FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI

A marcat golul victoriei și a aruncat săgeți spre echipa lui Hagi: „Am fost împins pe ușa din dos. Roata se întoarce”

Andreias Calcan (dreapta), într-un meci cu Astra // foto: Imago
Andreias Calcan (dreapta), într-un meci cu Astra // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 07:39 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 07:51

Andreias Calcan (27 de ani) a marcat golul victoriei în meciul dintre Viitorul și Poli Iași, scor 1-2, apoi a aruncat săgeți spre echipa dobrogeană.

Fost jucător la Viitorul, Calcan a avut o motivație suplimentară la meciul restant din etapa 24. Calcan a petrecut un an la Viitorul, între ianuarie 2019 și ianuarie 2020, înainte de a fi lăsat să plece la Ujpest, în Ungaria. Imediat după meciul de la Ovidiu, în care a pasat decisiv la primul gol și a reușit golul decisiv pentru Poli Iași, Calcan a amintit momentele neplăcute de la formația lui Gică Hagi.

Andreias Calcan: „Am fost împins pe ușa din dos de la Viitorul”

„E o victorie foarte importantă, în deplasare contra Viitorului şi asta ne dă speranţe pentru mai departe. Cred că roata se întoarce. Fac referire la faptul că eram aici şi mă antrenam prin spatele porţii şi o lună jumătate am jucat fundaş dreapta. Am fost împins să plec pe uşa din dos şi, după ce faci performanţă, nu cred că e cel mai bun mod de a pleca de la acel club”, a spus fotbalistul la microfonul TV Telekom Sport. 

Hagi l-a dat afară pe Mircea Rednic! Comunicatul clubului
VIITORUL
Hagi l-a dat afară pe Mircea Rednic! Comunicatul clubului

Andreias Calcan are 5 goluri și 3 pase decisive pentru Poli Iași în acest sezon, în 22 de meciuri: 20 în Liga 1, două în Cupă.

Clasament Liga 1: Poli Iași, „lanterna roșie”

Mai multe știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu, despre decăderea Viitorului: „Hagi a vrut să transmită un mesaj clar. Acolo a greșit”

Nicolo Napoli, după ce a obținut victoria la Ovidiu: „Rezultat fundamental pentru noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
di.canio
di.canio  •  09 Aprilie 2021, 12:47

Nu erai marfa de export Calcane!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează