), cu Rotaru, și am zis: «Bă, ne comandă pe noi Burleanu? Înseamnă că suntem idioți și proști». Aveți bărbăție în voi? Aveți! Dacă aveți, mergem la Ligă și spunem că nu ne pot obliga să folosim fotbaliști U21. E afacerea noastră. A inventat Burleanu așa ceva, nu mai există nicăieri în lume!

La Adunarea Generală nu putem, sunt AJF, «MJF», le fură voturile cu șpagă, le dau mingi, n-ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor, votează pentru ei. Aici (n.r. - la Ligă) suntem 16. Începe meciul, niciun fotbalist U21 în teren! Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face Burleanu! Mai poate să ne comande? Trebuie să avem bărbăția asta. Acum urmează să ne întâlnim, putem să o facem. 

Becali spune că a făcut două transferuri în ciuda lui Șumudică și Rotaru: „Faci sânge cu mine? Vai, vai, vai!”
FCSB
Becali spune că a făcut două transferuri în ciuda lui Șumudică și Rotaru: „Faci sânge cu mine? Vai, vai, vai!”

Nimeni nu vrea regula U21. Poate Hagi vrea, că are el copii, dar rămâne doar el contra. Deci o să fie 15. Dacă nu putem să facem anul ăsta, mai bine mergem și ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți. Că ne comandă un copil (n.r. - se referă la Burleanu) și râde de noi. Nu ți-e rușine? Ne obligi pe noi să băgăm copii? 

Ce amenzi să ne dea? Ne amendează pe toți? Atunci să ne înecăm, dacă ne dă el, un copil, amenzi. Dar în țară nu e bărbăție, de-asta nu se poate. Ce să facă și LPF? N-are putere. Că-ți bagă pumnul în gură! Comitetul Executiv e arma tiraniei! Nu se poate face fotbal așa. Ăsta nu-i fotbal. Eu bag milioane în fotbal și îmi spui tu cum să fac? Ești nebun la cap? Nu mă obligi cum să-mi fac eu activitatea!”, a declarat Becali.

Gigi Becali, în 2021: „Hai să facem o revoluție!”

Nu e prima dată când Becali vorbește despre un asemenea demers. În mai 2021, patronul FCSB își dorea o acțiune similară, rămasă fără deznodământ:

„Ei propun ca noi, sclavii, să respectăm regula asta. Eu sunt sclavul care s-a răzvrătit. Hai să spunem Spartacus, că era și trac și machedon. Și atunci eu, care sunt sclavul Spartacus, am sunat la cluburi, la alte triburi de sclavi. Am sunat prima dată la Rotaru și i-am spus să facem o revoluție. L-am sunat și pe Iftime și a zis că e de acord. L-am sunat și pe cel de la CFR, pe Copilu, că pe el îl cunosc, și a zis că e de acord. Noi ne adunăm la Ligă și nu mai băgăm nici măcar un jucător U21 în echipă. Da, o revoltă!”.

Ce soluții U21 are FCSB pentru sezonul următor:

  • Alexandru Pantea (19, fundaș dreapta) 
  • Eduard Radaslavescu (18, mijlocaș ofensiv) 
  • Octavian Popescu (20, mijlocaș ofensiv) 
  • Matei Tănasă (17, extremă stânga)

2016este anul în care FRF a implementat regula U21 în Liga 1

Tot despre FCSB: 

Edjouma s-a întors cu o nouă problemă medicală! În ce situație e francezul și cât va dura tratamentul
FCSB
Edjouma s-a întors cu o nouă problemă medicală! În ce situație e francezul și cât va dura tratamentul
„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB
FCSB
„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
Realist
Realist  •  23 Iunie 2023, 10:07
Postat de zica pe 22 Iunie 2023, 16:55

Mai băieți faceti-va echipa de fotbal și vine altul sa îți spună e sa faci ,îți convine? 2 în tarile cu fotbal dezvoltat nu e regula asta , ai valoare joci la 17,18,19,20,de ani la echipa mare vezi Bayern Barcelona,MCyti etc ,apropo Ce joci ca ești organizator ,la celelalte 2 câți jucători au fost din celebra liga 1 și care au fost unde joaca.

Când aderi la un grup, un sistem, o federație te supui regulilor, daca nu ești liber să pleci.

Realist
Realist  •  23 Iunie 2023, 10:06
Postat de aburika pe 22 Iunie 2023, 17:44

Și din talentele alea care au așa mari realizări, au ieșit *** astea care au fost dominați de kosovari. Deci unde este utilitatea regulii Under21 ? Probabil mult mai eficient ar fi să se reînființeze echipele de tineret care jucau în deschidere. Acolo mai juca și câte un senior în recuperare după vreo accidentare lungă etc.

Privești greșit lucrurile. Performanțele au aparut repede, si le-am expus. Tu vrei sa vezi mulți jucători valoroși produși pe banda rulanta, ei bine asta va mai dura. Belgienii au implementat un sistem similar în 2000, și abia după 15 ani au început să livreze. Regula U21 in Romania a apărut de abia 7 ani. Mai avem cel puțin încă pe atât de așteptat să încropim o națională buna la seniori. Nu mai zic că belgienii au făcut și alte lucruri pe care noi nu le face, și la care sunt 100% convins că "oieru" se va opune, pentru că, nu-i așa, "pe banii meeeeeei, nu face nimeni reguli" pam pam. Asta nu e investitor, e doar un oligarh obosit.

gazistu
gazistu  •  23 Iunie 2023, 09:44
Postat de Mihai043 pe 22 Iunie 2023, 15:20

Ești jenant de prost.

jenant de prost esti tu ... ce vina are M Constantin ca are 37 de ani si nu poate juca ca Turda, se incadreaza perfect la regula de pix a lui burleanu, U21 ???? daCA ESTI BUN joci, ... GAvi de la 17 ani, joaca titular, in locul lui Kessie ... ca e mai bun?? tu ce ZICI DESTEPTULE?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează